Allah kimseye taşıyamacağı zorluk vermez.
O kadar korkulacak birşey olsa kadınlar evlenmez bile.
Evlilik öncesi strestendir.Rahatlamaya ve evlilik öncesi o tatlı heyecanların tadını çıkarmaya bakın. :)
Gerçekten oturup bunu mu düşünüyorsunuz?
Acilen psikoloğa gidiniz!
canım gayet normal korkun,
ben canlı doğum görmüş biri olarak ben de korkuyorum.
her kadın bunun endişesini duyar merak etme normalsin:)
ancak ben şöyle düşünüyorum, nasıl epilasyon yaptırmak da can yakıyor ama sonucu güzel olacak diye yaptırıyorsak bu da ona benzer bişey. çocuk sevgin ve bir bebeğinin olması isteğin tavan yaptığında gözünü karartıp o kısa sürelik acıya katlanıcaksın, ayrıca birçok anestezi yöntemi var acıyı azaltmak için, düşündüğün kadar kötü değil. biz kadınlar acıya alışkın büyüdük merak etme
tam olarak içimden geçenler bunlardı...
ben çocuk düşündüğüm halde ve bunun için uğraştığım halde hiç aklıma gelmiyor
valla kim ne derse desin ben de çok korkuyorum, :18: gerçekten öyle hikayeler duydum ki zaten hazır olmadığım anneliğe iyice uzak hissediyorum kendimi. inş sorun yaşamam ilerde bebiş yapmaya karar verince bi şekilde atıcaz korkumuzu
canım bence dogum zamanına kadar bunu dusunmemek lazım yanı o an gelcek sız doguracak ve kurtulacaksınız bunu dusunun dogum acısından ölen yoktur heralde
kusura bakmayın da bana da aşırı saçma geldi bu korkular.ha hamile olursunuz bu korkuları hissedersiniz.ama daha evlilik bile meçhul.siz doğumdan korkuyorsunuz tuhaf bir mantık.ne kadar da eminsiniz Allahın size çocuk vereceğine.belki evlenemeyeceksiniz bile illa bir şeyden korkacaksanız bunlardan korkun bence.bekarken nişanlıyken aklıma bile gelmedi doğum.ha ne zaman hamile kaldım o zaman düşündüm ki o da son haftalarda.ilginç.
Kızlar öncelikle hepinize merhaba;
Çocukları çok seviyorum hep bir çocuğum olsun istemişimdir. Şimdi de evleneceğim ve ilişkim oturduktan sonra çocuğum olsun istiyorum. Tabi Allah'ım ne zaman nasip eder bilinmez ama ben böyle düşünüyorum.
Gelelim asıl soruna ÇOK KORKUYORUM. Doğum yapmak bana çok ürkütücü geliyor. Yani insanın canı çok yanıyormuş diyorlar. Çocuk dünyanın en güzel şeyi canım da tatlı değildir ama ben gerçekten çok korkuyorum. Noluuur yArdım edin kızlaaaar.
kusura bakmayın da bana da aşırı saçma geldi bu korkular.ha hamile olursunuz bu korkuları hissedersiniz.ama daha evlilik bile meçhul.siz doğumdan korkuyorsunuz tuhaf bir mantık.ne kadar da eminsiniz Allahın size çocuk vereceğine.belki evlenemeyeceksiniz bile illa bir şeyden korkacaksanız bunlardan korkun bence.bekarken nişanlıyken aklıma bile gelmedi doğum.ha ne zaman hamile kaldım o zaman düşündüm ki o da son haftalarda.ilginç.
arkadaslar ben de cok korkuyorum ve napicam bilemiyorum.... yardim edinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?