Doğumdan Korkuyorum!

canım gayet normal korkun,
ben canlı doğum görmüş biri olarak ben de korkuyorum.
her kadın bunun endişesini duyar merak etme normalsin:)
ancak ben şöyle düşünüyorum, nasıl epilasyon yaptırmak da can yakıyor ama sonucu güzel olacak diye yaptırıyorsak bu da ona benzer bişey. çocuk sevgin ve bir bebeğinin olması isteğin tavan yaptığında gözünü karartıp o kısa sürelik acıya katlanıcaksın, ayrıca birçok anestezi yöntemi var acıyı azaltmak için, düşündüğün kadar kötü değil. biz kadınlar acıya alışkın büyüdük merak etme

Allah kimseye taşıyamacağı zorluk vermez.
O kadar korkulacak birşey olsa kadınlar evlenmez bile.
Evlilik öncesi strestendir.Rahatlamaya ve evlilik öncesi o tatlı heyecanların tadını çıkarmaya bakın. :)

Teşekkür ederiiim emin olun olumlu mesajlardan sonra dert, tasa kalmıyor bende. :)

Ahahahah normal olduğumu düşündüğüne sevindim canıım :) Aslında biliyormusun verdiğin örnekte çok haklı buldum seni. Acıya alışkın olduğumuzda bir gerçek. Çok teşekkür ederim. KOnuya başlarkenki düşüncelerim tamamen değişti.

tam olarak içimden geçenler bunlardı...
ben çocuk düşündüğüm halde ve bunun için uğraştığım halde hiç aklıma gelmiyor

Bende oturup bunu düşünmediğimi belirttim. Ne güzel aklınıza gelmemesi, benim elimde değil işte. Gerçi birkaç arkadaşımız cesaret verici ve güzel yorumlarından sonra fikrim değişti. Hepsine de sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum.

valla kim ne derse desin ben de çok korkuyorum, :18: gerçekten öyle hikayeler duydum ki zaten hazır olmadığım anneliğe iyice uzak hissediyorum kendimi. inş sorun yaşamam ilerde bebiş yapmaya karar verince bi şekilde atıcaz korkumuzu

canım bence dogum zamanına kadar bunu dusunmemek lazım yanı o an gelcek sız doguracak ve kurtulacaksınız bunu dusunun dogum acısından ölen yoktur heralde

Lullaby'nin yorumunu okuyun derim. Çok doğru ve bir ömürlük güzellik için birkaç saat önemsiz gelmeye başlayacaktır size de.

canım bence dogum zamanına kadar bunu dusunmemek lazım yanı o an gelcek sız doguracak ve kurtulacaksınız bunu dusunun dogum acısından ölen yoktur heralde

Kesinlikle haklısınız:) Arkadaşlar DÜŞÜNMÜYORUM ARTIK. Benimki bir anlık endişeydi. Yorumlarınız için çok teşekkür ederiiim. Düşüncem değişti.

Allah ınsanlara o gune yetecek kadar sabır verır

İnsanlar ya gecmışı cok dusunerek yada gelecegı dusenerek o sabrı bıtırırler
O gun başına gelenlere sabredemezler..

Herkesın agrı eşıgı farklı bazıları cok acı ceker bazıları az...

BEn hamıleykende kımsenın dogum hıkayesını okumadım dınlemedım...

Cok sukru normal dogum olmadı oglum erken geldı sezeryan oldum obur sabah cıktım..

Gelecekle ılgılı konularda dusunmeyın.dogum o kadar zor olsa mıllet 5 6 tane dogurur mu

kusura bakmayın da bana da aşırı saçma geldi bu korkular.ha hamile olursunuz bu korkuları hissedersiniz.ama daha evlilik bile meçhul.siz doğumdan korkuyorsunuz tuhaf bir mantık.ne kadar da eminsiniz Allahın size çocuk vereceğine.belki evlenemeyeceksiniz bile illa bir şeyden korkacaksanız bunlardan korkun bence.bekarken nişanlıyken aklıma bile gelmedi doğum.ha ne zaman hamile kaldım o zaman düşündüm ki o da son haftalarda.ilginç.

Bende doğum yapmış birini görünce düşündüm günün birinde böyle olursam diye. Allah'ın takdiri olduğunu da mesajıma yazmıştım. Kader tabi ki. Korkmak için bir şey aramıyorum. Dediklerinizden de bir korkum yok. Elimde olan bir şey mi bu korkum. HAYIR. O zaman ılımlı yaklaşsaydınız keşke. Gerçi düşüncelerim değişti bir yandan da size hak veriyorum düşünmem biraz saçma. Benimde şimdiye kadar aklıma gelmemişti ama doğum yapmış birini görünce ister istemez geldi.

DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ ARKADAŞLAR BUNU DA BELİRTEYİM.

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

bende korkuyom

arkadaşım düşününce bendede tedirginlik ve korku oluyor..korkularında haklısın aslında bir bebek kafası bile gözünün önüne gelince endişeleniyorsun:)ama aklına yerleştirme öle korkarım napcam gibi olumsuz düşünceler..olumlu güzel şeyler düşünki kendini dahada geri çekme..eskiden böyle bazı rahatlıkta yokmuş kadınlar çatır çatır 7 8 çocuk arka arkaya doğuruyormuş birde öle düşün..herkeste vardır belki korku ama yinede doğum yapıorlar..sende olumsuz düşünme..bende korkuyom belki senden bile çok ama bak yine kendime bile teselli veriyom sanada yetiyom:))en ii ve açık cevap annenden gelir..bence annenle konuş anlatmasını iste..sen nasıl doğdun öğren işte..

arkadaşım insanlar ille yaşamış olmak zorunda başından geçmek zorunda değildir duyguları için..yani korkması için ille evlenmek yada hamile olmak gerekmiyor..yani buna birçok örnek bile verilebilir mesela yoksul bir ailenin nasıl yaşadıklarını öğrenmek için bizzat yoksulluğun herşeyini yaşamak gerekmez..düşünmek empeti falan yeter..siz korkmuyr olabilirsiniz fakat karşınızdaki korkuyorsa buna saçma demeye hakkınızda yok..başlığı açan kişi zaten çocuğum olacak kesin gibi ahkam kesmmişki sadece aklındaki endişelerini paylaşmış hepsi o..ben mesela ameliyat olmaktan çok korkarım isterse tek dikiş olsun ama başımdanda hiç geçmedi ee ben yaşamadım diye yada olabilirmi başıma gelirmi bilmiyorum diye korkuyorum diye saçmamı düşünüyorum??insanın elinde değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…