• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogumdan bırkac ay sonra ayakdakı uyushma ve agrilar.

sevosh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
26
1
18
Merhaba arkadashlar, bendekı sorun shu: dogum yaptıkdan bırkac zaman sonra ayaklarımda uyushma ve agrılar bashladı, ve bır ayagımda kapilarım(damarım) patladı :( ve yerı morardi, 1hafta ichinde gechdı . Sızje sebebı ne olabilir? Dokdura korkdum gıtmedım. eger yashayan varsa paylashin lutfen...

Merhaba arkadashlar, bendekı sorun shu: dogum yaptıkdan bırkac zaman sonra ayaklarımda uyushma ve agrılar bashladı, ve bır ayagımda kapilarım(damarım) patladı :( ve yerı morardi, 1hafta ichinde gechdı . Sızje sebebı ne olabilir? Dokdura korkdum gıtmedım. eger yashayan varsa paylashin lutfen...

merhaba canım bence ihmal etme bir doktora git bende doğum yaptıktan 15 gün sonra bacağım şişti morardı üstüne basamaz hale geldim. doktora gittim kan pıhtılaşmasından dolayı damarım tıkanmış ve halen tedavi oluyorum. Bence doktora mutlaka git.

:( baazen gechiyor aagrısı ve dıkkat etmiyorum. Gaaliba gitmek zorundayim hıch duzelmeye benzemıyor.: (

Back