Doğumdan 1 yıl sonra hala regl olmadım

optimum_e

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
721
13
118
Bursa
Arkadaşlar benim gibi olan varmı doğum yapalı nisan başında 1 yıl olacak, hala regl olmadım.ama emziriyorum sütün koruyordur diyorlar, doğrumudur? 5 yıl saonra çocuk sahibi oldum, bu yüzden endişeliyim problem mi var??

Ben de 6 ayı geçtik hala tık yok, kimle konuşsam ne güzel işte 1 yıla kadar normal diyor. İlk fırsatta genel bir kontrol için gideceğim bir kan, hormon tahlili bir ultrason yapılsın gözden geçeyim, sen de fırsatını bulunca bir görün bence.

arkadaşım durumun hamilelik olmadığı sürece gayet normal. yani hamile olmadığından eminsen ve herhangi bir şikayetin yoksa hiçbişey yapmana gerek yok. benimde emzirirken bebeğim 15 aylık olduğunda reglim başladı. bu olayda genetik faktörlerinde önemi var mesela benim annemde emzirirken 2 yıl regl olmamış. ama bu durumun seni hamilelikten tam anlamıyla korumadığını bil ve ona göre önlemlerini al. kolay gelsin..

evet canım normalde emzirdiğin sürece regl olmazsın ama mesela beni korumuyor süt.doğumdan 2 ay sonra regl oldum ben.ama çoğunlukla seninki gibi.süt verirken regl olmuyorlar

Back