Doğumda vurulan iğne?

pipiscikIer

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2024
5
1
6
25
Merhabalar. Normal doğumda iki bacaktan da vurulan iğne nedir acaba bana doğum sırasında vuruldu ne olduğunu sorduğumda ağrı kesici olduğu söylendi ama mantıklı gelmiyor doğum başladığı an iki bacaktan da neden ağrı kesici vurulsun ki? Bilgisi olan var mı? Normal diye adlandirdigim için kusura bakmayın başka ne şekilde adlandirabilirim bilemedim. Ek bilgi ekleyelim; her türlü doğum normaldir.

Vajinal diyebilirsin mesela

Benim takıldığım sana ne vurduklarına neden takıldığın. İnsanların bildiğinin aksine hiç bir hekim sizi deneme tahtası olarak kullanmaz. Ağrı kesici vurdum diyorsa ağrı kesici vurmuştur. Size uygulanan her bir kalem (açılan damar yolunda kullanılan kataterden tutun da kullanılan pamuğa kadar) sgkya faturalandırılır ve epikrizinizde açıkça yazar

2 vajinal dogumum var, hem suni sanci hem de agri kesici verildi. Ancak damar yolundan verilmisti, bacaktan değil, dogum sonrasinda kesikleri dikebilmek icin vajinal bolgeye uyusturucu vuruluyor, acaba onu mu kastediyorsunuz?

Dosyalanmıs epikriz raporunu bulamıyorsak e devlet e nabız gıbı sistemlerden erısebılır mıyız?

E nabızımda yok gerçi, baktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…