Doğumda ten tene temas

Ayseymn00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
4
1
36
Merhaba buraya yeni katıldım tecrübeli annelerin bilgilerinden faydalanmak istiyorum anlatayım doğumum spiral sezeryan oldu bebeğimi bana hiç göstermeden ten tene temas yapmadan bakıma götürdüler doktorum o an anne karnında kalasını yaptığını söyledi o yüzden hemen götürdüler aranızda varmı böyle doğumda hiç görmeden temas etmeden bebeğinizin götürüldüğü oldumu

Benim canım götürdüler kakasını filan da yapmamıştı direk muayeneye götürdüler üstünü giydirdi annesi bak bebeğine dedi yanağıma koydu sonra hemen odaya çıkartıllat

Benim canım götürdüler kakasını filan da yapmamıştı direk muayeneye götürdüler üstünü giydirdi annesi bak bebeğine dedi yanağıma koydu sonra hemen odaya çıkartıllat
Ne güzel siz en azından görmüşsünüz benim hiç olmadı sadece ağlama sesini duydum

Ten tene temas bizim ülkemizde hala önemi bilinmeyen bir şey.
Amerika ve Avrupa'da müthiş önemseniyor ve bebek ne durumda olursa olsun hemen annenin göğsüne veriliyor. Tabi ki ideali bu, ama mümkün olamadığı durumlarda da yapacak bir şey yok. Aranızdaki bağ her halükarda güçlü olacaktır endişe etmeyin.

Bebek ne durumda olursa olsun diye bısey var mı ya
Ölsün mü cocuk

Bana ben çok sancı, çekiyordum diye sakinleşmem adına kızımı gösterdiler. Uzaktan ama. Mikrop kapmasın diye bence. Oğlumda ise o sırada ona aşı falan yaptılar o sırada yanımda izliyordum 3 5 saniye.

aynısını yaşadım sonradan aklıma geldi o anın heyecanıyla hiç düşünemedim.

Arkadaşlar hiç Yokmu bu durumu yaşayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…