İnşallah yoktur ama kafasında kist oluştuğu yazıyor. Buna sebep olanlar kesinlikle cezasız kalmamalıkıyamam ya, sadece kolu kırıldıysa iyi yani, inşallah başka bişeyi yoktur, büyüdükçe başka bi araz çıkmaz umarım, çok büyük ihmal
Maalesef kolu kirildiysa da çok çok kötü. Benim Yengemin kolu çıkmış doğumda ve o kolu hiç gelismemis. Fizik tedavi görmüş yıllarca, ameliyatlar olmuş ama çok az gelişmiş. O elle bir şey tutamiyor çok zorlanıyor. İnşallah bu yavruya bir şey olmaz. Allahım şifa versin.kıyamam ya, sadece kolu kırıldıysa iyi yani, inşallah başka bişeyi yoktur, büyüdükçe başka bi araz çıkmaz umarım, çok büyük ihmal
Maalesef kolu kirildiysa da çok çok kötü. Benim Yengemin kolu çıkmış doğumda ve o kolu hiç gelismemis. Fizik tedavi görmüş yıllarca, ameliyatlar olmuş ama çok az gelişmiş. O elle bir şey tutamiyor çok zorlanıyor. İnşallah bu yavruya bir şey olmaz. Allahım şifa versin.
Babayı da tebrik ederim kayıtsız kalmamış.
İnşallah yoktur ama kafasında kist oluştuğu yazıyor. Buna sebep olanlar kesinlikle cezasız kalmamalı
Maalesef kolu kirildiysa da çok çok kötü. Benim Yengemin kolu çıkmış doğumda ve o kolu hiç gelismemis. Fizik tedavi görmüş yıllarca, ameliyatlar olmuş ama çok az gelişmiş. O elle bir şey tutamiyor çok zorlanıyor. İnşallah bu yavruya bir şey olmaz. Allahım şifa versin.
Babayı da tebrik ederim kayıtsız kalmamış.
bizde de bu durum var.
3yaşında. sürekli fizik tedavi görmesine rağmen, o elle birşey tutamıyor, kaldıramıyor ve gelişmiyor. Sizinki kaç yaşında
bizim ki daha çok güzel. hareketlerini yapmak istemiyor.Yani abimin esi su an 29 yasinda . Ama fizik tedaviye devam. Yengem tutuyor ama oyle cok hafif basit seyleri..
bizim ki daha çok güzel. hareketlerini yapmak istemiyor.
bale ye gönderebiliriz. sürekli hareketleri yapması için paydalı olur diye. şuan kreşe gidiyor. makas kağıt falan beraber tutunca mutlu oluyoruz. genelde kullanmaya çalışıyor. herhangi bir ameliyat oldumu
bu süreci ameliyatsız atlatmak istiyoruz ama bakalım. engelli raporları oluyor mu? konu çok dağıldı amaEvet cok ameliyatlar olmus. Allah sifa versin. Tabi gonderin her turlu etkinlige. Kendi islerini yapsin. Insallah iyi olur o da..
bu süreci ameliyatsız atlatmak istiyoruz ama bakalım. engelli raporları oluyor mu? konu çok dağıldı ama
bizde o kategoriye girsin istemiyoruz. kusura bakma birebir yaşadığınız için birşeyler sormak istedim. acil şifalar diyorumHayir yengemin oyle bir raporu yok almak istemedi herhalde inan uzulmesin diye bir kere bile sormadik kolunu o yuzden bilmiyorum canim.
bizde o kategoriye girsin istemiyoruz. kusura bakma birebir yaşadığınız için birşeyler sormak istedim. acil şifalar diyorum
Kiz ne kusuruna bakcam)) Sadece bilmiyorum tam olarak dedim tabiki sormalisin. Allah sifa versin siziinkine de insallah onun bir seycigi kalmaz. Sana doktor onerebiliirm. Benim yengemin tek dedigi keske ona gitseydik keske duysaydik bu doktoru zamaninda olmustu. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?