Doğuma Hazırlık dogumane odasinda moral ihtiacm var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Haftlari cok kucuk die yasama sanslari cok dusuk canim o yuzdn norml dogumu istemiorum
Benim kardesim 6,5 aylik dogdu ve hayatta. Umudunuzu kaybetmeyin. Bir suru mucize bebekler dunyaya geliyor. Sizinkilerde gayet saglikli olurlar.

Tskkur ederim cnm .. sezeryna nasil ikna edebilirm dr la

Cnim soledim sezeryanla bir dogum hakkini kaybedersin diolar ama pskljmi dusunmuolar

doktorlar kesin mi yaşamayacak diyorlar
o yüzden mi sezeryan hakkını daha sonra çocuk sahibi olursan diye saklamak istiyorlar?
doktorların yaşama ümidi olmayan bebekleri normal yolla doğurmayı tercih ettiğini biliyorum ama...
bu kadar kesin mi konuşuyorlar???

Hayatta mucizeler var tabi Allah bilir ama yasama ihtimalleri dusul diolar

Canım benim Allah yardımcın olsun yardımcın olsun.Bana en azından bir tanesi bile olsa yaşar gibi geliyor çünkü bu ara 5 aylık doğup yaşayan bebek baya duyduk.İnşallah hepside sende sağlıkla kurtulursunuz.Rabbim yardımcın olsun.Dua ediyorum senin için.

Bu mübarek günlerde bol bol dua et

allah yardımcın olsun meleklerin sağsalim kurtulsun inşallah

Çok geçmiş olsun.. Doktoruna güven canım. Sezeryan iyi değil demekki senin durumunda. Allah kolaylık versin.

Yakınımızın kızı 5 aylık dünyaya geldi, şimdi 20 yaşında gayet de sağlıklı, uzun boylu bir kız.
Allah'tan ümidinizi kesmeyin ve bol bol dua edin

üçüz olacagı için normal dogum pek mantıklı gelmedı bana
pek bilgim yok ama
muhakkak dogumda sorun cıkar gıbıme gelıyor. devlet mı özel mi?

Bnm ve bebeklerim icin dua eden herkese cok ts ederim.. drlari sezeryan icin nasil ikna edebilirm fikir verin ltfn pskljik tedavide gormustum zatn yine tekratlanmasindn korkuorum. Bunu da solemistim dr lara ise yaramadi

Hayatta mucizeler var tabi Allah bilir ama yasama ihtimalleri dusul diolar

canım bak
mucizeler için inanç çok önemlidir
evet belki tersi olursa daha çok üzülürsün ama sen yine de kendini en kötüye hazırlama!
mucizeye, müjdeye hazırla
kendini zorla ve bebeklerini nasıl emzirdiğini, nasıl altlarını değiştirdiğini, onları nasıl yanına aldığını hayal et
ben çok inanıyorum ki hayaller boyut buluyorlar
Allah çok çok çok büyük
herşeyin iyi olacağını, bebeklerin sağlıklı olacağını hayal et
bebeklerin bile hisseder bunu inan
kimsenin moralini bozmasına da izin verme
sen şu anda sadece şu soruyu sor doktora
%0,001 bile yaşama ihtimalleri varsa, bebekler açısından hangisi daha sağlıklı
normal doğum mu sezeryan mı?
ona göre karar ver ve inat et.
Allah yardımcın olsun
lütfen müjdeni de paylaş bizimle...

Asla normal dogum istemediginizi, o sekilde ikinmayacaginizi ve kendi hayattinizida riske sokacagini söyleyin.

erkn dogan çocukların normal dogumla dogmaları daha sağlıklıymış.ciğerlerini açan sülfattı sanırım bu madde normal dogumda salgılanıyormus

Bnm ve bebeklerim icin dua eden herkese cok ts ederim.. drlari sezeryan icin nasil ikna edebilirm fikir verin ltfn pskljik tedavide gormustum zatn yine tekratlanmasindn korkuorum. Bunu da solemistim dr lara ise yaramadi
Seni kimse asla ve asla normal doguma zorlayamaz, hic olmadi baska bir hastaneye gitmek istedigini söyle. Asla normal dogum yapmicam de ve kendini elletme. Ciikabiliyorsan mutlaka esinle konus baska bir hastane bulsun sana acilen.

üçüz olacagı için normal dogum pek mantıklı gelmedı bana
pek bilgim yok ama
muhakkak dogumda sorun cıkar gıbıme gelıyor. devlet mı özel mi?

canım bu öyle ite kalka bir normal dogum olmuyorm.küçük oldukarı için ve zaten 5 cm açıklıkla dogumçoktan başlamış olacagından normal dogum en iyisi.doktora guvenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…