Erteleniodu ama enfeksion riski olusmus bnde o yuzden tedavi kesildiÇok küçükler ama çok güçlüdür insalah, rabbim 3 Nude sana bagislasin güçlü ol canım doğumu erteleyemedilermi
Bebkler kucuk die dr lar norml dior bn sezeryn istiorm soluyorm amaAllah kolaylık ve bereket versin. Neden Sezaryen tercih etmiyorsunuz? Üç bebek varken risk olmaz mı normal doğum?
Benim kardesim 6,5 aylik dogdu ve hayatta. Umudunuzu kaybetmeyin. Bir suru mucize bebekler dunyaya geliyor. Sizinkilerde gayet saglikli olurlar.Haftlari cok kucuk die yasama sanslari cok dusuk canimo yuzdn norml dogumu istemiorum
Ege universitesiNeredesin peki? Hangi hastane? Devlet mi?
Tskkur ederim cnm .. sezeryna nasil ikna edebilirm dr la
Cnim soledimsezeryanla bir dogum hakkini kaybedersin diolar ama pskljmi dusunmuolar
Hayatta mucizeler var tabi Allah bilir ama yasama ihtimalleri dusul diolardoktorlar kesin mi yaşamayacak diyorlar
o yüzden mi sezeryan hakkını daha sonra çocuk sahibi olursan diye saklamak istiyorlar?
doktorların yaşama ümidi olmayan bebekleri normal yolla doğurmayı tercih ettiğini biliyorum ama...
bu kadar kesin mi konuşuyorlar???
Rabbim bu mübarek ayda hayirlisiyla evlatlarinla evine dönmeni nasip eder insalahErteleniodu ama enfeksion riski olusmus bnde o yuzden tedavi kesildi
Asla normal dogum istemediginizi, o sekilde ikinmayacaginizi ve kendi hayattinizida riske sokacagini söyleyin.Ege universitesi
Hayatta mucizeler var tabi Allah bilir ama yasama ihtimalleri dusul diolar
O ise yarar mi dersinAsla normal dogum istemediginizi, o sekilde ikinmayacaginizi ve kendi hayattinizida riske sokacagini söyleyin.
Asla normal dogum istemediginizi, o sekilde ikinmayacaginizi ve kendi hayattinizida riske sokacagini söyleyin.
Seni kimse asla ve asla normal doguma zorlayamaz, hic olmadi baska bir hastaneye gitmek istedigini söyle. Asla normal dogum yapmicam de ve kendini elletme. Ciikabiliyorsan mutlaka esinle konus baska bir hastane bulsun sana acilen.Bnm ve bebeklerim icin dua eden herkese cok ts ederim.. drlari sezeryan icin nasil ikna edebilirm fikir verin ltfn pskljik tedavide gormustum zatn yine tekratlanmasindn korkuorum. Bunu da solemistim dr lara ise yaramadi
üçüz olacagı için normal dogum pek mantıklı gelmedı bana
pek bilgim yok ama
muhakkak dogumda sorun cıkar gıbıme gelıyor. devlet mı özel mi?