Haftlari cok kucuk die yasama sanslari cok dusuk canimAllah güc ve sabir versin. Korkmayin ne sanslisiniz 3uz annesi oluyorsunuz. Sağlıklı guzel bebekler olsunlar insallah.
Canım hiç korkma meleklerine kavuşursun inş bak ne güzel açılmada varmış ben 6 ay önce normal doğum yaptm hiç açılmam yoktu ve sancı başlatıcı serumla başladı zaten en fazla on cm olunca doğum gerçekleşiyo biraz sabrwt inş dua edelim senin içinArkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...
Çok küçükler ama çok güçlüdür insalah, rabbim 3 Nude sana bagislasin güçlü ol canım doğumu erteleyemedilermiAllah güc ve sabir versin. Korkmayin ne sanslisiniz 3uz annesi oluyorsunuz. Sağlıklı guzel bebekler olsunlar insallah.
Tskkur ederim cnm .. sezeryna nasil ikna edebilirm dr laCanim rabbim sag salim bebegine kavustursun
Cnim soledimCanim benim. Tüylerim diken diken oldu. Melekler yani basinda olsun. Allahim sana güc kuvvet sabir versin. Senin vücudun ve ruh sagligin icin hangisi daha iyi olacaksa öyle yap. Kimsenin seni zorlamasina izin verme doktor olsa bile. Kaldiramayacagini düsünüyorsan sezeryan istedigini söyle. Senin icin en azindan bu kadarini yapabilirler. Keske yaninda olup elini tutabilseydim. Dua ediyorum senin ve bebeklerin icin. Allah`tan umut kesilmez.
Neredesin peki? Hangi hastane? Devlet mi?Tskkur ederim cnm .. sezeryna nasil ikna edebilirm dr la
Cnim soledimsezeryanla bir dogum hakkini kaybedersin diolar ama pskljmi dusunmuolar
Arkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...