- 23 Aralık 2014
- 954
- 648
- 38
Yani yarayabilir. Fakat bunu tabi onlari tehdit et diye söylüyorum.O ise yarar mi dersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani yarayabilir. Fakat bunu tabi onlari tehdit et diye söylüyorum.O ise yarar mi dersin
Bnm ve bebeklerim icin dua eden herkese cok ts ederim.. drlari sezeryan icin nasil ikna edebilirm fikir verin ltfn pskljik tedavide gormustum zatn yine tekratlanmasindn korkuorum. Bunu da solemistim dr lara ise yaramadi
Valla ben hic dogum yapmadim. Hic bir bilgim yok bu konuda hakli olmaniz cok mümkün, ben sadece dogum yapacak olan arkadasimizin pskolojisini düsünerek yaziyorum. Belli ki doktorlara güvenmiyor. Bence baska bir hastaneden de fikir almasi daha iyi olur. Sonucta doktorlarinda hastanin vücud ya da ruh sagligi acisindan yanlis karar verdikleri durumlarda oluyor.erkn dogan çocukların normal dogumla dogmaları daha sağlıklıymış.ciğerlerini açan sülfattı sanırım bu madde normal dogumda salgılanıyormus
ne olursa olsun annenın psıkolojısı cok önemli.canım bu öyle ite kalka bir normal dogum olmuyorm.küçük oldukarı için ve zaten 5 cm açıklıkla dogumçoktan başlamış olacagından normal dogum en iyisi.doktora guvenin
canım bak
mucizeler için inanç çok önemlidir
evet belki tersi olursa daha çok üzülürsün ama sen yine de kendini en kötüye hazırlama!
mucizeye, müjdeye hazırla
kendini zorla ve bebeklerini nasıl emzirdiğini, nasıl altlarını değiştirdiğini, onları nasıl yanına aldığını hayal et
ben çok inanıyorum ki hayaller boyut buluyorlar
Allah çok çok çok büyük
herşeyin iyi olacağını, bebeklerin sağlıklı olacağını hayal et
bebeklerin bile hisseder bunu inan
kimsenin moralini bozmasına da izin verme
sen şu anda sadece şu soruyu sor doktora
%0,001 bile yaşama ihtimalleri varsa, bebekler açısından hangisi daha sağlıklı
normal doğum mu sezeryan mı?
ona göre karar ver ve inat et.
Allah yardımcın olsun
lütfen müjdeni de paylaş bizimle...
ne olursa olsun annenın psıkolojısı cok önemli.
o rahat olacak kı dogumda bebekler dogsun dımı?
yapamayacgını söyluyor
önce anne hazır olmalı..
Allah yardımcın olsun.Arkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...
öyle düşünme bende erken dogum yaptım 34 haftalıktı ama gelişimi 30 haftalık kadar bille yoktu ck şükür koca kız oldu onlarda sağlıkla annelerine sarılıcak dualarımız seninleHaftlari cok kucuk die yasama sanslari cok dusuk canim o yuzdn norml dogumu istemiorum
Sen ınlarla yaşiycagın güzel günleri düşün aklına baska bişey gelmesin.rahat ol ve dogur kücük oldukları ıcın normal diyorlar kokay olur zamanında dogsalar zaten yapamazdın 3 tane dogumama şuan yaparsın sen güçlüsün,bebeklerin için dık durHayatta mucizeler var tabi Allah bilir ama yasama ihtimalleri dusul diolar
allah yardimcin olsun,dua ediyorum senin icinArkadaslr bn 22+3 haftlik ücuz hamileyim. Ve 5 cm acilma var. Alttaki bebegin su keseside disarda. Ilk dogumum. Dr lar normal dogum diyor ama normal dogum yapip kucgim bos kalinca kendimi cok zor toplucm. Sezeryanla ameliyat agrisi cekerim en azindn diye dusunuyorum. Ve enfeksion degerim yukselmis tedavim birakildi dogum bklnio agrimda yok. Agrim olmazsa suni sanci verilckmis cok korkuyorum...
Niye kendisine en kötüye hazirlamasin? Sadece inanc gerekmiyor, biloji de cok önemlidir. Sonucta bebeklerin yasam sinirlari 25-26 hafta. Yani doktorlarin dedigi gibi yasam sanslari cok kücük. Elbette mücizeler olabilir, fakat simdi kendisine hic kötüye hazirlamasa, dedigin gibi emzirdigini felan hayal ederse, eger o bebisler ölürse, konu sahibi icin psikolojik yikim daha agir olur.
Konu sahibi, doktorlar ile konus ve korkularini anlat. Ama yinede tavsiyelerini dikkatte al. Demekki birseyi bildiklerinden dolayi söylüyorlar. Sanada bol güc ve küvvet dilerim canim. Umarim yinede cocuklarini sag salim kucagina alirsin.
zaten hepimiz farkındayız riskin değil mi?
kim bilir konu sahibi de kaç saattir en kötüyü düşündü
annelik söz konusu olunca istese de aklından çıkmaz "en kötü senaryo"
ben inanç derken, körü körüne, "inançlı olursan birşey olmaz"a getirmedim olayı
biyolojinin ne olduğunu biliyorum
22.5 haftanın ne demek olduğunu da biliyorum, konu sahibi de biliyor
hamileliğinin en başından bugüne, tam 22 hafta, benim bu dediklerimin hayalini kurmadı mı zannediyorsun? kurdu, hem de defalarca
şu anda kendini salmasa, biraz umut etse bunun "yıkım" yönünden şimdiye oranla çok da büyük bir farkı olmaz
çünkü zaten beyninin bir bölümü "en kötü"yü düşünmeye devam edecek
ha deyince değiştiremez bunu
fakat biraz olsun olumlu düşünmek kendisine de bebişlerine de daha iyi gelebilir
biraz "umut"tan zannettiğiniz kadar çok zarar gelmez
ayrıca annenin psikolojisi elbette çok önemli
fakat şu anda asıl önemli olan 3 küçük bebeğin yaşama şansı olup olmadığı
en küçük bir şans dahi varsa ve bir arkadaşın yazdığı gibi normal doğum daha olumlu etkileyecekse bu süreci
o zaman sadece anne psikolojisi düşünülemez
Bilemiyorum, ben genelde pesimist bir insanim. Yani biraz kendi ruh halim ilede yorumladim. Yani ben olsam bu olayda artik bebeklerin bezini degistirecegime düsüncesine dayanamazdim artik. Hani sanirim bende sadece bir yikim olurdu. Ve senin dedigini yapmak, biraz umut beslemek, sonrada tekrar o yikim... ne bilim ya, çok agir bir durum gerçekten
Bu arada bir taraftan konu sahibin bizi haberdar etmesini isterim, tabiki diger taraftan eger haber kötüyse, ilk fikri buraya yazmak elbette olmaz Bende iste bir taraftan bir mücize olmasini isterim, fakat pesimist tarafim iste...
Niye kendisine en kötüye hazirlamasin? Sadece inanc gerekmiyor, biloji de cok önemlidir. Sonucta bebeklerin yasam sinirlari 25-26 hafta. Yani doktorlarin dedigi gibi yasam sanslari cok kücük. Elbette mücizeler olabilir, fakat simdi kendisine hic kötüye hazirlamasa, dedigin gibi emzirdigini felan hayal ederse, eger o bebisler ölürse, konu sahibi icin psikolojik yikim daha agir olur.
Konu sahibi, doktorlar ile konus ve korkularini anlat. Ama yinede tavsiyelerini dikkatte al. Demekki birseyi bildiklerinden dolayi söylüyorlar. Sanada bol güc ve küvvet dilerim canim. Umarim yinede cocuklarini sag salim kucagina alirsin.