Öyle ama gerçekten hem doğmasını istiyorum leke geliyomu bişey geliyomu diye tuvalete gidiyorum ikide bir şuan bile velim ağrıyo keşke doğsaSağlıkla doğmasını sabırla bekleyin. Ne mutlu bu güne kadar gelmiş. Sürecin doğal işlemesine izin verin
Belimde kasığımda ağrı oluyo bazen şuan bile belim ağrıyo biraz yani bilmiyorum doğmasını istiyorum artık ilk hamileliğim ondan herhalde resmen tuvalete gidiyorum ikide bir leke bişey varmı diyeDur be kızım daha zaman var acelen nedir?
Öyle düşünme ve öyle isteme bırak çocuk anne karnında gelişebildiği kadar gelişsin o ne vakit geleceğini bilir…Belimde kasığımda ağrı oluyo bazen şuan bile belim ağrıyo biraz yani bilmiyorum doğmasını istiyorum artık ilk hamileliğim ondan herhalde resmen tuvalete gidiyorum ikide bir leke bişey varmı diye
37 haftalık şuanda bilmiyorum bu aralar hormonlarımda alt üst en ufak şeye küsüyorum hemen onun etkisiylede istiyorum herhalde doğmasınıÖyle düşünme ve öyle isteme bırak çocuk anne karnında gelişebildiği kadar gelişsin o ne vakit geleceğini bilir…
Erken gelmesi güzel bir şey değil ki?
Biraz daha sabır beybi seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım ama hastanede çocukla heba olmak istemezsin herhalde her zaman hayırlı zamanı iste bir iki hafta daha sabır37 haftalık şuanda bilmiyorum bu aralar hormonlarımda alt üst en ufak şeye küsüyorum hemen onun etkisiylede istiyorum herhalde doğmasını
Biraz daha sabır beybi seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım ama hastanede çocukla heba olmak istemezsin herhalde her zaman hayırlı zamanı iste bir iki hafta daha sabırbak ben bir hafta var sanıyordum 38+5 te doğum yaptım (benimde ağr
Kurtulmuşsun sağlıkla büyüt inşallahBiraz daha sabır beybi seni çok iyi anlıyorum aynısını yaşadım ama hastanede çocukla heba olmak istemezsin herhalde her zaman hayırlı zamanı iste bir iki hafta daha sabırbak ben bir hafta var sanıyordum 38+5 te doğum yaptım (benimde ağrılarım çok şiddetliydi ağlamakla geçiyordu)
Erkek teyzesiKurtulmuşsun sağlıkla büyüt inşallahkızmı erkekmi
İnşallah ablacımErkek teyzesi
Evet gerçekten rahatlama geldi sanada gelecek ama az daha sabır
Ama yinede dua et tez zamanda doğsunİnşallah ablacım
Ay kız kaderrrrAma yinede dua et tez zamanda doğsun
Normalmi doğdu nasıl başladı ağrıların nasıl gelişti süreçAma yinede dua et tez zamanda doğsun
Abla UyudunmuAy kız kaderrrrHAYIRLI ZAMANDA doğsun inşallah bebek
Abla girdinmi yazmadın akşamAbla Uyudunmu