Sagol canim esim aksamlari bebege bakacak dans etti leslide hemen hemen oyle birsey baslayayim bakalim ya esim askeri personel hergun is cikisi 3/4 poset doldurup geliyor aman saglikli ol kizimi emzir canin sıkılir bende dalmisim aynaya baktigimda yokki bebegim kolik oturdugumuz yerden kalkamiyoruz surekli ayakta sallaBebegini Hayırla güzel günlere büyültürsün insallah.Hayati ne kendine ne de eşine zehir etme bebeğinin her anının tadını çıkar bol bol su iç ve eğer bebekten vakit bulursan lesli yap çok etkili olacaktır. Hamurisinden uzak durmak bile yeter.
Yesilcay icmeyeyimmiHic oyle kurler yapmaniza gerek yok. Abuc cuburu kesin, tatlidan uzak durun, bol su icin. Bitki caylarindan uzak durun, sutunuzden bebege gecip dokunabilir.
Bir de bebeginizi bol bol emzirin.
Yesilcay icmeyeyimmi
Yesilcay bol miktarda kafein icerir. Bebeginize dokunur. Icmeyin.Yesilcay icmeyeyimmi
Ozaman yesilcayi listeden kaldiriyoruz buse terim asiri zayiflamis aralikli oruc diyeti tam olarak anlamadim ama 25 kilo vermisYesilcay bol miktarda kafein icerir. Bebeginize dokunur. Icmeyin.
Ozaman yesilcayi listeden kaldiriyoruz buse terim asiri zayiflamis aralikli oruc diyeti tam olarak anlamadim ama 25 kilo vermis
Geçen yaz doğum kilolarından dolayı depresif hâlimi gördüm, yazinizi okuyunca. Kimisi doğumda da önemli kilo kaybediyor, sanırım siz de benim gibi kaybetmemissiniz.Kizlar merhaba hamileligim sorunlu gecti yatarak dogurmak zorunda kaldim ve bu surede surekli serum verdiler doguma 95 kilo ile gittim saglikla sukurler olsun bebegim oldu suan kizim 3.5 aylik doguma 95 kilo ile gidip pandemi doneminde disarida cikamadim esimde sagolsun ama sut olsun aman mutlu ol tatli aldi 104 kilo olmusum korkunc durumdayim bana yontem soyleyin nolur nasil zayiflarim bebege zarar vermeden aburcuburu kestim bugun itibariyle yogurt aci biber deneyeyimmi?limon kuru vs?agladim sinirden yapisti kilo uzerime 70 kioydum ben((
Size kesinlikle katiliyorum. Ilk dogumunda 25, ikincisinde ise 23 kilo almistim. Benim metabolizmam hizli calisir sansima, ben her ikisinde de 6 ay sonra hamilelik oncesi kilomun 2-3 kilo altina dusmustum. Ekstra yaptigim tek sey emzirmekti. Sut yapar diye tatlilara yuklenmedim ya da hamurisi yemedim. Bol salata, et, sebze ve su. Arada tabi ki tatli kacamaklarim oldu ama abartmadim. Yani durum diyet yapmak degil, saglikli beslenmek.Geçen yaz doğum kilolarından dolayı depresif hâlimi gördüm, yazinizi okuyunca. Kimisi doğumda da önemli kilo kaybediyor, sanırım siz de benim gibi kaybetmemissiniz.
Bebişim 11 aylık, 17.5 kg almıştım, tamamını verdim geçen ay itibariyle. İlk 3 ay pek verilmiyor, zaten vücut süt üretimi için yağ depoluyormus özellikle ilk aylards. Diyete girmenizi hiç önermem. Sizi asıl kurtaracak olan şey emzirmek. 0-6 ay 320 kalori kadar, 6-12 ay 400 kalori kadar fazladan yiyebiliyormuşuz emzirme döneminde. Siz diyet yaparsaniz sütünüz azalır. Hâlsiz düşersiniz. Tek yapmanız gereken normal beslenmek ve emzirmek. Kendinize biraz zaman tanıyın. Karantina döneminde abartili yediğim hâlde 2 ayda 2 kg verdim, çünkü emziyorum. Bir de eşiniz çalışıyormuş, bebiş hareketlenince daha çok peşinden koşacak siniz, daha rahat gidiyor kilo. Genelde 1 yılı buluyor demişti doğum yapan arkadaşlarım, eski hâle dönüş için. Gerçekten de öyleymiş. Ben de sizin gibi acimasizlik edip kendine, sizin aylarınizda diyete başladım, sütüm gider diye annem bıraktırdı, iyiki de öyle yapmış.
Ben bankaciyim ekimde is basi yapicam ve eski kiyafetlerime giremiyecegim tum musteriler ayy kilo kalmis diyecekGeçen yaz doğum kilolarından dolayı depresif hâlimi gördüm, yazinizi okuyunca. Kimisi doğumda da önemli kilo kaybediyor, sanırım siz de benim gibi kaybetmemissiniz.
Bebişim 11 aylık, 17.5 kg almıştım, tamamını verdim geçen ay itibariyle. İlk 3 ay pek verilmiyor, zaten vücut süt üretimi için yağ depoluyormus özellikle ilk aylards. Diyete girmenizi hiç önermem. Sizi asıl kurtaracak olan şey emzirmek. 0-6 ay 320 kalori kadar, 6-12 ay 400 kalori kadar fazladan yiyebiliyormuşuz emzirme döneminde. Siz diyet yaparsaniz sütünüz azalır. Hâlsiz düşersiniz. Tek yapmanız gereken normal beslenmek ve emzirmek. Kendinize biraz zaman tanıyın. Karantina döneminde abartili yediğim hâlde 2 ayda 2 kg verdim, çünkü emziyorum. Bir de eşiniz çalışıyormuş, bebiş hareketlenince daha çok peşinden koşacak siniz, daha rahat gidiyor kilo. Genelde 1 yılı buluyor demişti doğum yapan arkadaşlarım, eski hâle dönüş için. Gerçekten de öyleymiş. Ben de sizin gibi acimasizlik edip kendine, sizin aylarınizda diyete başladım, sütüm gider diye annem bıraktırdı, iyiki de öyle yapmış.
Ben bankaciyim ekimde is basi yapicam ve eski kiyafetlerime giremiyecegim tum musteriler ayy kilo kalmis diyecek
Ekime kadar daha 5 ay var. Bebişimin 3.5-8.5 aylık dönemlerindeki kilo farkım 10 vardır. Hem gitmese bile emin olun çalışırken daha kolay gidecek. Bir de diyen desin, takır takır kiloları gözlerinin önünde verirsiniz. Bakın, hepimiz aynıydik. Normal beslenin, emzirin, gidecek. Emin olun .bir de emen bebek karın yağlarından çekiyor, fıstık gibi olacaksınız.Ben bankaciyim ekimde is basi yapicam ve eski kiyafetlerime giremiyecegim tum musteriler ayy kilo kalmis diyecek