Doguma gittigimden daha kiloluyum:(

Benimde sorunum bu. Hamilelik tüm metabolizmami bozdu 3 yıldır sigara kullanıyordum ve hep 63-65 kiloydum. Biraz alsam hemen diyet ile veriyordum. Kas hastalığım çıktı kortizon kullanırken bile 66 oldum. Sonra verdim 3-4 kg evlendim hamile kalmışım öğrenince 7 haftalikti ve 70 kiloydum şok oldum. Sigarayı bıraktım tabiki ve doğuma 89 ile girdim. Diyet ve yüzmeye rağmen... dogum sonrası 6. Ayda 80 oldum diyetisyene başladım 2 ay oldu ve sadece 4 kilo verdim saka gibi. Zaten 1 ay sonra emmeyi kesip ilaçlarıma başlayacağım. Diyetisyen emzirme kilo vermeyi engeller dedi egzersiz dedi başladım ama gram gitmiyor. Beni zayıf yapan şey sigara miymiş anlayamıyorum başlamak istemiyorum ama içince yine verecek miyim çok merak ediyorum aranızda bu şekilde kilolu kalan oldu mu ?

Emziren anneler grubumuz var oraya bekleriz hepimiz spor ve diyetle kilo vermeye calisiyoruz.

Bir de bence emzirebildigin kadar emzir yine zayiflariz biz ama anne sutunun yerini baska sey alamaz.

Ilaç kullanmak zorunda olduğum için 10 ağustos gibi keseceğim memeyi. Bilmiyorum o zaman değişecek mi metabolizmam

88 kilo ile hamile kaldim calisiyordum son zamana kadar 97 kilo ile dogum yaptim emzirme doneminde calismayinca iki güne bir bi tarif denedim vs derken 100 ü gecmisim simdi tekrar hamileyim ben napayım bacım hersey dogum sonrasina kaldi..

88 kilo ile hamile kaldim calisiyordum son zamana kadar 97 kilo ile dogum yaptim emzirme doneminde calismayinca iki güne bir bi tarif denedim vs derken 100 ü gecmisim simdi tekrar hamileyim ben napayım bacım hersey dogum sonrasina kaldi..
Aynen canım bende dogum dan sonra tam kilo verdim vucüd yapcam tekrar korunurken hamile kaldım şimdi takrar başa döndük bakalım az kilo almayı hedefliyorum bunda

Bende doğumda aldığım kiloları vermiştim ama şuan geri alıyorum yalnız değilsin sakın acı limon falan yeme bebeği etkiliyor bol su ve evde ip atlıyorum son 5-6 gündür ve 1 -2 kilo gitti benim de kızım 3 aylık rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin

Aynen canım bende dogum dan sonra tam kilo verdim vucüd yapcam tekrar korunurken hamile kaldım şimdi takrar başa döndük bakalım az kilo almayı hedefliyorum bunda
Hayırlı ve güzel doğumlar diliyorum sizede şuan kilomu takmıyorum ben sadece uzerine fazla kilo almayaya calisiyorum bebeklerimizin sağlığı şuan en ön planda

Emzirirken yeme isini abartmaz normal beslenirseniz 1 senede vucut toparlaniyor. Yeme icme sut yapmaz. Sutu emzirmek ve sivi tuketmek yapar

Kızlar merhaba mayıstan agustosa 6 kilo vermısım birsey yapamadım aslında bebegim diş cıkardı kucagımda hoplatıp durdumAma hala siskoyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…