• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma gelmek istemeyen kaynana sorunsalı

yassminnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
13
0
1
32
Kızlar ben 35 haftalık hamileyim kaynanam ilk çocuğuma korona yüzünden gelmedi koronanın ilk çıktığı gün doğum yaptım annem kronik hasta olmasına rağmen bir şekilde geldi kaldı Allah ondan bin kere razı olsun geçen gün kaynanam bu doğumuna çocuğu alır sen köye gelirsin burda bakarsın gelmezsen ben hiç gelemem köyde işlerim var gündüz çıkamam bir yere dedi bu benim çok moralini bozdu biraz tartıştık hatta kendisi benim köyde yaşamamı istiyor oğlunu daha sık görmek için dün de düğüne gitmiş akşama geldi sizce gördüğümde hani işlerin oluyor bir yere gidemiyordun konu düğün olunca nasıl da gidiyorsun falan diyeyim mi kızlar çünkü çok bozuldum

Keşke benimki de assssla yanıma yöreme uğramasa, aramasa ve sormasaaaaa. Siz dünyanın en şanslı insanı olmuşsunuz haberiniz yok bence :KK53: Şaka bir yana herkes istediğini yapabilir, takılmayın. Yanınızda olanlarla hayatınıza devam edin ve ona göre davranın.

Kızlar ben 35 haftalık hamileyim kaynanam ilk çocuğuma korona yüzünden gelmedi koronanın ilk çıktığı gün doğum yaptım annem kronik hasta olmasına rağmen bir şekilde geldi kaldı Allah ondan bin kere razı olsun geçen gün kaynanam bu doğumuna çocuğu alır sen köye gelirsin burda bakarsın gelmezsen ben hiç gelemem köyde işlerim var gündüz çıkamam bir yere dedi bu benim çok moralini bozdu biraz tartıştık hatta kendisi benim köyde yaşamamı istiyor oğlunu daha sık görmek için dün de düğüne gitmiş akşama geldi sizce gördüğümde hani işlerin oluyor bir yere gidemiyordun konu düğün olunca nasıl da gidiyorsun falan diyeyim mi kızlar çünkü çok bozuldum
Kvdeye güvenerek çocuk yaptığınızı düşünmüyorum. Nezaketle rica edersiniz geri çevirince sitem etmeye gerek yok bundan sonraki süreçte gerektiği gibi hareket edersiniz. Sizin gibi onunda hayatı var insanlar size göre yaşamak zorunda değil

Köyde yaşayan insan gelemez kş gerçekten. Benim kv kp de gelemiyor mesela bağ bahçe işi bırakılmıyor. Düğünle de bir değil düğüne gider ama doğuma gelemez. Düğün daha kısa süre neticede.

Kv ler gelse dert gelmese dert 😂 hiç bozulmayın böyle bir beklentiye de girmeyin; desteğe vs ihtiyacınız var diye istiyorsanız da yanına gidersiniz olur bitet

Çoğu kadın onların hayalini yaşadığınız için sizi kıskanıyor olabilir şu an nence hiç sesinizi çıkarmayın ister gelsin ister gitsin o kadar hormon devredeyken bi de kv ile mi uğraşacaksınız 😂

Kaynananıza güvenerek hamile kalmıyorsunuzdur İnşaAllah. bakmayabilir yani zorla değil tabii ilk zamanlar yanınızda biri olsa iyi olurdu ama olmazsa da eşiniz artık yardımcı olacak yapacak başka bişey yok

E gelmesin? Kaynanamı da hiç istemem zaten doğumumda kocam yeter en fazla kendi annem gelsin ekstrem bir durumum olursa. Ona mı güvenip doğuruyorsunuz? Kendiniz sorumlusunuz ya karı koca hani.Tepenizde kayınvalideyi napıcaksınız.

Daha ne istiyorsun Allah aşkına yapışmıyor işte....Boşver sen halledersin ihtiyacım var kafalarına girme.Ben 32 haftalık doğan ikizlerime tek başıma baktım.Ardindan oğlum doğdu oldu 3 çocuk kimsede tek gün yardım almadım.Kimsenin söz hakkı yok ne ben de ne çocuklarım da.Yaparsin sen de yeter ki iste

Kvdeye güvenerek çocuk yaptığınızı düşünmüyorum. Nezaketle rica edersiniz geri çevirince sitem etmeye gerek yok bundan sonraki süreçte gerektiği gibi hareket edersiniz. Sizin gibi onunda hayatı var insanlar size göre yaşamak zorunda değil
Ben zaten ondan önceki çocuğuma da olduğu gibi buna da bakmasını istemedim istemem de ama en azından o hastalığından tedavi görürken küçük çocuğumla ilgili ben ona baktım ondan da gelmem etmem lafını duymayı da istemezdim kırgınlık oluştu içimde

Kaynananıza güvenerek hamile kalmıyorsunuzdur İnşaAllah. bakmayabilir yani zorla değil tabii ilk zamanlar yanınızda biri olsa iyi olurdu ama olmazsa da eşiniz artık yardımcı olacak yapacak başka bişey yok
Çok şükür ki annem başımda Allah ona uzun ömür versin yoksa eşimle tek başıma zorlanırdım kaynanamdan bakmasını beklemedim öyle bir şey de hiç istemedim ama gelmem lafı gücüme gitti insan hastanede görür geri evine gider

Ay ben damlar diye korkuyorum siz gelmiyor diye tartistiniz mi😀 benim ki köye gitmem bebek geliyor diyor , evet benim bebeğim geliyor sen git köyüne dedim kimseyi yanımda istemiyorum annemi dahi, kocam ben bebeğim başkasına tahammülüm yok herkes kendi evine bi zahmet

Gelmesin, bakmasın? Torununu görmek istemeli bence evet ama bakmıyor görmüyor diye de trip atıp laf sokmaya gerek yok, ona göre siz de araya mesafe koyup az b
Daha ne istiyorsun Allah aşkına yapışmıyor işte....Boşver sen halledersin ihtiyacım var kafalarına girme.Ben 32 haftalık doğan ikizlerime tek başıma baktım.Ardindan oğlum doğdu oldu 3 çocuk kimsede tek gün yardım almadım.Kimsenin söz hakkı yok ne ben de ne çocuklarım da.Yaparsin sen de yeter ki iste
E gelmesin? Kaynanamı da hiç istemem zaten doğumumda kocam yeter en fazla kendi annem gelsin ekstrem bir durumum olursa. Ona mı güvenip doğuruyorsunuz? Kendiniz sorumlusunuz ya karı koca hani.Tepenizde kayınvalideyi napıcaksınız.
Ben ona doğumuma gel bebeğe bak demedim hiçbir zaman öyle isteğim olmadı yanlış anlaşıldım galiba sadece bebeği görüp evine geri gidebilir köyde yaşamazsan beneği görmeye gelmem lafı tuhafıma gitti

İnşallah benimki de gelmek istemez :KK48:

Ben ona doğumuma gel bebeğe bak demedim hiçbir zaman öyle isteğim olmadı yanlış anlaşıldım galiba sadece bebeği görüp evine geri gidebilir köyde yaşamazsan beneği görmeye gelmem lafı tuhafıma gitti
Aman görmesin boşver 😁

Valla bence hiç gerek yok gelmeyen kaynanayi bende umursamam valla hem böyle fesat kendini beğenmiş bir kaynanam olsa gelse sinirlerimi bozar lohusa lohusa strese sokardi beni gelmemesi bence isabet olmuş

Back