• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma dair herşey..

çok güzel konu olmuş ben 30 haftalık hamileyım çok fazla mide yanmam oluyor özellıkle yatarken hergün gece kusuyorum birtek gazlı içecekler ve soda içtiğim zaman biraz rahatlıyorum geçen hafta belımde çok sert ağrıyla acile gittim ultrasonda rahimin gerildiğini söylediler buna gazlı içcekler neden olmuş olbilir dediler sizcede gazlı içeceklerın etkısı olmuş olurmu? Bİde çok fazla askorbik asitin hap halini yiyorum c vitamini yazıyor ama tadı çok hoşuma gidiyor günde 10 tanesını falan çiğneyerek yiyorum zararlımıdır?

yağlı ve baharatları yiyeceklerden uzak durun yemeklerden sonra yatmayın :) yürüyüş yapın mutlaka yürüyüş hamilelikte gerçekten çok önemlii. dengeli beslenmek gerekiyor sık sık ve az yiyeceksiniz 3 ana 3 ara öğün diyoruz. ılık süt mide yanmanıza iyi gelecektir. gazlı içeceklerden uzak durmanızı tavsiye ederim çünkü hiçbir besin değeri yoktur ve yok yere kalori alırsınız. C vitamini ihtiyacınız için günlük 1 portakal yeterli olacaktır bir portakaldada 125 mg c vitamini var diye biliyorum. siz çok fazla alıyorsunuz mide yanmanızın bir nedenide bu ve daha kötü sonuçlarda doğurabilir aman dikkat!! :)

Mrb canim bugun acilde kan testi yaptirdim dr ile gorusemedim...degerim 126.4cikti sat 17ekim bat 15kasim sence nasil

3. hafta 5 – 130

4. hafta 75 – 2.600

5. hafta 850 – 20.800

6. hafta 4.000 – 100.200

7/12. hafta 11.500 – 289.000

13/16.hafta 18.300 – 137.000

17/24.hafta 1.400 – 53.000

25/40.hafta 940 – 60.000
değerler bunlar canım doktorunlada görüş şuan herşey iyi gözüküyor.. :)

yağlı ve baharatları yiyeceklerden uzak durun yemeklerden sonra yatmayın :) yürüyüş yapın mutlaka yürüyüş hamilelikte gerçekten çok önemlii. dengeli beslenmek gerekiyor sık sık ve az yiyeceksiniz 3 ana 3 ara öğün diyoruz. ılık süt mide yanmanıza iyi gelecektir. gazlı içeceklerden uzak durmanızı tavsiye ederim çünkü hiçbir besin değeri yoktur ve yok yere kalori alırsınız. C vitamini ihtiyacınız için günlük 1 portakal yeterli olacaktır bir portakaldada 125 mg c vitamini var diye biliyorum. siz çok fazla alıyorsunuz mide yanmanızın bir nedenide bu ve daha kötü sonuçlarda doğurabilir aman dikkat!! :)

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederım yürüyüş yapın demişsiniz gayret edıyorum ancak ayakta fazla kaldığım zaman yürüdüğüm zaman belime çok ağrı giriyor sankı doğum sancısı zannediyorum biraz yatınca geçiyor... bide mide yanmasının sebebi bebek çok saçlı diyorlar doğruluk payı varmıdır?

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederım yürüyüş yapın demişsiniz gayret edıyorum ancak ayakta fazla kaldığım zaman yürüdüğüm zaman belime çok ağrı giriyor sankı doğum sancısı zannediyorum biraz yatınca geçiyor... bide mide yanmasının sebebi bebek çok saçlı diyorlar doğruluk payı varmıdır?

yoo hayır saçla başla alası yok. doğru südyen kullanırsanız bel ve sırt ağrılarınız azalacaktır doğru südyenin nasıl olduğunu yukarıda yazmıştım. rica ederim her zaman :)

Back