• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma beş kala medcezir

Devlette sezeryan doğum yapmakla özelde yapilan arasında fark vardır aslında. Normal doğum zaten normal gelişen bişey. Ben sezeryanla doğum yaptim gayet iyiydi.

:KK51:arkadaslar eski konularimdan da bilen bilir belki.ben ozel hastanede dogum yapacağım takipliyim yani.en son actigim konu 'kalca cikikligi normal doguma engel mi?' ydi.
Bugun cati muayenemiz vardi.tam dusundugum gibi doktor normla dogum yanlisi ama 0 risk diyemem eger normal dogum olursa dedi.catim musaitmis ama dogum sirasinda belki de bu kalca cikikligindan dolayi tahminimden daha fazla zorlanabilirsin yine de normal dersen bekleyelim ama sanci cekip de sezeryana girmektense hersey planli olsun dersen gun verelim sezeryanla alalim dedi.
Bi de şöyle bi durum var,benim doktor ayin 22 si izne ayriliyo.eger normal istersem doguma baska bi doktor girecek hastanede olan.ben sirf bu doktor icin bu hastaneyi tercih etmistim.
Simdi sormak istedigim su ki sezeryana karar verirsem devlet hastanesinde de yaptirabilir miyim bunu kendimin boyle boyle bi rahatsizligi oldu o yuzden normal riskli diye.yani sezeryan olursa ozel hastanenin de bi esprisi kalmaz diye dusunuyorum.yapilan islem ayni olacak sonuc olarak.
Baska bi sorum da şu ki siz olsaydiniz ne karar verirdiniz?
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayin ama aksamdan beri kafamda deli sorular:rolleyes::KK42:beynim yandi.en azindan tecrubeli annelerden de yardim alayim istiyorum.
Simdiden cok tesekkurler.:KK36:
normal doğum isterdim

Canım biraz zorlansam kalçamda problem oluyor demişsin. Doğum bu canından can çıkacak. Riske atma kesin sezaryen. .

Back