doğuma 7 hafta kaldı ama bebeğimin beyninde problem varmış

N
Valla salı gircem mra yarın 30. Haftaya gircem kafayı yiycem daha kesin bişey yok diyorlar mr olmadan net konusamayiz diyolar
nasıl net bişey diyemiyorlar ki ölçtükleri anda görüyorlar. Bebek'le ilgili Ne dediler sana

N

nasıl net bişey diyemiyorlar ki ölçtükleri anda görüyorlar. Bebek'le ilgili Ne dediler sana
İlk başta sıvı var dediler sonra sıvı ayni durumda ozaman hidrosefali değil dedi ama bu corpus olabilir izole durumda dediler doktorum mr olmadan kesin konusamayiz diyo

İlk başta sıvı var dediler sonra sıvı ayni durumda ozaman hidrosefali değil dedi ama bu corpus olabilir izole durumda dediler doktorum mr olmadan kesin konusamayiz diyo
İnsanın içine şüphe düşürmekten başka bişey yapmıyorlar inşallah Bi sıkıntı çıkmaz canım sen sıkma canını dua eder bebeğin de üzülmesin

İnsanın içine şüphe düşürmekten başka bişey yapmıyorlar inşallah Bi sıkıntı çıkmaz canım sen sıkma canını dua eder bebeğin de üzülmesin
Zaten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden sizin bebegnizde varmı bı sıkıntı

Zaten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden sizin bebegnizde varmı bı sıkıntı
Bana da bebeğin sağ lateral ventrikül geniş dediler çok şükür genişlik artmadı inşallah artmaz da haftaya kontrole gidicem bakalım artık

Bana da bebeğin sağ lateral ventrikül geniş dediler çok şükür genişlik artmadı inşallah artmaz da haftaya kontrole gidicem bakalım artık
İnşaallah inşaallah rabbim bebeklerimize şifa versin

Merhaba anneler bende yirmiiki haftalik hamileyim.banada corpus collosum.dediler ikili testte.göremediler loblari.ayiran bolgeyi fakat allahtan.sivi gormedi o.bolgede.yarin mr gircem bakalim mevlan neyler neylerse guzel.eyler.bebegi bu teshis.konup saglikli bebek dunyaya getiren oldu.mu

Tanıdığım 3 kişi var içiniz rahat olsun rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin

Benim oğlumda 15 aylık oldu 11 aylık yürüdü şimdi herşey diyor çabuk öğreniyor sürekli taklit ediyor herşeyi biliyor şükürler olsun rabbimin mucizeleri

Merhaba bebeginizin durumu nasil beynindeki sivi hala varmi banada aynisini soylediler

Birincisi ne demek su saatten sonrA gebelik mi sonlandirilir? İcinde yasayan bir canli var. İkincisi dogmadan hicbir sey bilemeyiz. Sıkma canini. Doktorunda densiz mis biraz 33 haftalik anneye soylenmeyecek laflar etmiş. Risk goruyorsan dogduktan sonra incelemeye alinabilir falan de.

Bende 36 haftalık gebeyim detaylı ultrason zamanı öğrendim korpus kallozum agenezisi olduğunu gittiğim perinatolog böyle durumlarda hastalarının gebeliği sonlandırmak istediklerini söyledi tabi ki hayır dedim hemen eğitim araştırma hastanesine yönlendirdiler iki ayrı doktor muayenesinden sonra heyete yönlendirildim fakat gitmedim çünkü biliyordum başıma geleceği hepsi aldırmam için baskı yapacaklardı amniyosentez önerildi onu da düşük riski erken doğum riski gibi sebeplerden dolayı istemedim ne olursa olsun bu benim bebeğim rabbimden gelecek hediyem dedim kabul ettim bu zamana kadar hep sınırdaydı beyindeki sıvı gelişimi 35. Haftada 15 olarak ölçtü doktorum 36. Haftada 14 ölçtü korpus kallazum denen yapı olmadığı için o kısımda sıvı birikmesinin normal olduğunu söyledi öğrendiğimizden beri tek yaptığımız şey dua etmek kendi bebeğimiz ve bu durumu yaşayan yaşamayan herkesin bebeği için doğuma az bir zaman kaldı yaşayıp göreceğiz ne olacağını ama yürekten inanıyorum ki hiç bir sıkıntı olmadan bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım Allah büyüktür.. en son gittiğim perinatolog yüzde 30 bir risk olduğunu söyledi yüzde 70 normal bir insan olarak hayatına devam edebilir dedi hiç bir şeyin garantisi yok kesin sağlıklı olacak yada kesin bir sıkıntı olacak diyemiyorum dedi yani herşey allahtan demek istedi umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin inşallah rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Merhaba uzerınden cok zaman gecmıs fakat brnım bebegıme de cca teshısı konuldu sıvı artısı falan yok nasıl oluyor bu sizde durum nasıl ilerledi emarda da aynı sey cıkmıs mıydı bılgı verebilir misiniz cok kotu zamanlar gecırıyoruz

Merhaba yavrunuzun şimdiki durumu nedir bilgi verir misiniz ben de çok zor durumdayım

Nasıl suan

Bu konunun sahibi doğum yapmış ve güzel haberler almış...Gözden kaçıran arkadaslar için bırakayım dedim...Rabbim bütün bebeklere,çocuklara,herkese şifa versin

Geçmiş olsun öncelikle Detaylı da belli olmadı mı bu sorun bukadar geç söylediler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…