- Konu Sahibi greathopes
-
ne yazıkki bu mesajlardan henüz haberim oldu giremiyordum bu konulara.ben bebeğimi kaybettim arkadaşlar.2 buçuk ay sevebildim kucağıma alabildim .beynindeki o problem için temiz dediler ama kuzumun yürekteymiş yarası.bir gün ansızın kucağımda kalbi durdu.Rabbim kimseye yaşatmasın.şimdi yeni bir yoldayım Rabbim nasip ederse onun acısını untturmayacak ama hafifletecek bir kalp daha atıyor içimdetüm güzel dilekleriniz ve desteklerinizden geç haberim oldu ama çok teşekür ederim hepiize.
Senin için dua edeceğim canım.. Kaç haftalık bebeğin şimdi?rabbım sag salım kucagına almayı nasıpp etsın canım
ne yazıkki bu mesajlardan henüz haberim oldu giremiyordum bu konulara.ben bebeğimi kaybettim arkadaşlar.2 buçuk ay sevebildim kucağıma alabildim .beynindeki o problem için temiz dediler ama kuzumun yürekteymiş yarası.bir gün ansızın kucağımda kalbi durdu.Rabbim kimseye yaşatmasın.şimdi yeni bir yoldayım Rabbim nasip ederse onun acısını untturmayacak ama hafifletecek bir kalp daha atıyor içimdetüm güzel dilekleriniz ve desteklerinizden geç haberim oldu ama çok teşekür ederim hepiize.
merhabalar,
27+6 haftalik hamileyim ve bana da ventrikulomegali ardindan CCA teshisi konuldu! tabi ki hamileligi sonlandirmami istiyorlar! lutfen arkadaslar yardimci olur musunuz? ne yapmaliyiz? bu sekilde dogum yapan arkadaslarda durumlar nasil? simdiden tesekkur ederim....
32+3 günlük hamileyim ve doğumu keyifle heyecanla beklemek yerine ağlayarak günlerim geçiyorum doktor bana bu saatten sonra bebeğin beyninde korpus kallozum agnezisinden şüphelendi .beynin iki yarısının birleştiği yerde boşluk olması anlamına geliyormuş ve özürlü doğuyor ayrıca sonrasında sara hastalığı gibi nörolojikbir sürü sorun oluşuyormuş .üstelik kesinleşirse gebelik sonlandırılır diyorlar utanmadan bu şimdi mi teşhis edilir.aslında erkende teşhis olsaydı yine aldırmazdım bebeğimi ama neden şimdi söyleniyor çok kızgınım çok.mr sonucunu bekliyorum pazartesi büyük olasılıkla belli olacak.ölüyorum ya .
Merhaba arkadaşlar,
35 haftalık hamileyim. Ne yazik ki bebeğimde bazı sorunlara rastlandı
İlk olarak 11 haftalıkken bebeğimin ensesinde su toplaması oldu ve KİSTİK HİGROMA teşhisi konuldu. Nt:8.4 civarıydı. CVS yaptırdım sonucu temiz geldi.
Daha sonra bebeğimin ensesindeki su toplaması kayboldu şükrolsun.
Fakat daha sonra doktorlar bebeğimin beyinin iki lobunu birleştiren köprünün yarım olduğu belirtilerek CORBUS COLLOSUM ve kalpten vücuda kan pompalayan damarında darlık olduğunu belirterek AORT KOARKTASYONU teşhisi koydular.
Şu anda bebeğimin gelişimi 2hafta geriden geliyor. Bize bu bebek yaşamaz, ölür, özürlü olur , aldırın çok şey söylendi. Biz eşimle hiç kulak asmadık ve bu zamana kadar bebeğim bizle olmaya devam ediyor şükrolsun...Ve bizi hiç bırakmayacak biliyoruz. Gerçekten eşimle bu duruma çok üzülüyoruz. Ama isyan etmiyoruz bu da Rabbimizin bir imtihanıdır. Rabbim ol der olur , öl der ölür...
Bebeğimin şifası için Çok dua ediyoruz , sizlerdende dua bekliyoruz.
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kız...Canım kızım...
merhaba inşallah Bi sıkıntı olmaz durumu eşlik eden başka bir durum yoksa doktorlar genelde sorun olarak görmüyor. Benim bebeğimde de sağ 10,5 olarak ölçüldü ilerleme olmadığı müddetçe sıkıntı olmas dediler. İnşallahta öyle olur sıkma canınımerhaba. maalesef ventrikül genişliği problemi 26. haftada da bizi de buldu. sol normal sağ 12.3 -11.8-10.8-11.6mm 4 ayrı dr un 1 hafta içindeki ölçümleri. Ankaradayım gittiğim hastaneler devletti fakat dr lardan yeterli bi açıklama alamadım ve zekai tahirde her gidişimde farklı bi dr la karşılaştım . Ankara da bu alanda önerebileceğiniz bir dr var mı?
Nasılsınız? Yavrunuz nasıl? İnşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.Merhaba arkadaşlar,
35 haftalık hamileyim. Ne yazik ki bebeğimde bazı sorunlara rastlandı
İlk olarak 11 haftalıkken bebeğimin ensesinde su toplaması oldu ve KİSTİK HİGROMA teşhisi konuldu. Nt:8.4 civarıydı. CVS yaptırdım sonucu temiz geldi.
Daha sonra bebeğimin ensesindeki su toplaması kayboldu şükrolsun.
Fakat daha sonra doktorlar bebeğimin beyinin iki lobunu birleştiren köprünün yarım olduğu belirtilerek CORBUS COLLOSUM ve kalpten vücuda kan pompalayan damarında darlık olduğunu belirterek AORT KOARKTASYONU teşhisi koydular.
Şu anda bebeğimin gelişimi 2hafta geriden geliyor. Bize bu bebek yaşamaz, ölür, özürlü olur , aldırın çok şey söylendi. Biz eşimle hiç kulak asmadık ve bu zamana kadar bebeğim bizle olmaya devam ediyor şükrolsun...Ve bizi hiç bırakmayacak biliyoruz. Gerçekten eşimle bu duruma çok üzülüyoruz. Ama isyan etmiyoruz bu da Rabbimizin bir imtihanıdır. Rabbim ol der olur , öl der ölür...
Bebeğimin şifası için Çok dua ediyoruz , sizlerdende dua bekliyoruz.
Bu arada bebeğimin cinsiyeti kız...Canım kızım...
Kaç haftalıkken ilk ölçüm yapıldı ? Ne sıklıkla gidiyorsun? Banada ilk 15 günde bir kontrol dediler ama bekleyemiyorum .çok fazla ultrasona girdim bu seferde o da zararlı diye ayrıca stres oldum. Inşallah sağ salim sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza çok teşekkürler Saaraamerhaba inşallah Bi sıkıntı olmaz durumu eşlik eden başka bir durum yoksa doktorlar genelde sorun olarak görmüyor. Benim bebeğimde de sağ 10,5 olarak ölçüldü ilerleme olmadığı müddetçe sıkıntı olmas dediler. İnşallahta öyle olur sıkma canını
İlk ölçüm 22 haftalıkken yapıldı ondan sonra iki haftada bir farklı doktorlara gittim genişlik artmayınca doktor 6 hafta sonra kontrol istedi ayın 17sinde Bi daha gidicem inşallah genişlik kapanmıştırKaç haftalıkken ilk ölçüm yapıldı ? Ne sıklıkla gidiyorsun? Banada ilk 15 günde bir kontrol dediler ama bekleyemiyorum .çok fazla ultrasona girdim bu seferde o da zararlı diye ayrıca stres oldum. Inşallah sağ salim sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza çok teşekkürler Saaraa
Amniyosentez yada mr onerdi ama bunların sonucunda hamilelikte bi tedavi süreci olmayacak zaten artık baya ilerlemiş hamileliğin mecbur doğumu bekliycez sonrasinda bebek takibe alinacak dedi öyle olunca bende ne bebege ne kendime eziyet etmek istemedim. Sendemi amniyosentez yaptırmadın yada mr ? Benden birde kan istendi sonucunda cmw önceden gecirmiş görünüyorum internette ondan olabilecegi yazıyor ama dr onla ilgili hicbirsey demedi.İlk ölçüm 22 haftalıkken yapıldı ondan sonra iki haftada bir farklı doktorlara gittim genişlik artmayınca doktor 6 hafta sonra kontrol istedi ayın 17sinde Bi daha gidicem inşallah genişlik kapanmıştırpeki doktorlar sana ne önerdi amniosentez falan dediler mi
Ben de amniosentez yaptırmadım. Ama kan tahlillerini yaptımAmniyosentez yada mr onerdi ama bunların sonucunda hamilelikte bi tedavi süreci olmayacak zaten artık baya ilerlemiş hamileliğin mecbur doğumu bekliycez sonrasinda bebek takibe alinacak dedi öyle olunca bende ne bebege ne kendime eziyet etmek istemedim. Sendemi amniyosentez yaptırmadın yada mr ? Benden birde kan istendi sonucunda cmw önceden gecirmiş görünüyorum internette ondan olabilecegi yazıyor ama dr onla ilgili hicbirsey demedi.
bana da amniosentez önerdi ama yaptırmadım o kan testlerini ben de yaptım Bi sorun olsaydı doktor söylerdi zaten evham yapma Bi sıkıntı olmaz inşallahAmniyosentez yada mr onerdi ama bunların sonucunda hamilelikte bi tedavi süreci olmayacak zaten artık baya ilerlemiş hamileliğin mecbur doğumu bekliycez sonrasinda bebek takibe alinacak dedi öyle olunca bende ne bebege ne kendime eziyet etmek istemedim. Sendemi amniyosentez yaptırmadın yada mr ? Benden birde kan istendi sonucunda cmw önceden gecirmiş görünüyorum internette ondan olabilecegi yazıyor ama dr onla ilgili hicbirsey demedi.
mrblar ben şu ana 26+4 haftalık hamileyim banada aynen bu teşhisler konuldu henüz hamileliği sonlandırmak ile ilgili bişey söylenmedi ama mrk ettim siz naptınız doğurdunuzmu inş bu foruma girmeye devam ediyorsunuzdur cvp yazarsınız
Kaçıncı haftadasınız ölçümler Nasıl çıktıArkadaşlar bizde de ayni sorun var sonuclariniz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?