doğuma 7 hafta kaldı ama bebeğimin beyninde problem varmış

rabbım sag salım kucagına almayı nasıpp etsın canım

İnsallah bu sefer sagsalim kucağınıza alırsınız bebeğinizi , Allah o acıyı bidaha yaşatmasın

mrblar ben şu ana 26+4 haftalık hamileyim banada aynen bu teşhisler konuldu henüz hamileliği sonlandırmak ile ilgili bişey söylenmedi ama mrk ettim siz naptınız doğurdunuzmu inş bu foruma girmeye devam ediyorsunuzdur cvp yazarsınız

Konuya yazmayali artık çok olmuş ama bu forumu okudukca umut buldum ben. Halen birsey bitmis degil ama neyle karsilasacagimiz belli degil Rabbime Guveniyorum.15 mm benim ve 30 haftalik.corpus callosum agn. Deniliyor.mr cekilmdi sadece usg den bakılarak bu tespit konuldu.lutfen ayni durumu yasayanlar yazsin neler oldugunu veya olacagini

Bebeğini karpus kallozum agenezisi olan arkadaşlar bebeklerinizi kucağınıza aldınız mı bizde aynı rahatsızlık ile imtihan oluyoruz çok

Benim 24+1 doktor bir hafta geri dedi ve malesef 11 mm sıvı birikimi var enseye doğru dedi kafayı yemek üzereyim

11mm çokta fazla bi sıvı değil ama giderek artıyor olabilir benim 22mm lere kadar çıkmıştı önemli olan bu birikimin bi yere zarar verip vermediğiymiş.çok dua edin maneviyata güvenip iyi olacağını isteyin düşünün sadece bu problem varda çok biley çıkmıyor ama bunun yanında bebekte başka problerde olabiliyormuş asıl önemli olan da oymuş.benim kızım ili yaşında bi pobkemi yok çok şükür corpus c.a dr deme bile bunu dedi

Merhaba arkadaşlar,

35 haftalık hamileyim. Ne yazik ki bebeğimde bazı sorunlara rastlandı

İlk olarak 11 haftalıkken bebeğimin ensesinde su toplaması oldu ve KİSTİK HİGROMA teşhisi konuldu. Nt:8.4 civarıydı. CVS yaptırdım sonucu temiz geldi.

Daha sonra bebeğimin ensesindeki su toplaması kayboldu şükrolsun.

Fakat daha sonra doktorlar bebeğimin beyinin iki lobunu birleştiren köprünün yarım olduğu belirtilerek CORBUS COLLOSUM ve kalpten vücuda kan pompalayan damarında darlık olduğunu belirterek AORT KOARKTASYONU teşhisi koydular.

Şu anda bebeğimin gelişimi 2hafta geriden geliyor. Bize bu bebek yaşamaz, ölür, özürlü olur , aldırın çok şey söylendi. Biz eşimle hiç kulak asmadık ve bu zamana kadar bebeğim bizle olmaya devam ediyor şükrolsun...Ve bizi hiç bırakmayacak biliyoruz. Gerçekten eşimle bu duruma çok üzülüyoruz. Ama isyan etmiyoruz bu da Rabbimizin bir imtihanıdır. Rabbim ol der olur , öl der ölür...

Bebeğimin şifası için Çok dua ediyoruz , sizlerdende dua bekliyoruz.

Bu arada bebeğimin cinsiyeti kız...Canım kızım...

RABBİM bebegınıze şifa versin inşallah
100 tane yaa şafi çektim sağlıkla dogsun rabbim kabul etsin inşallahhh

merhaba. maalesef ventrikül genişliği problemi 26. haftada da bizi de buldu. sol normal sağ 12.3 -11.8-10.8-11.6mm 4 ayrı dr un 1 hafta içindeki ölçümleri. Ankaradayım gittiğim hastaneler devletti fakat dr lardan yeterli bi açıklama alamadım ve zekai tahirde her gidişimde farklı bi dr la karşılaştım . Ankara da bu alanda önerebileceğiniz bir dr var mı?

merhaba inşallah Bi sıkıntı olmaz durumu eşlik eden başka bir durum yoksa doktorlar genelde sorun olarak görmüyor. Benim bebeğimde de sağ 10,5 olarak ölçüldü ilerleme olmadığı müddetçe sıkıntı olmas dediler. İnşallahta öyle olur sıkma canını

Nasılsınız? Yavrunuz nasıl? İnşallah sağlıkla kucağınıza almışsınızdır.

Kaç haftalıkken ilk ölçüm yapıldı ? Ne sıklıkla gidiyorsun? Banada ilk 15 günde bir kontrol dediler ama bekleyemiyorum .çok fazla ultrasona girdim bu seferde o da zararlı diye ayrıca stres oldum. Inşallah sağ salim sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza çok teşekkürler Saaraa

İlk ölçüm 22 haftalıkken yapıldı ondan sonra iki haftada bir farklı doktorlara gittim genişlik artmayınca doktor 6 hafta sonra kontrol istedi ayın 17sinde Bi daha gidicem inşallah genişlik kapanmıştır peki doktorlar sana ne önerdi amniosentez falan dediler mi

Amniyosentez yada mr onerdi ama bunların sonucunda hamilelikte bi tedavi süreci olmayacak zaten artık baya ilerlemiş hamileliğin mecbur doğumu bekliycez sonrasinda bebek takibe alinacak dedi öyle olunca bende ne bebege ne kendime eziyet etmek istemedim. Sendemi amniyosentez yaptırmadın yada mr ? Benden birde kan istendi sonucunda cmw önceden gecirmiş görünüyorum internette ondan olabilecegi yazıyor ama dr onla ilgili hicbirsey demedi.

Ben de amniosentez yaptırmadım. Ama kan tahlillerini yaptım
bana da amniosentez önerdi ama yaptırmadım o kan testlerini ben de yaptım Bi sorun olsaydı doktor söylerdi zaten evham yapma Bi sıkıntı olmaz inşallah

Arkadaşlar bizde de ayni sorun var sonuclariniz ne oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…