- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 116
- Konu Sahibi greathopes
-
şimdilik şehrin en iyi proflarını dolaşaıyorum bir umut farklı bir şey söylerler mi diye.Biraz daha olumlu konuştular bu sefer beyindeki bu eksikliğin bazı bebeklerde olumsuz etkisi olmazmış hayatına normal şekilde devam edermiş.hatta bazı insanlar kendilerinde böyle bir eksikliğin olduğunu bilmeden yaşarlarmış ve otopsi sonucunda ortaya çıkarmış.tabi doktorlar siz yine de en kötüsüne de hazır olun dedi zeka geriliği ,epilepsi,down sendromu tarzındaki rahatsızlıklara.amniosentez önerdiler ama ben bu saatten sonra istemem dedim öğrenip de neyapacam tedavisi zaten yok ben bebeğimi bu şekilde kabullendim doğuma kadar bekleyeceğim.arkadaşlar duaya ihtiyazcım var sadece.
o her halükarda ALLAH'ın bir mucizesi ve hediyesi.ALLAH'ın gücünden kimsenin şüphesi olmasın.belki bu sınavda sadece senin tavrın ölçülüyordur umarım ki her şey yolunda gidecek.meleğinizin güzel,mutlu bir ömrü olacak.dilemekten dua etmekten başka elden bir şey gelmez.peki bunca sorun neden olabilir diye bir açıklama yapıldı mı.akraba evliliğimi yada genetik sorunlarınız mı vardı ki bu melekte bunca sağlık sorunu var.ALLAH onunda sizinde yardımcınız olsun.sakın umudunuzu kaybetmeyin RABB'im ne isterse o olur.
32+3 günlük hamileyim ve doğumu keyifle heyecanla beklemek yerine ağlayarak günlerim geçiyorum doktor bana bu saatten sonra bebeğin beyninde korpus kallozum agnezisinden şüphelendi .beynin iki yarısının birleştiği yerde boşluk olması anlamına geliyormuş ve özürlü doğuyor ayrıca sonrasında sara hastalığı gibi nörolojikbir sürü sorun oluşuyormuş .üstelik kesinleşirse gebelik sonlandırılır diyorlar utanmadan bu şimdi mi teşhis edilir.aslında erkende teşhis olsaydı yine aldırmazdım bebeğimi ama neden şimdi söyleniyor çok kızgınım çok.mr sonucunu bekliyorum pazartesi büyük olasılıkla belli olacak.ölüyorum ya .
bazı doktorlara nefret ediyorum
şimdiye kadar nie söylememişler? daha önce ultrasonda çıkması lazımdı
allah yardimcin olsun evlatla sinanmak allahim kimseye vermesin....ben nice insanlardan duydum beyninde su toplayani ozurlu dogacagini ayak tabani olmayanlari yasamaz diyenleri hepside dogurdu hepsininde saglikli bebekleri var insss allahim sanada nasip eder....sakin isyan etme buda senin sinavin umarim bu sinavi sen kazanirsin cok tatli saglikli bir bebegin olur...kalp kabakciginin acik olmasi bir cok bebekte var genelde dogumdan 2 hafta sonra kapaniyor....suyun fazlalasmasida erken doguma neden oluyor diye biliyorum cunku benimde suyum fazlaydi....sana bir hikaye anlatayim...benim amcamin ilk oglu 3 yasindayken vefaat etti cok saglikli bir hamilelik gecirdi dogumdan sonra bebek bitkisel hayata girmis gibi tuplerle yasiyordu 3 yasinda kaybettik...bir kizi oldu o saglikliydi sonra yine hamile kaldi 1 oglu daha oldu oda ilk oglu gibi oldu tam 1 yasinda kaybettiler....almanyada arastirmadik birsey birakmadilar sonuc yok drlar bile anlamiyordu sebep ne...bu hastalik dunyada 2 ulkede cikmis birisi amcamin cocuklarinda digeri ise ingilterede bir ailede....yengeme asla cocuk yapmayin yaparsaniz dahi ayni o sekilde olur dediler...kimi dr ise erkek bebeklerinde oluyormus bir damari erkek cocugu kaldirmiyormus dediler...sonuc ise mukemmel giden hamilelikte butun testler temiz doguma cok yakin bir zamanda anne karninda fenalasan bebek.....yengem 10 yil sonra tekrar karar verdi hamilelige doktorunu hastanesini degistirdi hep kontrol altindaydi en son bebegin oglan oldugunu duyunca hepimiz cok uzulduk yine aynisi olacak diye dogum ettigi ani korkuyla yasadik herkes dua etti masallah dunya tatlisi bir oglu oldu...simdi 21 aylik hicbir saglik problemi yok veren allah muhakkak hayirlisini verir tevekkul et dua et ne yazikki doktorlara guvenilmiyor....bende yurt disinda yasiyorum hamileliklerim broblemli ama kimse sundan kaynaklaniyor demiyor aciklama yok git eve ya gider ya kalir diyorlar...hatta kucuk ogluma hamileyken dr bu bebek yuzde seksen gider dedi durmaz dunya basima yikildi ama allaha cok sukur doktorun umut vermedigi oglum simdi 18 aylik allahtan umut kesilmez sende kesme inaniyorumki sana hayirli bir kapi acacaktir insss allah yardimcin olsun....hatta burda dr bir kisiye bebegin beyni su toplamis kafasi buyuk sirtinda delik var alalim demisler kadin aldirmadi bebegi saglikli diye duydum o sirtindaki delikte yavas yavas kapaniyormus bunun gibi binlerce ornek var sende stres yaparak bebisini uzme herseyin hayirlisi ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?