badburcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 151 0 46 İstanbul 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi badburcu #1 arkadaslar merhabalr ... doğuma 1 ayı kalmış ve hala bi hastahane bulamamış olan ben sarıyer tarafında oturuorm devlet hastanesi istiorum doğum için acaba hangi hastaneleri önerirsiniz lütfen cok acil ...
arkadaslar merhabalr ... doğuma 1 ayı kalmış ve hala bi hastahane bulamamış olan ben sarıyer tarafında oturuorm devlet hastanesi istiorum doğum için acaba hangi hastaneleri önerirsiniz lütfen cok acil ...
badburcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 151 0 46 İstanbul 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi badburcu #2 hımmm kimse yok mu yahu ...
A asuliya Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 5 0 16 Balıkesir 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi badburcu #3 badburcu .!.: hımmm kimse yok mu yahu ... Genişletmek için tıkla... Ankara Çankaya hastanesi'ne sakın gitmeyin, çok pişman olursunuz.
badburcu .!.: hımmm kimse yok mu yahu ... Genişletmek için tıkla... Ankara Çankaya hastanesi'ne sakın gitmeyin, çok pişman olursunuz.
badburcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 151 0 46 İstanbul 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi badburcu #4 asuliya .!.: Ankara Çankaya hastanesi'ne sakın gitmeyin, çok pişman olursunuz.[/QUOTE yok canım istesemde gidemem ben istanbul sarıyer tarafında oturuorm yinede teşekkür ederim . senin doğum kötü geçti galiba ... Genişletmek için tıkla...
asuliya .!.: Ankara Çankaya hastanesi'ne sakın gitmeyin, çok pişman olursunuz.[/QUOTE yok canım istesemde gidemem ben istanbul sarıyer tarafında oturuorm yinede teşekkür ederim . senin doğum kötü geçti galiba ... Genişletmek için tıkla...
badburcu Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 151 0 46 İstanbul 6 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi badburcu #5 arkadaslar bi yardımcı olun ama ya ....