kafamı takıyorum gelip gidip. sezeryan deseler ii ama olacağına bırakmakta fayda var sanırım .
başka doktora emanet edemezmi seni
neden normal doğum şansın varsa sezeryan yapasın ki
çocugun sağlıgı açısından da normal dogum çok daha iyi
evet ya şansımıza böyle oldu doktorum suni sancı ile olur diyor :18:
normal doğum ya da sezeryan bile olsa bayramda hiçbir hastanede doğum ekibi bulamazsınız sadece acil doğum doktorları vardır dedi ..ve öyle de oluyormuş araştırdım..bayramdan bir önceki gün açılman vs olmazsa normal doğuma ısrar edersen suni sancı ile alırız bebeği dedi..bende kendiliğinden gelsin sancı istiyorum çünkü 38.haftada oluyorum daha..sezeryanı zaten erken alıyorlar ama suni sancı beni ürkütüyor çok fena bişiymiş..:18:
Kızlar Merhaba,
23 haftalık hamileyim doğum tarihim 21 ekime yani kurban bayramına denk geliyor. doktorum yurt dışına çıkıcak. zaten 10 gün önceden pelvik muayene yapıyoruz o zaman belli olur bayrama girmeden doğuma alırız seni dedi..10 gün önceden yani. peki açılma yoksa nasıl olcak dedim suni sancıyla alırız dedi. o tarihte 39. haftada oluyorum. zaten bebek gelişimini 38 haftada tamamlar sonra da hazneye girer dedi..sizce ne yapayım ...epidural normal doğum düşünüyorum aslında diğer türlü doğuma cesaretim yok..sezeryan olursa zaten 10 gün önceden alıyorlar ondan sorun yok ama normal doğum esnasında sıkıntı yaratmazmı hiç açılmadan suni sancıyla rahmi açmak...
benim kız kardeşim 41+4 de dogum yaptı normal dogum istedi ama suni sancı bile etki etmedi ona sezeryan oldu acaba bayramdaN sonrayı bekleme şansın yok mu
benim kız kardeşim 41+4 de dogum yaptı normal dogum istedi ama suni sancı bile etki etmedi ona sezeryan oldu acaba bayramdaN sonrayı bekleme şansın yok mu
benimde bayrama denk geliyo tabi erken doğum riskim ortadan kalkarsa ne demek doktor yok ya öyle saçmalıkmı olur her zaman yerinde olması lazım bi doktorun
insanın elinde olan bişe olsaydı bu ne güzel olurdu bayramdan önce isterdim bende yada bayram geçsin öyle derdim :)
yokmuş canım doktor sadece acil doğum doktoru kimse o bakar diyorlar napcam bilmiyorum hastane de bunu onaylıyor üstelik memorial hastanesi en iyi hastane sayılır..
bende bi sorim bakalım ne dicek
valla canım sorarsan söyler sormazsan doktorun da canına minnet..o an geldiğinde başka doktora yönlendirir geçer yani şimdiden konşmak gerek 10 günlük tatil neticede ve hastanelerde bile ekip yok sadece nöbetci ekipler var dua ediyorum sancım bayramdan önce gelsin de normal olsun diye
Allah yardımcın olsun
duyduklarımdan sonra suni sancıyı önermem. Ne demek ya adam tatil yapacak diye size suni sancı verip doğurtturacak. Ne rahat doktorlar var, bunlar yeminlerini tek ayak üzerinde mi yapıyorlar anlamıyorum. Arkadaşım herşeyi oluruna bırak, dışarıdan müdahele ettirtme, suni sancı normal sancıdan çok daha beter artı normalsancı olmadığı için de yanlış bilmiyorsam suni sancıda epidural de takmıyorlar. Allah kolay bir doğum nasip etsin..
evet ya şansımıza böyle oldu doktorum suni sancı ile olur diyor :18:
normal doğum ya da sezeryan bile olsa bayramda hiçbir hastanede doğum ekibi bulamazsınız sadece acil doğum doktorları vardır dedi ..ve öyle de oluyormuş araştırdım..bayramdan bir önceki gün açılman vs olmazsa normal doğuma ısrar edersen suni sancı ile alırız bebeği dedi..bende kendiliğinden gelsin sancı istiyorum çünkü 38.haftada oluyorum daha..sezeryanı zaten erken alıyorlar ama suni sancı beni ürkütüyor çok fena bişiymiş..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?