• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum zamanım kurban bayramına denk geliyor :((

elifnil58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.229
6
116
Antalya
Kızlar Merhaba,
23 haftalık hamileyim doğum tarihim 21 ekime yani kurban bayramına denk geliyor. doktorum yurt dışına çıkıcak. zaten 10 gün önceden pelvik muayene yapıyoruz o zaman belli olur bayrama girmeden doğuma alırız seni dedi..10 gün önceden yani. peki açılma yoksa nasıl olcak dedim suni sancıyla alırız dedi. o tarihte 39. haftada oluyorum. zaten bebek gelişimini 38 haftada tamamlar sonra da hazneye girer dedi..sizce ne yapayım ...epidural normal doğum düşünüyorum aslında diğer türlü doğuma cesaretim yok..sezeryan olursa zaten 10 gün önceden alıyorlar ondan sorun yok ama normal doğum esnasında sıkıntı yaratmazmı hiç açılmadan suni sancıyla rahmi açmak...

başka doktora emanet edemezmi seni
neden normal doğum şansın varsa sezeryan yapasın ki
çocugun sağlıgı açısından da normal dogum çok daha iyi

kafamı takıyorum gelip gidip. sezeryan deseler ii ama olacağına bırakmakta fayda var sanırım .

evet ya şansımıza böyle oldu doktorum suni sancı ile olur diyor :18:
başka doktora emanet edemezmi seni
neden normal doğum şansın varsa sezeryan yapasın ki
çocugun sağlıgı açısından da normal dogum çok daha iyi

normal doğum ya da sezeryan bile olsa bayramda hiçbir hastanede doğum ekibi bulamazsınız sadece acil doğum doktorları vardır dedi ..ve öyle de oluyormuş araştırdım..bayramdan bir önceki gün açılman vs olmazsa normal doğuma ısrar edersen suni sancı ile alırız bebeği dedi..bende kendiliğinden gelsin sancı istiyorum çünkü 38.haftada oluyorum daha..sezeryanı zaten erken alıyorlar ama suni sancı beni ürkütüyor çok fena bişiymiş..:18:

normal doğum ya da sezeryan bile olsa bayramda hiçbir hastanede doğum ekibi bulamazsınız sadece acil doğum doktorları vardır dedi ..ve öyle de oluyormuş araştırdım..bayramdan bir önceki gün açılman vs olmazsa normal doğuma ısrar edersen suni sancı ile alırız bebeği dedi..bende kendiliğinden gelsin sancı istiyorum çünkü 38.haftada oluyorum daha..sezeryanı zaten erken alıyorlar ama suni sancı beni ürkütüyor çok fena bişiymiş..:18:

benim kız kardeşim 41+4 de dogum yaptı normal dogum istedi ama suni sancı bile etki etmedi ona sezeryan oldu acaba bayramdaN sonrayı bekleme şansın yok mu

Kızlar Merhaba,
23 haftalık hamileyim doğum tarihim 21 ekime yani kurban bayramına denk geliyor. doktorum yurt dışına çıkıcak. zaten 10 gün önceden pelvik muayene yapıyoruz o zaman belli olur bayrama girmeden doğuma alırız seni dedi..10 gün önceden yani. peki açılma yoksa nasıl olcak dedim suni sancıyla alırız dedi. o tarihte 39. haftada oluyorum. zaten bebek gelişimini 38 haftada tamamlar sonra da hazneye girer dedi..sizce ne yapayım ...epidural normal doğum düşünüyorum aslında diğer türlü doğuma cesaretim yok..sezeryan olursa zaten 10 gün önceden alıyorlar ondan sorun yok ama normal doğum esnasında sıkıntı yaratmazmı hiç açılmadan suni sancıyla rahmi açmak...

benimde bayrama denk geliyo tabi erken doğum riskim ortadan kalkarsa ne demek doktor yok ya öyle saçmalıkmı olur her zaman yerinde olması lazım bi doktorun

benim kız kardeşim 41+4 de dogum yaptı normal dogum istedi ama suni sancı bile etki etmedi ona sezeryan oldu acaba bayramdaN sonrayı bekleme şansın yok mu

insanın elinde olan bişe olsaydı bu ne güzel olurdu bayramdan önce isterdim bende yada bayram geçsin öyle derdim :)

valla canım 21 ekim benim doğum tarihi 9 ay 10 günlük sürenin sonu yani..bayramdan sonra olacağının da garantisi yok ya bayramda sancım gelirse? acil doktorlarında doğum yapmak istemiyorum :14:hastaneyi aradım gerçekten ordada doktor yok acil doktoru bakar diyorlar heryerde öyle diyorlar :14:

benimde bayrama denk geliyo tabi erken doğum riskim ortadan kalkarsa ne demek doktor yok ya öyle saçmalıkmı olur her zaman yerinde olması lazım bi doktorun

yokmuş canım doktor sadece acil doğum doktoru kimse o bakar diyorlar napcam bilmiyorum hastane de bunu onaylıyor üstelik memorial hastanesi en iyi hastane sayılır..

insanın elinde olan bişe olsaydı bu ne güzel olurdu bayramdan önce isterdim bende yada bayram geçsin öyle derdim :)

aynen :50: ama bayram ortası sancım gelirse napcam diyorum bende. en azından kendi doktorum olsun ona alıştım neticede :31:

yokmuş canım doktor sadece acil doğum doktoru kimse o bakar diyorlar napcam bilmiyorum hastane de bunu onaylıyor üstelik memorial hastanesi en iyi hastane sayılır..

bende bi sorim bakalım ne dicek

bende bi sorim bakalım ne dicek

valla canım sorarsan söyler sormazsan doktorun da canına minnet..o an geldiğinde başka doktora yönlendirir geçer yani şimdiden konşmak gerek 10 günlük tatil neticede ve hastanelerde bile ekip yok sadece nöbetci ekipler var dua ediyorum sancım bayramdan önce gelsin de normal olsun diye

valla canım sorarsan söyler sormazsan doktorun da canına minnet..o an geldiğinde başka doktora yönlendirir geçer yani şimdiden konşmak gerek 10 günlük tatil neticede ve hastanelerde bile ekip yok sadece nöbetci ekipler var dua ediyorum sancım bayramdan önce gelsin de normal olsun diye

Allah yardımcın olsun

duyduklarımdan sonra suni sancıyı önermem. Ne demek ya adam tatil yapacak diye size suni sancı verip doğurtturacak. Ne rahat doktorlar var, bunlar yeminlerini tek ayak üzerinde mi yapıyorlar anlamıyorum. Arkadaşım herşeyi oluruna bırak, dışarıdan müdahele ettirtme, suni sancı normal sancıdan çok daha beter artı normalsancı olmadığı için de yanlış bilmiyorsam suni sancıda epidural de takmıyorlar. Allah kolay bir doğum nasip etsin..

duyduklarımdan sonra suni sancıyı önermem. Ne demek ya adam tatil yapacak diye size suni sancı verip doğurtturacak. Ne rahat doktorlar var, bunlar yeminlerini tek ayak üzerinde mi yapıyorlar anlamıyorum. Arkadaşım herşeyi oluruna bırak, dışarıdan müdahele ettirtme, suni sancı normal sancıdan çok daha beter artı normalsancı olmadığı için de yanlış bilmiyorsam suni sancıda epidural de takmıyorlar. Allah kolay bir doğum nasip etsin..

amin cnm ben de senin gibi düşünüyordum ama aradığım tüm hastaneler bayramda ekip yok sadece acil anestezi ve doğm doktoru olur diyorlar..doktorum da bayramı bekletip riske atamam diyor..ekip bulamam diyor.ne bileyim yaa..olurna bıraktım suni sancı da epidural oluyor cnm onda sorun yok ama işte suni sancı durumu canımı sıkıyor..hayırlısı olsun artık..amin hepimize inşallah

Bayrama gelmese ne olucak herşeyin hayırlısını iste tatlım doğum geceye denk gelse doktorun doğuma yetişemese yine başkası doğumunu yaptırıcak

aynı dert bende de var :) bayramdan bi kaç gün sonrasına geliyo beklenen doğum, tabi bebiş bi süpriz yapıp da bayramın ortasında gelmezse.. eğer bir hafta daha da beklerse o zaman da doktorum yurtdışına gidio.. yani kesin o tarihte doğması lazım :)) ne yapalım, şans işte.. inşallah sağsalim doğarlar.. normal doğum istiyorum ben de ama tabiki kendi doktorumla :(

canim benden tavsiye sakin olaki boyle hesqplae yapma
benumde iki yil once dogumum kurban bayramina denk geliuordi ay bir heyevan bayramda gelmek isterse vb diy dr la pek cok plan yaptik
derken hopp bebegim in saglik problemi ooustu 23 gun once aniden alinmak zorinda kaldi

soyle dusun tek dr kendisi degil herseyi oluruna birak kendine benim gibi stres etme

zaten normal dogum niyetine girmissin neden suni sanci cekesinki bebegij bir gun bile kalmasi bile ona cok sey katiyor anneden ne kadar antikor aliyorsa kardir
benim bebegim 23 gun once yani 36+5 te alinmasi ragmen 3780 di ama inan emmekte bile zorlaniyordu
sen ayini gunu nu bekle suni sanci olayina gurme derim

Zamanı gelmeden doğurmaya çalışmam tabi ki. Yani öğrenmek istediğim dr.u tatilde olanlar ne yaptı, doğum hastanesinde nöbetçiler tarafından mı müdahale edildi, ya da nasıl bi çözüm buldular?

Back