- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
O kadar uzun süre kimsenin kalmasına gerek yok ki. Doğumdan sonra insan en rahat kendi evinde ediyor. Hadi olmadı İki hafta kv, bir hafta babanız kalsa yeterde artar bile. Benim bir hafta annem, bir hafta kv gelmişti. Sonra ben idare ettim. Zaten yeni bir düzen kuruluyor, insan çekirdek ailesi ile daha rahat kuruyor bunu.Benim de o görevi eşim yapıyor işte annem kalsın sana çok yardımcı olur.Demekki annesi çok dıyor yoksa ısrar etmezdi. Benım dusuncem su kayınvalıdem iş yapar ama kendı akrabaları esının akrabaları ha bire bıze gelmek ısterler hayır dıyebilen biri degıl cesıt cesıt agırlamaya calısır benı catlatır. Ben hayır deyınce suclu ben olurum suratlar asılır. Bunlarla ugrasmka ıstemiyorum. Galiba hayır demeyi öğrenmemiz ve karsımızdakinin anlaması lazım. Al basması su bu pek anlamıyorum cok deniyor ama korkutması hos olmamış muhtacız giibi :))
İstanbula giderseniz de epey uzun süre kalmanız gerekecek, eşiniz istememekte haklı bir yaa den. Onun da çocuğu netice de ayrılıp işe dönmek istemez. Sizde zaten o dönem başka evde rahat edemezsiniz