Doğum yaptım oda sessizdi oğlumun erayımın sesi eksikti bi tek.......

amin allah kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.siz çok güzel ifade etmişsiniz.ben bişey diyemiyorum.allahım bidaha yaşatmasın böyle bir acı size...ağlamaktan ben bihal oldum sizi düşünemiyorum...

canım benim bebeğini düşün lütfen hem okumamanı tavsiye ederim bunları etkilenirsin. yaşadıklarımın sadce bir kısmı bunlar hepsini yazmaya kelimeler ve gücüm yetmedi canım Rabbim yaşatmasın inşallah kimseye günde bu cümleyi sayısız kez söylüyorum.

daha öncede okumuştum bişey yazamamıştım.evet çok kötü oldum allah sabır versain tekrardan.bakmiim ben bu konulara.

ne olursa olsun rahmimize düştüğü anda anne oluyoruz biz, kucagına alsan kokusunu duysan belki gerçekten çok daha farklı olurdu ama bu bile zor Allah düşmanıma yaşatmasın... Hepimiz için sabır diliyorum cnm, bu dünyada çektiğimiz üzüntülerin sevabını öbür tarafta yaşıycaz orda bebeğin hep yanında olacak...

evt bazan çocuğun varmı diyorlar yok diyorum sonra çok kötü oluyorum ama var benim çocuğum oğlum var BEN ANNEYİM sadece oğlum bi süreliğine benim yanımda deil şu an olabileceği en güzel yerde.. ona kavuşacağım günü bekliyorum ben inşallah orda yanımızda olur hep canım Rabbim sabır versin hepimize bir daha kimseye yaşatmasın inşallah..

Rabbim güç versin yar ve yardımcın olsun arkadaşım evlat acısı anlatılması en zor acılardan birisi. Bu acını dindirecek tek şey yine bir evlattır bunu unutma. Çok yakınım da kuzenim hatta aynı olay geldi başına tabi ki unutulmuyor ama avutuluyor yeni bir evlatla. Rabbim sana da bir evlat daha nasip etsin canım. uzun ömürlü olsun inşallah.

canım çok teşekkür ederim çok zormuş gerçekten,dün annemle sohbet ettik biraz bana yine kriz geldi ben oğlum için ağlıyorum annem benim için ağlıyor çok tuaf. gerçekten evlat çok başka bişeymiş. Yeni bebeği hem çok istiyorum hemde bi o kadar korkuyorum kuzenin ikinciyi sağlıklı aldımı kucağına ya böyle örneklere o kadar ihtiyacım var ki umut oluyorsunuz gerçekten canım. Çok saol hayatım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın inşallah.

evet canim ikinci hamileligim de oglum oldu ilk olan ikiz kizlarim di, 5 aylik dünyaya geldiler, normal dogum yapmistim, ben ikizlerimi gördüm öptüm kokladim vedalastim, yikadik kefenledik gömdük. iki ayri yumurta ikizleriydi birbirlerine benzemedikleri bile belliydi. dogumdan sonra bende bayagi bi zaman bebek istemem diyodum, ama geciyor o duygu yine istiyosun, unutmuyosun ama acin hafif azaliyor, yada düsünmek istemiyosun öyle birsey iste tam bende bilmiyorum, evet canim dedigin gibi yasamayan seni kesinlikle anlamaz, benim bir arkadasiminda basina gelmisti böyle birsey ona üzülmüstüm, bir sene sonra benimde basima gelince onu gercekten anlamadigimi anlamistim, onun acisini gercekten anlamamisim,

canım benim ya kıyamam.Ama rabbim mükafatını vermiş ne güzel onun acısını göstermesin inşallah. Annem bazan kızıyor bana girme bu siteye daha kötü oluyorsun diyo ama ben biliyorum beni en iyi anlayan insanlar sizlersiniz.. Bugün oğlumun mezarına gittim kötü durumdayım içim acıyla kaynıyor sanki ben onu oraya koymak için mi sevmişim toprağın altına taşların arasına koymak için mi taşımışım karnımda sevinmişim sevmişim çok kötüyüm ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…