- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
-
- Konu Sahibi Yarali1987
Dedim zaten bende anlasın diye ama hiç alınmadı GüldüTosun gibisin ne ya sende öküzsün derdim net.
Cvbınız için teşekkürler kilom genelde basenlerde kalçamda ve göbekte bende rahatsız oluyorum ama daha yeni toparlanıcam.Mizaci öyle ise fazla alinmamak lazim. Lohusaligin gecince sen de ona zaten karislik verip beraber gülüsürsünüz..
Ben de alirdim yerinde olsam tabi, insan zaten hassas oluyor. Vücut kendini hemen de toparlamiyor. Ama alindiginizi esiniz bilsin ona göre davransin. Bu dönemler de gecici. Hem Masallah boyunuz pusunuz yerindeymis,. Gayet hos fiziklisinizdir. Kilonuz da öyle cok gelmedi bana.
Kesinlikle katiliyorum, begenmemek ne haddineymiş, 9 ay ceremesini çeken kadin, doguran buyuten kendini parcalayan kadin, erkek de bir dusunsun begensem mi acaba? Oldu paşam...Ona bunu sormayın bana kalırsa. Yani beni beğenmiyor musun deyip durmayın çünkü öyle bir lüksü yok. Şu duruma hastayım yahu. İçinden insan çıktı ablacım heralde bir dağılırsın yani. Bireysel bir etkinlik sonucuda olmadı o bebek neticede. Doğumu tek başına yapmış olsanda sen şu dünyadaki en kutsal şeyi yapıp "ikinizin" çocuğunu doğurdun. Yani dediğim gibi beğenmeme lüksü yok.
Ha dediği gibi siz alınganlık yapıyorsunuzdur, orası ayrı..
Cevaplarınız cok akıllı ve mantıklı geldi bana aslında şimdi düşünüyorumda biraz fazla alındım sanırım. Eşim sabah 8.30 gibi gider akşam 22-22.30 gibi gelir hiç aramasa 1defa bari arar yada msj atar eksik varmı Akşama bişey istiyonmu diye ama napıyım bende özlüyorum onu sadece akşam 1-2saat görüyorum ondada ikimizde yorgun oluyoruzYok canim tum erkekler yapar boyle. E sen de logusa donemindesin diye daha cok alınganlık yapiosun. Bende de seninkinden var bitane. Sonunda onu cozdumbana yaptigi esprileri yoneltiyorum ona. Benim de iki kizim var. Hamileyken hep tembelsin derdi bana. Hamile olmasam gorurdun sen tembeli derdim gulerek simdi emziriyorum diye de dalga geciyo. Masallah inek gibisin diyo, sende okuzumsun diyorum ya da bi inekle mi seviseceksin diyorum istediginde. Sakaya vur sende hep. O zamn ikiniz de gerilmezsiniz. Gun icinde aramiyor sormuyorsa siz arayin sorun gercekten eslerimiz is ortaminda firsat bulamiyor olabilirler. Kilonuza laf ederse de e sen beni zayiflatirsin hayatim deyin o anlar
Cevaplarınız cok akıllı ve mantıklı geldi bana aslında şimdi düşünüyorumda biraz fazla alındım sanırım. Eşim sabah 8.30 gibi gider akşam 22-22.30 gibi gelir hiç aramasa 1defa bari arar yada msj atar eksik varmı Akşama bişey istiyonmu diye ama napıyım bende özlüyorum onu sadece akşam 1-2saat görüyorum ondada ikimizde yorgun oluyoruz
Haklısın canım erkeklerin pek umrunda olmuyo aramak msj atmak ama biz kadınlar cok takıyoruz bu duruma en azından ben Öyleyim. İşyeri uzak gidemiyoruz yanına ama arıyorum msj atıyorum resim şiir yolluyorum bazen ama karşılığı gelmiyo yani nasıl diyim mesela aşk şiiri yolluyorum Seni seviyorum Yarim diyo ama ben şiir bekliyorum yanlışımı yoksa benmi abartıyorumSen iyisin yine benimki onbirbucuga doğru geliyo her aksam sabahta yedi kirkbeste gidiyo. Sabah onu gormuyorum bile. Geceden geceye gorusuyoruz ama ben sürekli ariyorum onu, olmadi mesaj atiyorum taciz ediyorumarada cocuklari alip isyerine gidiyorum surpriiiizzzz diye hosuna gitmiyo degil. Yoksa ben bunlari yapmasam ooooo aramiz cok kotu olurdu arkadasim. Eeee bosuna dememisler yuvayi disi kus yapar diye
Haklısın canım erkeklerin pek umrunda olmuyo aramak msj atmak ama biz kadınlar cok takıyoruz bu duruma en azından ben Öyleyim. İşyeri uzak gidemiyoruz yanına ama arıyorum msj atıyorum resim şiir yolluyorum bazen ama karşılığı gelmiyo yani nasıl diyim mesela aşk şiiri yolluyorum Seni seviyorum Yarim diyo ama ben şiir bekliyorum yanlışımı yoksa benmi abartıyorum
Yaşım 27 iki çocuğum var ama ben hala çocukluk yapıyorum sanırım çok özlüyorum onu napıyim ya bazen öyle huysuz Çekilmez oluyorumki Allah Razı olsun eşim idare ediyo ama tek sorunun onu az görmem az vakit geçirmemizBi dusun sen kendini. Diyelim ki misafirin gelecek ve hazirligini yapman gerekiyo. Evinin temizligi var cocuklari hazırlamak var yemek yedirmen banyolari kiyafet degisimi.. sonra da mutfakta ikramlik yapman lazim. Cocuklar bir yandan huysuz onlarla ilgilenmeni istiyorlar. Ve daha senin sacin basin makyajin kıyafet degisimin.... bu yogunlugun ustune esin sana siir yazsa ve senn yogunsun ona siir yazacak firsatin yok cunku islerin cookk. Ona seni seviyorum yarim diye yazsan o da sadece bumu diye uzulse!!!!!! Sen onu yeterince sevmemis mi oluyorsun bu durumda. Tabi ki hayir. Is guc yogunluktanesin de durmadan sana siirler yazmak ister emin ol ama is yogunlugu iste ne yapalim.
Keşke benim de yavrumu Rabbim karnima gönderse de varsın gecmesin günlerkeşke bende yavrumu bi an önce kucağıma alsam da eşim bana kilolu desin varsın olsun.. Geçmiyor günler.....
Sende dertlisin canım galiba niye öyle dedin insan Dünya'ya getirdiği meleğini niye geri gitsin isterkiKeşke benim de yavrumu Rabbim karnima gönderse de varsın gecmesin günler
Anlayamadımbakcan dabi de
Haklısın canım erkeklerin pek umrunda olmuyo aramak msj atmak ama biz kadınlar cok takıyoruz bu duruma en azından ben Öyleyim. İşyeri uzak gidemiyoruz yanına ama arıyorum msj atıyorum resim şiir yolluyorum bazen ama karşılığı gelmiyo yani nasıl diyim mesela aşk şiiri yolluyorum Seni seviyorum Yarim diyo ama ben şiir bekliyorum yanlışımı yoksa benmi abartıyorum
Haklısın :) lohusalık ne zormuş yaa ofDaha ne yapsın adam kaçırma elinden