- 21 Haziran 2015
- 219
- 141
-
- Konu Sahibi Yarali1987
bence sen hassaslaşmışsındır bak kesin diyorum kıllandırma beni dekızlar yeni üye oldum kısaca kendimi ve derdimi anlatıcam şimdiden Allah Razı olsun okuyup yorumlarınız için.iki oğlum var biri 3yaşında diğeri 29günlük eşimle severek evlendik seviyorumda hala oda seviyo ama sanki artık beni beğenmiyor gibi 1.70boyunda 75kiloyum dogumdan sonra 7-8kilom kaldı vericem inşallah.sorun eşimle eskisi gibi değiliz sanki iltifatlarını duymuyorum şakaları Kırıcı oluyo bilmiyorum benmi lohusalıkta hassaslaştım ona söylüyorum sen abartıyorsun çok yoğun işler bu ara diyo fazla arayıp sormuyo gün içinde of içinm rahat değil ya bilmiyorum sorun bendemi acaba
Iyi bakıyorum sana maşallahın var falan diyoNe şaka yapıyor mesela, ne diyor?
bunun neresi şaka ki ,kendini övmüş adam...evet kanıtlanmıştır sen lohusalık depresyonuyla alınganlığına kapılmışsın.Iyi bakıyorum sana maşallahın var falan diyo
çok şükür diyin siz de gülüp geçin ..:)Iyi bakıyorum sana maşallahın var falan diyo
Maşallah tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diyo oysa boyuma göre kilom aşırı değil kalçalı bi yapım var (ki onun hoşuna giderdi hep) kaldıydı kendi de oldum olası göbekli bi insanSakalari nasil sakalar?
Dün alışverişe gittik orda dedi maşallahın var tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diye bende surat Astım çok içerledim ya ağlamak istedim nerdeyse sonra baktıki Yüzüm asık konuşmuyorum beyaz bi Gül getirdi ama ne biliyim içim bi tuaf oldu öyle dediği için sanki beni beğenmiyor gibidaha çok yeni doğum yapalı 1 ay olmuş..3-5 ayda kendini toparlarsın...sende eşine alındığını yeni doğum yaptığını falan söyle..
Dün alışverişe gittik orda dedi maşallahın var tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diye bende surat Astım çok içerledim ya ağlamak istedim nerdeyse sonra baktıki Yüzüm asık konuşmuyorum beyaz bi Gül getirdi ama ne biliyim içim bi tuaf oldu öyle dediği için sanki beni beğenmiyor gibi
Evet canım emzirdiğini için üstümde bi atlet var sadece :) evimde cok sıcak zatenDur arkadaşım bir aylık bebek 3 yaşında çocuk var
Ne giyinmesi ne bakımı
Sen şimdi üst tarafın çıplak dolaşacak aşamadasın daha
Eşinin seni beğenmemesi vs de söz konusu değil
Sen iki küçük çocuk ve lohusalık ile bunalmışsın.
Acilen yardımcı birilerini bul yanına; ev işi vs yapma; yemek vs de yapan birini ayarlasın eşin...
Sizi dışarı vs çıkarsın; gerekirse büyük ile fazladan ilgilensin zira o da kıskanma çağında
Bir de istediğim gibi giyinemiyorum diyorsun da ben doğum yaptıktan sonra eşimin tişört ve şortlarını giydim
Bebek 3,5 aylıkken kendime gidip bir pantolon aldım işe gitmek için ondan önce de hamilelik pantolonumu giydim
Takma biraz; yaz zaten giy boydan elbise; hem kilonu saklar hem rahat edersin hem de boyun uzun alımlı gösterir
Bence lohusalik hassasiyeti baksana surat asinca hemen gül almis fazla odun olamaz : )))) yavas yavas verirsin kilolarini daha 3 ay olmus bu kadar kasma kendini anneliginin tadini cikarDün alışverişe gittik orda dedi maşallahın var tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diye bende surat Astım çok içerledim ya ağlamak istedim nerdeyse sonra baktıki Yüzüm asık konuşmuyorum beyaz bi Gül getirdi ama ne biliyim içim bi tuaf oldu öyle dediği için sanki beni beğenmiyor gibi