Doğum Yaptım Kocam beni beğenmiyor galiba :(((

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
kızlar yeni üye oldum kısaca kendimi ve derdimi anlatıcam şimdiden Allah Razı olsun okuyup yorumlarınız için.iki oğlum var biri 3yaşında diğeri 29günlük eşimle severek evlendik seviyorumda hala oda seviyo ama sanki artık beni beğenmiyor gibi 1.70boyunda 75kiloyum dogumdan sonra 7-8kilom kaldı vericem inşallah.sorun eşimle eskisi gibi değiliz sanki iltifatlarını duymuyorum şakaları Kırıcı oluyo bilmiyorum benmi lohusalıkta hassaslaştım ona söylüyorum sen abartıyorsun çok yoğun işler bu ara diyo fazla arayıp sormuyo gün içinde of içinm rahat değil ya bilmiyorum sorun bendemi acaba

bence sen hassaslaşmışsındır bak kesin diyorum kıllandırma beni de

Ona bunu sormayın bana kalırsa. Yani beni beğenmiyor musun deyip durmayın çünkü öyle bir lüksü yok. Şu duruma hastayım yahu. İçinden insan çıktı ablacım heralde bir dağılırsın yani. Bireysel bir etkinlik sonucuda olmadı o bebek neticede. Doğumu tek başına yapmış olsanda sen şu dünyadaki en kutsal şeyi yapıp "ikinizin" çocuğunu doğurdun. Yani dediğim gibi beğenmeme lüksü yok.

Ha dediği gibi siz alınganlık yapıyorsunuzdur, orası ayrı..

daha çok yeni doğum yapalı 1 ay olmuş..3-5 ayda kendini toparlarsın...sende eşine alındığını yeni doğum yaptığını falan söyle..

Bilmiyorum ya çevremde beğenilen biriyim ama çalıştığı yerdeki kızlar benden genç haliyle fizikleri daha düzgün daha bakımlılar ben iki çocukla kendime zor vakit ayırıyorum yeni doğum Yaptım 3yaşındaki oğlum hiperaktif yetişemiyorum elimden geleni yapıyorumda ama eski kıyafetlerim olmuyo emziriyorumda haliyle istediğim gibi giyinemiyorum henüz

Dur arkadaşım bir aylık bebek 3 yaşında çocuk var

Ne giyinmesi ne bakımı

Sen şimdi üst tarafın çıplak dolaşacak aşamadasın daha

Eşinin seni beğenmemesi vs de söz konusu değil

Sen iki küçük çocuk ve lohusalık ile bunalmışsın.

Acilen yardımcı birilerini bul yanına; ev işi vs yapma; yemek vs de yapan birini ayarlasın eşin...

Sizi dışarı vs çıkarsın; gerekirse büyük ile fazladan ilgilensin zira o da kıskanma çağında

Bir de istediğim gibi giyinemiyorum diyorsun da ben doğum yaptıktan sonra eşimin tişört ve şortlarını giydim

Bebek 3,5 aylıkken kendime gidip bir pantolon aldım işe gitmek için ondan önce de hamilelik pantolonumu giydim

Takma biraz; yaz zaten giy boydan elbise; hem kilonu saklar hem rahat edersin hem de boyun uzun alımlı gösterir

daha çok yeni doğum yapalı 1 ay olmuş..3-5 ayda kendini toparlarsın...sende eşine alındığını yeni doğum yaptığını falan söyle..
Dün alışverişe gittik orda dedi maşallahın var tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diye bende surat Astım çok içerledim ya ağlamak istedim nerdeyse sonra baktıki Yüzüm asık konuşmuyorum beyaz bi Gül getirdi ama ne biliyim içim bi tuaf oldu öyle dediği için sanki beni beğenmiyor gibi

beğenmez olur mu ya 2 tane evlat vermişsin..şakasına takılıyordur..bu şakadan rahatsız olduğunu çok yeni doğum yaptığını söyle...

Evet canım emzirdiğini için üstümde bi atlet var sadece :) evimde cok sıcak zaten

Bence lohusalik hassasiyeti baksana surat asinca hemen gül almis fazla odun olamaz : )))) yavas yavas verirsin kilolarini daha 3 ay olmus bu kadar kasma kendini anneliginin tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…