- 4 Ekim 2009
- 1.833
- 287
- 38
-
- Konu Sahibi Yarali1987
Iyi bakıyorum sana maşallahın var falan diyo
Kendi de kilolu canım maşallahın var Göbek bi adım önde :) hatta arkadaşları hep Güler'ler iyi bakıyo yenge sana diyegüzelce uzan eşinin yanına,öp,ve alındığını şu sıralar hassas olduğunu söle,emınım bır daha yapmaz,dahda hoş tutar,baksana adam beyaz gül almış,ama sankı ıncedende kıloyu ver kalmasın dıye sölmeiş,olabilir kılodan hoşlanmayabılır,
Dediğin gibi belki alttan alttan ver kiloyu diyodur ama daha 1ay oldu dogum yapalı emzirdiğini içinde aç kalamıyorum diyet falanda yapamamKendi de kilolu canım maşallahın var Göbek bi adım önde :) hatta arkadaşları hep Güler'ler iyi bakıyo yenge sana diye
Maşallah tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diyo oysa boyuma göre kilom aşırı değil kalçalı bi yapım var (ki onun hoşuna giderdi hep) kaldıydı kendi de oldum olası göbekli bi insan
ama tatlım sen onun göbeğinden rahatsız değilsin anladığım kadarı ile,benımde eski arkadaşım göbekli idi,çok rahatsızdım,söledim,sonra ben çokkkk kılo aldım,ama o hıç rahatsız olmadı,ama ben verdim kılo hoş değil,sonra ben zayıflayınca ona ısrar o da zayıfladı...ama bence eşin iyi bır adam sende mutlaka ölesındır...verirsin,hem deidğim yap,daha çok ilgilenır senle,anlarki hassasın ılgı ıstıyorsunKendi de kilolu canım maşallahın var Göbek bi adım önde :) hatta arkadaşları hep Güler'ler iyi bakıyo yenge sana diye
bu arada erkekler hiç fiziklerınden rahatszı olmaz,neden bı hanımlar onlara hiçbir şey demeyız,yanımıza güzel fizikli bikinili bir hatun gelse,bız sankı bır mort oluru,incelerız,neden bıze bunu düşündürten erkekler,lakın onların yanına kaslı bır adam dıkılse hiç umursamazlar,tatılde bıle koca göbek dışarda gezerler,hanı kapatım,bir tşort gıyeyım demezler,ama biz azcık bı yerımı patlasın pareo falan,erkekler cidden ılgınçlerKendi de kilolu canım maşallahın var Göbek bi adım önde :) hatta arkadaşları hep Güler'ler iyi bakıyo yenge sana diye
Hiç rahatsız Değilim yatınca yastık gibi pofuduk :) ben onu herseyiyle herhaliyle seviyorum sonuçta. Akşam olsun dediğini yapıcam cNım cok Saolama tatlım sen onun göbeğinden rahatsız değilsin anladığım kadarı ile,benımde eski arkadaşım göbekli idi,çok rahatsızdım,söledim,sonra ben çokkkk kılo aldım,ama o hıç rahatsız olmadı,ama ben verdim kılo hoş değil,sonra ben zayıflayınca ona ısrar o da zayıfladı...ama bence eşin iyi bır adam sende mutlaka ölesındır...verirsin,hem deidğim yap,daha çok ilgilenır senle,anlarki hassasın ılgı ıstıyorsun
Hiç rahatsız Değilim yatınca yastık gibi pofuduk :) ben onu herseyiyle herhaliyle seviyorum sonuçta. Akşam olsun dediğini yapıcam cNım cok Saol
Tosun gibisin ne ya sende öküzsün derdim net.Dün alışverişe gittik orda dedi maşallahın var tosun gibisin iyi bakıyorum sana falan diye bende surat Astım çok içerledim ya ağlamak istedim nerdeyse sonra baktıki Yüzüm asık konuşmuyorum beyaz bi Gül getirdi ama ne biliyim içim bi tuaf oldu öyle dediği için sanki beni beğenmiyor gibi
Bu tamamen lohusalık dönemi hormonlarınızla bence zira ben de doğum sonrası benzer Şeyler yaşadım. Sizi çok iyi Anlıyorum çünkü eşim Üstüme titremesine rağmen yoldan geçen genç kızları, çocuksuz ve fit Kadınları kıskanıyordum. Acaba eşim beni beğenmez mi birine bakar da iç geçirir mi hepsini düşündüm ve benim lohusalık sendromların aylarca sürdü. Bakıyorum şimdi de kendime yazık etmişim. Kızım 9 aylık oldu baya toparlandım hatta Bunalım süreçlerinde kendime eskisinden fazla bakmaya başladım. Hepsi geçecek bekleyin. Herkesin lohusalığı yaşayışı farklı. Kimi bebeğiyle ilgilenmekten mutlu Mesut DÜNYAYI Görmez, kimi biz gibi Kocasını kendi gözünden sakınır olur. Sanırım bir de eşiniz espiri yaparken malum ruh hâlinizi hesaba katamıyor ve sizi ne kadar incittiğini anlatamıyor. Benim de eşim bazı vurdumduymazlıklar yapıyordu, defalarca karşısına geçip konuştum anlattım Ağladım. Sonunda ruh halimi anladığında "bunları yaşadığını ve hissettiğini hiç bilmiyordum dedi ve daha dikkatli olmak için çabaladı. Eşinizle bu süreçte bebek ve çocuk uyurken yarım saat bir saat bile olda başbaşa sohbet vs zaman geçirmeye çalışın, sizi anlamasını sağlayın, inş bu günlerinize bir an önce geçirirsiniz, yaşamayan bilemez çünkü.Bilmiyorum ya çevremde beğenilen biriyim ama çalıştığı yerdeki kızlar benden genç haliyle fizikleri daha düzgün daha bakımlılar ben iki çocukla kendime zor vakit ayırıyorum yeni doğum Yaptım 3yaşındaki oğlum hiperaktif yetişemiyorum elimden geleni yapıyorumda ama eski kıyafetlerim olmuyo emziriyorumda haliyle istediğim gibi giyinemiyorum henüz