- Konu Sahibi nurcandogu
-
doktordan geliyorum tedaviye ağır cvp veriyor bebeğim durumu hala kritik kafayı yicemm
nurcan, benim kızımda 34. haftanın içinde aniden suyumun gelmesi sonucu sezeryanla doğdu, çok şükür şimdi 12 aylık...
doğum sonrası hemen bana vereceklerini 34 haftalık doğacağı için sorun olmayacağını söylediler ama doğumdan sonra solunum güçlüğü çektiğinden hemen küvöze almışlar, 1 hafta küvözde kaldı, karşılaşabileceği bütün olumsuzluklara önlem olarak hemen antibiyotik tedavisine başladılar, enfeksiyon olabilir dediler, damar yoluyla ilaçları verildi, elleri ayak altları hep iğne ve kabloydu yavrumun...biz hastanede kalmaya devam ettik,taburcu etmek istedikleri halde...çünkü 3 saatte bir süt sağıp veriyordum,şırıngayla veriyorlardı, 2400 gr doğdu,hastaneden çıkardığımızda 2200 gr. idi.doğduktan hemen sonra biraz veriyorlar şişlikleri iniyor ya...hastne özeldi,oda ve yatak ücretini ödedik 1 hafta kendi isteğimizle eşimle birlikte hastanede kaldık, şansımızdan yoğun bakımda bizim bebeğimizden başka bebek yoktu o hafta,bu nedenle 3 saatte bir bebeğimi görmeye emzirmeye gittim ememiyordu pek ama göğsüme yatırıyorlardı bir kaç dakika kadar kokumu alsın diye...4-5 gün sonra solunumu normale döndü, antibiyotiğede olumlu cevap verdi ve emmeye bile başladı azar azar, 7 gün sonrada normal odaya alıp bir gün denediler ,herşy yolunda gidince çıkardılar, şimdi kocaman kız oldu çok şükür...
biraz uzun yazdım ama okuyunca dayanamadım aynı sıkıntıyı yaşayan biri olarak...canımm güçlü ol onun şimdi sana çok ihtiyacı var ve sonrasında inşallah eve çıkınca zorlu bir bakım süreçleri var hijyen vs. açısından ...onun için bırakma kendini ve lütfen hep olumlu düşün, 1 tek an bile kötü düşünce geçirmedim ben aklımdan...hep kızımı alıcaz evimize birlikte gidicez dedim...ama sen sanki en kötüsüne alıştırmaya çalışıyorsun kendini...lütfen böyle yapma tabii biraz lohusalıktanda kaynaklanıyor bu duyguların ama güzel düşünelim iyi olsun di mi canım...allah miniğinin ve senin yardımcın olsun,sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah...
Canım benim kızım 1 haftalıkken çok ağır griple yoğun bakıma aldılar.Ağır antibiyotik tedavisi gördü.
3 gün kadar yattı.Ama ben 3 saatte bir gidip besliyordum kızımı.
Sabah 8-11-14-17-20-23 saalerinde hep yanında olurdum.1 saat kadar beslerdim onu.Anlatırken bile kötü oldum:sinifsinif:
Orda bir anne vardı onunda bebeği aynı şekilde omuştu.1 aydır ordalarmış.Biz çıkarken o da çıkardı bebeğini.Lütfen ümitsiz olma canım.Allahın izni ile kısa sürede düzelir.
Ama beslenme saatlerini sen öğren.Hatta hastaneden yatak bile alabilirsin.O bayan öyle yapmıştı çünkü.
öncelikle geçmiş olsun
içten söylüyorum sakın ama sakın umutsuz konuşma sen güçlü ol ki bebeğin bunu hissetsin annesine en yakın zamanda sağlıkla gelsin kafayı yicem kötüyüm cümleleri yerine rabbime sıgın vede bol bol dua et canım bak ben içten şu an dualara başladım ben henüz 8+ 3 haftalık hamileyim ve poyraz ismini bir oğlum olursa kısmetse koyucam diye düşünürüm hep bu anlamdada çok içten ve sıcak geldi bana dua arkadaşlar tanıyan tanımayan dua etsin ve hayırlısıyla rabbimin izniyle bebişimiz sağlıkla annesine gelicek
vede tedaviye geç cevap vermesi çok normal henüz bağışıklık sistemi çok taze be canım sakın sakın aklına kötü şey getirme sakın ama hep dua et vede güçlü ol canım benim dualarım o minik bebişle rabbim sana bağışlasın yavrunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?