• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda :((

Canım yaa allah şifa versin versin inş.NE OLUR ÜMıDıNı KAYBETME VE SÜREKLı DUA ET inş.Rabbim dualarımızı kabul edecektir ve lütfen neticeyi bizlerle paylaş...

bebeğimin kalp kulakcıklarının arasında delik varmış ayrıca YAŞ AKCıĞER isimli bir rahatsızlığı da var. Çok hızlı soluk alıp veriyor yavrum. bugün yanına girdim yine içim parçalanıyor onu öyle gördükçe o daha çok küçük senağlama
doktor bu delik bebeklerin %80inde kapanır dedi ama insan çok kötü oluyor bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor. Ağlarkende bu yüzden morarıyormuş kızlar ne olur dua edin oğluma...

canım dualarım seninle çok zor olmalı benim kızımda tam 37 haftası doldu aldılar gebelik şekeri olduğu için ama allaha şükür hiç probememiz olmamıştı şimdi allahın izniyle 4. ayımız doldu bi tek göz yaşı tıkanıklığımız var canım inanıyorumki allah oğlunu sana bağışlıyacak hem bak dr tehlike yok demiş üzülme canım sütlerin kaçmasınki bebeğine şifa olsun bi bebeğe annesinin sütü kadar yararlı bi besin yoktur bitanem

Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız seninle. Rabbim sağ salım kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşalalh.

çok sağolsun tüm dua edenler. Gerçekten annelik bambaşka birşey. Gözüm başka hiçbirşeyi görmüyor. Umarım akciğer hastalığı kalp hastalığı geçer de kucağıma alırım. bebeğimi sondayla besliyorlar. Yavrum boğazında ki hortumu emmeye çalışıyor. Güçlü durmaya çalışıyorum oğlum için... ınşallah iyi gelişmeler olur da haberdar ederim sizi.. Bugün yine 2 de görmeye gideceğim. Dönüşte izlenimlerimi paylarşırım. Desteğiniz için çok teşekkür ederim...

hic korkma arkadasim biseycik olmaz ogluna allahin izniyle.
benim oglumda ayni seyleri yasadi malesef bende iltihaplandim
10 gün yogun bakima alindi ayni senin oglun gibi serumlar kablolar bagliydi kuzucuguma
ama inanki hic aklima kötü birsey getirmedim cok sukur iyilesti simdi yaklasik 11 aylik oldu sipam darisi sana isallah

Kızlaaaaaar!!!
bebeğim bugün emdi beni rabbime şükürler olsun akşama tekrar gidicem emzirmeye...
yarın taburcu olacak miniğim en sonunda !!!!
Dua eden herkese Teşekkür ederim kızlar hala inanamıyorummm

ben de 31. haftamda doğum yaptım ve bebeğim için eşime durumu çok kötü yaşamaz ama allahtan ümit kesilmez demişler...
çok şükür şimdi 4,5 aylık... sen dualrını eksik etme bşey olmaz sağlıkla kucağına alır evine getirirsin inşallah...

Çok geçmiş olsun... Artık geçmiş eve yolladıklarına göre.. Allah çocupunu size bağışlasın. Analı babalı büyütsün...

Back