• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Doğum yaptıktan sonra böbrek reflüsü geçiren var mı???? Voiding yaptıran var mı?

deep7979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Doğumdan sonra böbrek reflüsü olan var mı? Sürekli idrar yolları geçirmem üzerine (3 senedir) bir başladı mı her hafta yeni bir bakteri ürüyor. Sonunda doktor voiding istedi. Ama kafama takılıyor genelde küçük çocuklarda oluyormuş veya yaş ilerleyince bense 34 yaşındayım.

Aynı şeyleri yaşayan yada voiding yaptıran var mı? çok can yakıyor mu?

Doğumdan sonra böbrek reflüsü olan var mı? Sürekli idrar yolları geçirmem üzerine (3 senedir) bir başladı mı her hafta yeni bir bakteri ürüyor. Sonunda doktor voiding istedi. Ama kafama takılıyor genelde küçük çocuklarda oluyormuş veya yaş ilerleyince bense 34 yaşındayım.

Aynı şeyleri yaşayan yada voiding yaptıran var mı? çok can yakıyor mu?

Cevap bulamayacağınız sorular ya da en azından ben bulamıyorum. Annem 60 yaşında bir böbreği zaten çalışmıyor diğer böbreği tarafında reflü var ve doktorların yarısı "müdahale edelim" diyor yarısı "birşey olmaz takip edelim" diyor. Çıldıracağım riske atmak istemiyorum ama diğer yandan her operasyonun da riski var..

http://www.kadinlarkulubu.com/urolo...al-teflon-enjeksiyonu-sting-yaptiran-var.html

Voiding'e gelirse erkeklerde biraz daha sıkıntılı anladığım kadarı ile ama kadınlarda endişelenecek durum yok. Annem girdi 15-20 dakika sonra geldi hiçbir şey olmamış gibi iyiydi. Hastanede yatan hastalara sonda takılır ya sonuçta o kadarlık bir işlem. Ama yaptırmanız şart. Daha sonra dmsa ydı galiba sintigrafi de isteyebilirler.

Siz neredesiniz hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Back