Sen kacinci haftadaydin cnm o zmn.Valla ben kasigimdan bacagima vuran agri nedeniyle muayeneye gittim megerse 2 gun sanci cekmisim :) gittigim gun dogurdum hastanede :) 4 parmak acilmam varmis haberim yokmus :)
doğum sancısına benziyor, saate bakın düzenli aralıklarla ağrı devam ediyorsa ve bir kaç saniye sürüyorsa (o esnada karnınızda kasılır) muhtemelen doğum sancısı,Merhaba arkadaşlar :) Bir sorum olucak. Malum son günlerdeyim 39+4 oldum ve tetikteyim. Arada belime bebek hareket ederken ağrı saplanıyor aynı şekilde kasıklarıma da yerimde duramıyorum 2-3 saniye kadar sürüyo. Sadece bebek hareket ettiğinde olduğu için bu ağrıların doğum belirtisi mi yoksa bebeğin hareketinden dolayı mı kaynaklandığını ayırt edemiyorum, ilk bebeğim.. Sorum şu: Bebek belime vurup bu kadar ağrıya sebep olabilir mi yoksa doğum belirtisi mi. Artık gelsin istiyorum bebek çok aktif çok da güçlendl anneyi dövüyo her gün :)
belli aralıklarla, bel ve kasıklarda ağrı oluyor canım, bazılarının sırt ve bacaklarındada oluyor, 8-10 saniye kadar ağrı ve kasılma oluyor sonra bi zaman sonra tekrar oluyor (genelde 5 dk birse doğum zamanı çok yakındır). ben 1 saat 10 dk da bir ve sonrasında 5 dk da bir yaşadım o sancıyı ve tam 18 saat sancıdan sonra sezeryana alındım :)doğum Yapmak nasıl bişey ??
ağrı karında mı oluyor kasıkta mı
bebek çıkarken ?
ben mesela adet sancısını 1 gün çekerdim...yok böyle bir kasık ağrısı!!!
ondan beter mi olucam ???Ayyy pert olurum ben çok tırsıyorum
anladım...bilgilendirme için tşk...belli aralıklarla, bel ve kasıklarda ağrı oluyor canım, bazılarının sırt ve bacaklarındada oluyor, 8-10 saniye kadar ağrı ve kasılma oluyor sonra bi zaman sonra tekrar oluyor (genelde 5 dk birse doğum zamanı çok yakındır). ben 1 saat 10 dk da bir ve sonrasında 5 dk da bir yaşadım o sancıyı ve tam 18 saat sancıdan sonra sezeryana alındım :)
adet sancısı gibi aralıksız değil yani
tabi bide suni sancı veriliyorbuş bazıları onu bilemicem aralıklımı aralıksızmı
ama doğum asla korktuğunuz gibi değil:) rahat olun :)
Bebek yavas yavas cikmio canim :) son ikinmanda firt die birden kayip cikio muhtesem bisi. O an kus gibi oluyosun zaten :) sancilar zor oluyo ama bebek cikti mi hiiiiic bisiyin kalmio inan bana. Ben 10 gun once normal dogum yaptim. Dikis yapilirken de acimio zaten uyusturuolar igneyle.anladım...bilgilendirme için tşk...
peki biri bana bebeğin çıkış anını tarif edebilir mi? ne hissediliyor?
ıkınma falan olup bebek yavaş yavaş çıktığında?
ayy o gücü bulamiycakmışım gibi
Ben 37+5 de dogum yaptim tatlimSen kacinci haftadaydin cnm o zmn.
Ben 37+5 de dogum yaptim tatlim
doğum sancısına benziyor, saate bakın düzenli aralıklarla ağrı devam ediyorsa ve bir kaç saniye sürüyorsa (o esnada karnınızda kasılır) muhtemelen doğum sancısı,
beni bel ağrısı başladı 10 dk da bir di, banada saate bak belli aralıklarla olur demişlerdi, 1 saat sonunda 5 dk da bir sırtıma yayılan sancı ve kasıklarımda sancıyla gittim. doğum sancısıymış, ihmal etmeyin
Her zamankinden farkli bi agriysa, herseye hazirlikli ol cnm :)Ayy ne güzel yaa bende bugun 37+5 im artık dogsun istiyorum. Ama daha birsey yok. Sadece vajinamda bir ağrı yatarken kalkarken dönerken değişik bir ağrı eskiden olmayan cinsten. Doğumun yaklaştığını gösterir mi acaba ?
Kiz miydi peki :)Ben 37+5 de dogum yaptim tatlim