• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum yapmış arkadaşalar lütfen bakın

benim göbeğim doğum sonrası eğilmeden de böyle duruyor, kocaman bir karın bir anda dümdüz oluyor o deri sarkacak tabi. zamanla geçiyor, eğer normal doğumsa ve zorlanmıyorsanız yarım mekik çekin düzenli, eskisinden bile iyi olur. sezeryanlıysanız ilk 6 ay yada durumunuza göre bir yıl sakıncalı olabilir. çözümü yok diyenlere bakmayın sıkılaştırıcı kremlerle de boşuna uğraşmayın. çatlağın çözümü olmayabilir ama bu gayet geçici bir durum. iki doğum yaptım karnım genç kız karnı gibi, üstelik sizinkinin on katı kırışıktı, eğilmeden de buruşuk muşamba gibi duruyordu bir süre sonra düzeliyor

Son düzenleme:
Zayıfladıkça daha yumuşak bi tabaka oluşuyo bende rahatsızım ama artık akışına bıraktım sıkılaşma olmadan düzelmez bence yani benim ki öyle
Ya doğumdan önce hep insanlar çatlaktan korkutuyor kimse bana göbeğin kırışacak demedi :D en azından psikolojimi ona göre hazırlardım:D

benim göbeğim doğum sonrası eğilmeden de böyle duruyor, kocaman bir karın bir anda dümdüz oluyor o deri sarkacak tabi. zamanla geçiyor, eğer normal doğumsa ve zorlanmıyorsanız yarım mekik çekin düzenli, eskisinden bile iyi olur. sezeryanlıysanız ilk 6 ay yada durumunuza göre bir yıl sakıncalı olabilir. çözümü yok diyenlere bakmayın sıkılaştırıcı kremlerle de boşuna uğraşmayın. çatlağın çözümü olmayabilir ama bu gayet geçici bir durum. iki doğum yaptım karnım genç kız karnı gibi, üstelik sizinkinin on katı kırışıktı, eğilmeden de buruşuk muşamba gibi duruyordu bir süre sonra düzeliyor
Ya sen ne tatlı bir kadınsın ağzından bal damlıyor içimi bir mutluluk kapladı anlatamam :KK200: biraz ümidim oldu sayenizde normal dogum yaptım hemen mekige başlıcam verdiğiniz enerjiyle çok sağolun.yalniz bir şey sorabilir miyim ben doğum yapalı 8 ay oldu ne kadar sürer bu kirisikligin gitmesi sizce

Merhaba doğum yaptım 8 ay oldu ve çatlağım yok denecek kadar az görünmüyorlar bile çok ince göbek deliğinin etrafında. Yalniz egilince kırışma sorunundan muzdaribim ayaktayken doğum yapmamış gibi olan göbeğim karnımı içine çekince ya da egilince göbek deliğinin üstü ve yanlarında kırışma oluyor bu durumu yasayan var mı? Etrafta bahsettiklerim deri 2 yıla topluyor kendini diyorlar(hala yumuşaklık var göbek deliğime avcunu koyduğum bölge kadar yer biraz yumusak ) fotoğrafta eklerim gerekirse ne oluryasayan varsa cevap yazsın benimle kalmasın bu kırışıklık

Gayet iyi durumda cok takiliyorsaniz sporla duzelir

Karnin o kadar düzgün ki anlatamam
Benim karin kaslarim yirtildi ve bakinca dahi belli oluyor, keske tek derim kirisiklik olsa, ki en kolayi o, kücücük bir karin germe isini halleder
dikkat ettim de göbegin yerinde, kaslarin yerinde
Benim göbek deligim bile kayboldu, mecbur karin germe olacagim
8 ay olmus senin bekle zaman tani kendine
Ikinci dogumdan sonra da bir süre ver, toparlanmazsa karin germe olursun fazla deriyi alirlar
Kirisanlar fazla deri, gergin degil artik o deri cok normal
Ben kendim icin mekik cekiyorum, fazla kilom da yok ameliyatsiz düzelmesi cok düsün ihtimal
Gayet saglikli görünüyor karnin, zamana birak simdilik

Ya sen ne tatlı bir kadınsın ağzından bal damlıyor içimi bir mutluluk kapladı anlatamam :KK200: biraz ümidim oldu sayenizde normal dogum yaptım hemen mekige başlıcam verdiğiniz enerjiyle çok sağolun.yalniz bir şey sorabilir miyim ben doğum yapalı 8 ay oldu ne kadar sürer bu kirisikligin gitmesi sizce
Günde onbeş yarım mekikle başlayın yirmi yirmibeş derken 50 ye çıkarsınız bir anda 50 den başlayıp zorlamayın sakın,bir hafta düzenli yapın zaten farkı hemen hissedersiniz.ben doğum yapalı 3 yıl oldu tam hatırlamıyorum ne zaman geçmişti ama özen gösterirseniz geçer kısa zamanda

çoğu kadının düz durmuş hali senin eğilmiş halin gibi. Gayet iyi toparlamış. Sıklaştırıcı krem/jel kullanabilirsin.

Canım çatlak izine söylediğin şekilde bebeğimden izler diye bakabilirim ama bu kırışıklık sinirlerimi bozuyor neden kırışır? Çatlaktan dolayı olamaz çünkü olmayan yerde de kırışma var ve çatlaklarım gerçekten çok ince incelemeden görünmüyorlar bile bu kadar ince çatlak kırışma yapmaz herhalde
Kırışıklıklara da bebeğinden izler olarak bakın öyleyse. Hamile kaldığınız için karnınız büyüdü ve deriniz gerildi sonuçta. Bunun en kesin çözümü estetik ama çocuk işini bitirdikten sonra tabii.

Back