- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 34
- Konu Sahibi caylakbridet
Cilt sikilastirici kremler mi?kremlerin içeriklerine bak belki faydası olan bulabilirsin ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cilt sikilastirici kremler mi?kremlerin içeriklerine bak belki faydası olan bulabilirsin ,
Benim karnım hala yağlı oldugundan kırışamıyorMerhaba doğum yaptım 8 ay oldu ve çatlağım yok denecek kadar az görünmüyorlar bile çok ince göbek deliğinin etrafında. Yalniz egilince kırışma sorunundan muzdaribim ayaktayken doğum yapmamış gibi olan göbeğim karnımı içine çekince ya da egilince göbek deliğinin üstü ve yanlarında kırışma oluyor bu durumu yasayan var mı? Etrafta bahsettiklerim deri 2 yıla topluyor kendini diyorlar(hala yumuşaklık var göbek deliğime avcunu koyduğum bölge kadar yer biraz yumusak ) fotoğrafta eklerim gerekirse ne oluryasayan varsa cevap yazsın benimle kalmasın bu kırışıklık
Cilt sikilastirici kremler mi?
Ya ne duygusal analar var bana niye böyle şeyler duygusal gelmiyor acabaOnlar çocuklarından sana kalan izleri.
bu söz onları görmezden geldiğime bir nebze yetti.
Ya ne güzel dedin bana da gelmiyor inan kiYa ne duygusal analar var bana niye böyle şeyler duygusal gelmiyor acaba![]()
Madecassol ve contractubec kullanıyorum ise yaramaza sikilastirici deneyim o zamanevet masaj aletleri al , kremler al birazda spor faydası olur diye düşünüyorum ,
Inşallah yağların gitse de kırışmaz canim gıcık oluyor insanBenim karnım hala yağlı oldugundan kırışamıyor![]()
Var tabi ki:)Fotoğraf attim canim umut var mı bak bakalım![]()
Bende bu tatlı aşkı varken gitmezInşallah yağların gitse de kırışmaz canim gıcık oluyor insan![]()
Popo kücültme tavsiyeniz var mı pekiVar tabi ki:)
Bunu ikinci dediğim yöntemle kasla kütleye çevirmeniz gerekiyor.
Yani incelmek fayda etmez, aksine ordaki kasları çalıştırıp şişireceksiniz.
Azıcık baklava gibi iz olacak, azıcık ama.
Mis gibi olur:)
Ahahaha ben hep düz popo olduğumdan büyütmeyi biliyorum ama küçültmeyi maalesef bilmiyorum.Popo kücültme tavsiyeniz var mı pekibenim hep popom büyüktü
![]()
Kaybolur mu diyosun kaslanirsa evde karın çalışmakla halledebilir miyim dersinVar tabi ki:)
Bunu ikinci dediğim yöntemle kasla kütleye çevirmeniz gerekiyor.
Yani incelmek fayda etmez, aksine ordaki kasları çalıştırıp şişireceksiniz.
Azıcık baklava gibi iz olacak, azıcık ama.
Mis gibi olur:)
Emziriyor msn ? Ne zaman doğum yaptınBende bu tatlı aşkı varken gitmezeskiden popom büyüktü şimdi bir de göbekli oldum
Hic emmedi sıpa cok ugrastım ama olmadı. 4 ay sağdım sonra sağamadım kesildi. Nisanda doğum yaptım. 25 kilo almıştım herhalde bir 7-8 kilo kaldıEmziriyor msn ? Ne zaman doğum yaptın
Squat denedim iyice büyüdüAhahaha ben hep düz popo olduğumdan büyütmeyi biliyorum ama küçültmeyi maalesef bilmiyorum.
Belki yukarı toplayarak ve şeklini düzelterek daha gözünüze hoş gelen hale getirebilirsiniz ama.
Benim de aynı senin gibi çatlak az ama kırışıklıklar daha fazla ve göbek var ben doktıra sordugum da sporla düzelir dedi ama uzun bi süreçmiş 15 aylık kızım bende hiç düzelme yok spor da yapmıyorum akışına bıraktımBu zamanla geçecek bir şey mi biliyor musunuz? Ya da nasıl düzelir deri gevsemesi
Spor deneyeceğim en yakın zamanda baslcm umarım faydası olur kendiliğinden düzelme hiç olmadı mi azalma da mi yokBenim de aynı senin gibi çatlak az ama kırışıklıklar daha fazla ve göbek var ben doktıra sordugum da sporla düzelir dedi ama uzun bi süreçmiş 15 aylık kızım bende hiç düzelme yok spor da yapmıyorum akışına bıraktım![]()
Gayet iyi kilo vermişsinz emzirememenize rağmen 7 8 kaldıysa gider nasılsaHic emmedi sıpa cok ugrastım ama olmadı. 4 ay sağdım sonra sağamadım kesildi. Nisanda doğum yaptım. 25 kilo almıştım herhalde bir 7-8 kilo kaldı
Ya tabiki tamamen görmüyor değilim.Ya ne duygusal analar var bana niye böyle şeyler duygusal gelmiyor acaba![]()
Zayıfladıkça daha yumuşak bi tabaka oluşuyo bende rahatsızım ama artık akışına bıraktım sıkılaşma olmadan düzelmez bence yani benim ki öyleSpor deneyeceğim en yakın zamanda baslcm umarım faydası olur kendiliğinden düzelme hiç olmadı mi azalma da mi yok