• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum yapmış arkadaşalar lütfen bakın

Merhaba doğum yaptım 8 ay oldu ve çatlağım yok denecek kadar az görünmüyorlar bile çok ince göbek deliğinin etrafında. Yalniz egilince kırışma sorunundan muzdaribim ayaktayken doğum yapmamış gibi olan göbeğim karnımı içine çekince ya da egilince göbek deliğinin üstü ve yanlarında kırışma oluyor bu durumu yasayan var mı? Etrafta bahsettiklerim deri 2 yıla topluyor kendini diyorlar(hala yumuşaklık var göbek deliğime avcunu koyduğum bölge kadar yer biraz yumusak ) fotoğrafta eklerim gerekirse ne oluryasayan varsa cevap yazsın benimle kalmasın bu kırışıklık
Benim karnım hala yağlı oldugundan kırışamıyor😂

Fotoğraf attim canim umut var mı bak bakalım:KK70:
Var tabi ki:)
Bunu ikinci dediğim yöntemle kasla kütleye çevirmeniz gerekiyor.
Yani incelmek fayda etmez, aksine ordaki kasları çalıştırıp şişireceksiniz.
Azıcık baklava gibi iz olacak, azıcık ama.
Mis gibi olur:)

Popo kücültme tavsiyeniz var mı peki🤔 benim hep popom büyüktü :(

Popo kücültme tavsiyeniz var mı peki🤔 benim hep popom büyüktü :KK43:
Ahahaha ben hep düz popo olduğumdan büyütmeyi biliyorum ama küçültmeyi maalesef bilmiyorum.
Belki yukarı toplayarak ve şeklini düzelterek daha gözünüze hoş gelen hale getirebilirsiniz ama.

Kaybolur mu diyosun kaslanirsa evde karın çalışmakla halledebilir miyim dersin
Çok soru sordum ama idare et :D bu arada çok sağol

Bu zamanla geçecek bir şey mi biliyor musunuz? Ya da nasıl düzelir deri gevsemesi
Benim de aynı senin gibi çatlak az ama kırışıklıklar daha fazla ve göbek var ben doktıra sordugum da sporla düzelir dedi ama uzun bi süreçmiş 15 aylık kızım bende hiç düzelme yok spor da yapmıyorum akışına bıraktım 😏

Benim de aynı senin gibi çatlak az ama kırışıklıklar daha fazla ve göbek var ben doktıra sordugum da sporla düzelir dedi ama uzun bi süreçmiş 15 aylık kızım bende hiç düzelme yok spor da yapmıyorum akışına bıraktım 😏
Spor deneyeceğim en yakın zamanda baslcm umarım faydası olur kendiliğinden düzelme hiç olmadı mi azalma da mi yok

Spor deneyeceğim en yakın zamanda baslcm umarım faydası olur kendiliğinden düzelme hiç olmadı mi azalma da mi yok
Zayıfladıkça daha yumuşak bi tabaka oluşuyo bende rahatsızım ama artık akışına bıraktım sıkılaşma olmadan düzelmez bence yani benim ki öyle

Back