- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 34
- Konu Sahibi caylakbridet
-
Maşallah size inşallah benimkide toparlar çatlak sorunum yok sayılır belli değiller çok ince ve silik. 8 ay oldu doğum yapalı madecassol kullanıyorum belki ise yarar diye.. sizinde egilince kırışıyor muydu?Göbeğin eski gergin halini alması 1 yılı buluyor. Kırışık ve gevşek görünmesi doğal. Ben 2 doğum yaptım göbeğim yok sarkık da değil. Doğumlardan sonra gevşek ve boştu tabi toparladı sonra deri kendini. Sırt üstü yatıp bebeği dizlerinize yatırıp ellerinden tutun ileri geri bu hareketi yapın hem oyun hem egzersiz. Ben çok yapardımbakalım 3.de nasıl olacak çatlak sorunum da yok benim
Inşallah plates ise yarar istediğin görünüme kavuşursun canim. Benim spora gitme şansım da yok oğlum hiç ama hic durmuyor emmeden uyumuyor ek gıdaya geçemiyoruz o yüzden ne yaparsam evde anca.Sıkılaşma için reformer pilates tavsiye ettiler bana spor salonundan.
8 ay oldu benimde. Durum seninkinden daha kötü ben de. Aralık ortası gibi reformer başlayacağım. Haftada bir saat gidiliyormuş. 8 saat 580 liraydıbuna ilave zumba istiyorum ben haftada bir saat. O da stres atmak için
Haklisin gercekten deri tamamen bunye meselesi.. Benim göbeğimde hiç sarkma söz konusu değil egilince kırışma var derimde sadece teşekkür ederim fikirlerin içinBen de uzman degilim acikcasi ve deneyimledigim birsey degil o yuzden çok bilgili degilim sadece uzaktan gozlemledigim kadariyla ileri seviye bir sarkik degilse deri kendini topluyor diye biliyorum sen de sporla destek vermiş olursun. Ama sarkma ileri dereceyse spor filan degil operasyon gerekiyor diye biliyorum.
Bir de bünye meselesi var simdi gevseme ileri derecede olmasada kiminde yine de toparlanmiyor...
Şimdi gec oldu ama yarın fotoğraf ekleyeyim bakın olur mu? Bir şey daha soracağım sporun deriye etkisi yokmuş gibi geliyor bana yani sadece kasları etkilemiyor mu deriyi sıkıştırıyor mu gerçekten
Çok tatlısınız:) aynı zamanda haklisiniz da ama elimde değil ki biraz takıntılıyım görünümüm konusunda bu hep böyleydi malesef. Çatlaktan korkarken onu atlattık kırışıklık derdi cıktıValla ben uzaya da çıksam, içimde çocuk var gibi mide de göbek de duruyor
Fiziki olarak güzel olmayı dilemek en doğal hakkınız fakat, doğum gibi mucizevi bir olayın izlerini taşımaktan da rahatsızlık duymayın eğer manken ya da fotomodel değilseniz.
Foto görmeden tam bir şey söylemek mümkün olmaz, incecik incecik deri kırışıklığından bahsediyorsak ayrı, dalgalı gibi bir görüntüden bahsediyordak ayrı tarif varÇok tatlısınız:) aynı zamanda haklisiniz da ama elimde değil ki biraz takıntılıyım görünümüm konusunda bu hep böyleydi malesef. Çatlaktan korkarken onu atlattık kırışıklık derdi cıktı
Kilo gider alınır verilir hiç sıkıntı etmedim 52 kiloyla hamile kaldım 70 le doğuma girdimBende kilo kaldı. Gittiğim salona on kilo kadar zayıflamam lazım dedim. Hoca dedi ki doğumdan sonra zayıflamaktan ziyade gevşeyen kaslar ve emzirmekten ağrıyan sırtınız için reformer pilates daha iyi dedi.
Inşallah plates ise yarar istediğin görünüme kavuşursun canim. Benim spora gitme şansım da yok oğlum hiç ama hic durmuyor emmeden uyumuyor ek gıdaya geçemiyoruz o yüzden ne yaparsam evde anca.
Foto görmeden tam bir şey söylemek mümkün olmaz, incecik incecik deri kırışıklığından bahsediyorsak ayrı, dalgalı gibi bir görüntüden bahsediyordak ayrı tarif var
Tabiki hatta kısaca değineyim.yarin atacagim ama cevap yazin bana unutmayin
Sen onun annesisin en doğru kararı verirsin senin psikolojin iyi olmalı ki sevgini ilgini bebise tam verebilesin.. gönlünce olsun herşey doğum sonrası insan bir şok yaşıyor hemen göbeğim gidecek zatiflayacagim doğurcam bitecek sanıyor ama oyle degilmis isin asli.. insan kendini iyi hissetmeli ki iyi hissettirsinBenim kızım şu saatte daha uyumamak için ağlıyor. Ek gıda iyi kötü gidiyor da uyku çok ama çok büyük sorun bizde. Ben spordayken zaten bir saat sürecek onlar babasıyla arabada gezsin veya bir kafede otursun babası meyve falan yedirsin. Evimize uzak salon çünkü. Ağlasa bile gideceğim. Bir saat ağlasın bir şey olmaz. Benim de psikolojim bozuldu ciddi şekilde. Elbette bebeğimin sağlığı önemli kıyaslanmaz bile bununla ama ne kıyafet ne makyaj ne saç kendimde beğenmiyorum. Biçimsiz kaldım. Göğüsler büyük, belim ince, kalça geniş, basenleri hiç sormabin lirada olsa gideceğim. Kendimden bıktım.
Siz bu işi biliyorsunuzTabiki hatta kısaca değineyim.
Dalgalı görüntü ise sporla bel bölgenizi sıkılaştırmanız lazım eğer sadece içi boşaldığı için oluşan bir deri kırışıklığıysa kalori alarak sporla onu kasa çevirmeniz, belinizi 2 3 cm kadar kalınlaştırmanız gerekir.
Özellikle deri sarkıklığı kusurunu gizlemenin en etkili yöntemi kalori ile kiloya yüklenip beraberinde kasa çevirmek, yani kütleyi büyütmektir.
Yirtiklar geçmiyor tabi ama o kırışıklık geçiyor bi süre sonra . Korse kullanabilirsin sıkıştırıcıYa gerçekten mi siz yaşadınız mı bu durumu .. inanın normale döner demeniz bile sevindirdi beni
Fotoğraf attim canim umut var mı bak bakalımTabiki hatta kısaca değineyim.
Dalgalı görüntü ise sporla bel bölgenizi sıkılaştırmanız lazım eğer sadece içi boşaldığı için oluşan bir deri kırışıklığıysa kalori alarak sporla onu kasa çevirmeniz, belinizi 2 3 cm kadar kalınlaştırmanız gerekir.
Özellikle deri sarkıklığı kusurunu gizlemenin en etkili yöntemi kalori ile kiloya yüklenip beraberinde kasa çevirmek, yani kütleyi büyütmektir.
Fotoğraf attim bir baksanıza geçer mi sizceYirtiklar geçmiyor tabi ama o kırışıklık geçiyor bi süre sonra . Korse kullanabilirsin sıkıştırıcı
Yapmayın ya ben bu kirişikla mi yaşayacağım.. fo5ograf attim böyle mi kalcak yanibol bol spor yapacaksın ama ne yaparsan yap orası gevşedi artık üzgünüm ,
intgramda sporcu anne diye atletizim yapan bir anne var şuan ev hanımı ,
geçen o bile göbeğinin gevşekliğini gösteriyordu , düşün artık çözümü yok yanii
Yapmayın ya ben bu kirişikla mi yaşayacağım.. fo5ograf attim böyle mi kalcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?