- 3 Aralık 2018
- 161
- 68
- 98
- 34
- Konu Sahibi caylakbridet
-
Canım çatlak izine söylediğin şekilde bebeğimden izler diye bakabilirim ama bu kırışıklık sinirlerimi bozuyor neden kırışır? Çatlaktan dolayı olamaz çünkü olmayan yerde de kırışma var ve çatlaklarım gerçekten çok ince incelemeden görünmüyorlar bile bu kadar ince çatlak kırışma yapmaz herhaldeOnlarla yaşamayı öğrendim.
ki benim gerçekten çok var çatlaklarım felan.
bir arkadaşım demişti ki,
Onlar çocuklarından sana kalan izleri.
bu söz onları görmezden geldiğime bir nebze yetti.
Canım çatlak izine söylediğin şekilde bebeğimden izler diye bakabilirim ama bu kırışıklık sinirlerimi bozuyor neden kırışır? Çatlaktan dolayı olamaz çünkü olmayan yerde de kırışma var ve çatlaklarım gerçekten çok ince incelemeden görünmüyorlar bile bu kadar ince çatlak kırışma yapmaz herhalde
Hayattaki en önemli şey bu tabi ki.. hep bu sekilde düşünsek hiç bir seyi sorun etmememiz lazım kendimize degil mi? Sizin icin sorun teskil etmiyordur ama ben göbeğimdeki karışıklıktan rahatsız oluyorum malesefValla evlatlarım sag salım olsunlarda catlaklar pek umrumda degıl. Bence bu kadar takılacak bır durum yok
Bu zamanla geçecek bir şey mi biliyor musunuz? Ya da nasıl düzelir deri gevsemesiKirişmalarin sebebi deri gevşemesidir muhtemelen.
Bir sürü krem var gebelıkte bırsey kullanmadınız mı? Catlagın %100 caresı malesef yok sadece urunler ya olmasını engelleyebılıyor yada olanı hafıfletıyor. Bıo oıl kullanmıstım gebelık boyunca ama olacagı varsa malesef kı oluyor. Bırazda genetık yatkınlıktan dolayı.Hayattaki en önemli şey bu tabi ki.. hep bu sekilde düşünsek hiç bir seyi sorun etmememiz lazım kendimize degil mi? Sizin icin sorun teskil etmiyordur ama ben göbeğimdeki karışıklıktan rahatsız oluyorum malesef
Genetikle ilgili olduğunu düşündüğüm için krem kullanmadım sadece nemlendirmek için zeytinyağı ve kakao yağı kullandım o da pek düzenli değil çatlamadım sayılır ayaktayken hiç bir sorunum yok egilince oturunca ya da karnımı içine çekince oluyorBir sürü krem var gebelıkte bırsey kullanmadınız mı? Catlagın %100 caresı malesef yok sadece urunler ya olmasını engelleyebılıyor yada olanı hafıfletıyor. Bıo oıl kullanmıstım gebelık boyunca ama olacagı varsa malesef kı oluyor. Bırazda genetık yatkınlıktan dolayı.
Ya gerçekten mi siz yaşadınız mı bu durumu .. inanın normale döner demeniz bile sevindirdi beniZayıfladıkça olur öyle bi süre sonra normale doner
Estetik yaptıramam 1 çocuk daha düşünüyoruz çünkü zaten eşime kalsa hiç bir sorun yok ama ben geriliyorum karışıklığı görmesini istemiyorumKırısıklık ıcınde malesef estetık cerrahi
Deri doğumla bırlıkte gerılıyor hacmı artıyor sonra tekrar eskı formuna donunce fazla derı kendını boyle gosterıyor. Tıpkı balon gibi yani. Bunun da caresı spor ıyı nemlendırme ve artık malesef son care estetık dokunusGenetikle ilgili olduğunu düşündüğüm için krem kullanmadım sadece nemlendirmek için zeytinyağı ve kakao yağı kullandım o da pek düzenli değil çatlamadım sayılır ayaktayken hiç bir sorunum yok egilince oturunca ya da karnımı içine çekince oluyor
Bu zamanla geçecek bir şey mi biliyor musunuz? Ya da nasıl düzelir deri gevsemesi
Insallah spor ve nemlendirmeyle gecer .. tesekkur ederimDeri doğumla bırlıkte gerılıyor hacmı artıyor sonra tekrar eskı formuna donunce fazla derı kendını boyle gosterıyor. Tıpkı balon gibi yani. Bunun da caresı spor ıyı nemlendırme ve artık malesef son care estetık dokunus
Şimdi gec oldu ama yarın fotoğraf ekleyeyim bakın olur mu? Bir şey daha soracağım sporun deriye etkisi yokmuş gibi geliyor bana yani sadece kasları etkilemiyor mu deriyi sıkıştırıyor mu gerçektenBilmiyorum basima gelmedi, dogum yapmadim ama kilo vermis insanlarda da oldugunu gordum o tarz sarkma, gevşemelerin. 8 ay gecmis kendi kendine duzelmez saniyorum, spor yapmayi deneseniz karin bolgenize calisip sıkılastirmayi deneyin bi ama yine de tamamen duzelmiyor ve karin germe gerekebiliyor tabi sizdeki ne boyutta bilemiyorum belki de gerek kalmaz.
Şimdi gec oldu ama yarın fotoğraf ekleyeyim bakın olur mu? Bir şey daha soracağım sporun deriye etkisi yokmuş gibi geliyor bana yani sadece kasları etkilemiyor mu deriyi sıkıştırıyor mu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?