bence normal benim de olmuştu telaşlanma
31 haftalik hamilesin ama yinede doktora git söyle korkmana gerek yok dogum yaklasmamistir o normal bisey, benimde sismisti ama aradan baya gectikten sonra dogum oldu...
mrb,ben ilk kez duyuyorum arkadaşlar...aniden şişmeleri normal lmasa gerek
slm aysima,benimde bir kizim var,ama benim basimdan gecmedi,doktora git yinede sor derim,ama umarim bisey degildir uzulme,kanama faln yoksa sorun degil,hersey gonlunce olsun,
kanama falan yok allaha sukur ama sislik hale devam ediyo .bu ayin 18 konrollerim var ozamana dek beklemeyi artik dusunuyorum.once cok korktum sonra burdaki arkadaslarin tecrubelerine dayanarak korkum ggecti biraz herkese tesekkurlera.s.:enbuyukkk:a.s.
korkma ya benimde öyle sismisti.. dogumun gününden 5 gün önce oldu ve cok rahat bi dogum oldu SIKMA CANINI normal sey basina gelen..:asigim::1hug:
slm aysimacim ben yine doktora git derim,aseliminki dogumundan once 5gun once olmus ama senin dogum subatta,senin icin sordum arkadasa oldada olmus,korkma ama doktorunu ihmal etme,allah korusun baktin bisey oldu,kontrolunu beklemeden git,umarim iyi olur,bn inaniyorum hersey iyi olacak,sende kafana fazla takma,sevgilerimle
merhaba; bende rahimin hergün büyüdüğünü biliyorum bende de öyle oldu oldu 39+4 ken doğum yaptım. Allah heepimizin bağışlasın bir oğlum var. allah kavuştursun sağlığıyla korkma..