dogum yapmis annelerden yardim istiyorum

aysima81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
1.009
16
43
merhabalar benim ikinci dogumum olucak subatta dogum yapicam dokuzunda ilk hamililigimde basima gelmedik bi olay geldi normalmi.dun dus alirken vacinamin yanindaki dudaklarin sistigini farkettim .enfeksiyon yada baska bisey yok eminim.sizce dogummu yaklasiyor .yardimlarinizi bekliyorum:1shok:

MERHABALAR bence doktora gitmelisin ben yeni dogum yaptim benimde öyle olmustu dogumdan önce...

31 haftalik hamilesin ama yinede doktora git söyle korkmana gerek yok dogum yaklasmamistir o normal bisey, benimde sismisti ama aradan baya gectikten sonra dogum oldu...

ben 31haftalik hamileyim canim erken dogummu canim sence sen zamanindami dogurdun cocugunu

tebrik ederim.hamile kadınların rahminin normal bir kadından 10 misli büyüdüğünü biliyorum.korkma her şey geçicek.selam

ben boyle bir bilgiye sayip deyildim tesekkur ederim .bu arada tebriginiz icinde sagolun

slm aysima,benimde bir kizim var,ama benim basimdan gecmedi,doktora git yinede sor derim,ama umarim bisey degildir uzulme,kanama faln yoksa sorun degil,hersey gonlunce olsun,

slm aysima,benimde bir kizim var,ama benim basimdan gecmedi,doktora git yinede sor derim,ama umarim bisey degildir uzulme,kanama faln yoksa sorun degil,hersey gonlunce olsun,

kanama falan yok allaha sukur ama sislik hale devam ediyo .bu ayin 18 konrollerim var ozamana dek beklemeyi artik dusunuyorum.once cok korktum sonra burdaki arkadaslarin tecrubelerine dayanarak korkum ggecti biraz herkese tesekkurlera.s.:enbuyukkk:a.s.

kanama falan yok allaha sukur ama sislik hale devam ediyo .bu ayin 18 konrollerim var ozamana dek beklemeyi artik dusunuyorum.once cok korktum sonra burdaki arkadaslarin tecrubelerine dayanarak korkum ggecti biraz herkese tesekkurlera.s.:enbuyukkk:a.s.

korkma ya benimde öyle sismisti.. dogumun gününden 5 gün önce oldu ve cok rahat bi dogum oldu SIKMA CANINI normal sey basina gelen..:asigim::1hug:

korkma ya benimde öyle sismisti.. dogumun gününden 5 gün önce oldu ve cok rahat bi dogum oldu SIKMA CANINI normal sey basina gelen..:asigim::1hug:

ya gercekten oncedende belirttigim gibi insan ne kadar dogum yaparsa yapsin bilmedigi seyler oluyo.bu benim ikinci dogumum olucak ilkinde bunlar basima gelmemisti .yani cokta tecrubeli deyilim.sagolun destekleriniz icin inanin bu durumdan esimde memnun .adamin basinin etini yiyorum normalmi doktorami gitsek.insan hamileyken hassas oluyo sanirim.:1hug:

slm aysimacim ben yine doktora git derim,aseliminki dogumundan once 5gun once olmus ama senin dogum subatta,senin icin sordum arkadasa oldada olmus,korkma ama doktorunu ihmal etme,allah korusun baktin bisey oldu,kontrolunu beklemeden git,umarim iyi olur,bn inaniyorum hersey iyi olacak,sende kafana fazla takma,sevgilerimle

slm aysimacim ben yine doktora git derim,aseliminki dogumundan once 5gun once olmus ama senin dogum subatta,senin icin sordum arkadasa oldada olmus,korkma ama doktorunu ihmal etme,allah korusun baktin bisey oldu,kontrolunu beklemeden git,umarim iyi olur,bn inaniyorum hersey iyi olacak,sende kafana fazla takma,sevgilerimle

canim bugundev kotrol ettim sislik devam ediyo mu diye bide surekli ilk dus aliyorum canim.sislik devam ediyoya .esime soyledim dun aksam oda olmassa doktora gidelim dedi .ben yurt disinda yasiyorum ben dil sorunlarim var esiminde yanimda olmasi lazim benim .oda surekli calisiyo.ama dediki seni hemen gotureyim beklenmedik seylerle karsilasmayalim dedi.canim yani tavsiyeni goz onunde bulundurucam icimin bir yeri bisey yok desede diyeri ya varsa diyo.kuskulanmak yerine gideyim daha iyi .cok sagol katkin icin canim a.s.

merhaba; bende rahimin hergün büyüdüğünü biliyorum bende de öyle oldu oldu 39+4 ken doğum yaptım. Allah heepimizin bağışlasın bir oğlum var. allah kavuştursun sağlığıyla korkma..

merhaba; bende rahimin hergün büyüdüğünü biliyorum bende de öyle oldu oldu 39+4 ken doğum yaptım. Allah heepimizin bağışlasın bir oğlum var. allah kavuştursun sağlığıyla korkma..

oncelikle allah ogluna sana bagislasin guzel uzun ve saglikli bi omur dilerim ogluna .vacinamdaki sislik rahmimin buyumesinden dolayimi.benim dusuncem kendi kendime karnim buyudugu icin basinc artiyor ondan olabilir diye dusundum .sizin belirtiginiz seyi hic dusunmedim bilgilerini paylastiginiz icin tesekkurlera.s.

X