Doğum yapıp bebeği yogunbakımda olanlar🙏🏻

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
Merhaba
36+5 günlük dogum yaptım. 3080 gr dogdu oğlum. Solunum sıkıntısı sebebıyle yoğun bakıma alındı. 2. Günü🙏🏻
Perişan durumdayım. Süt sağıyorum ama enjektöre 2 cc-3 cc ancak gelıyor. Dr olumsuz konusmuyor. Ama yavrumu o halde gormek bırakıp eve gıdecek olmak:( cok cok zor.. bu sürecte neler yaptınız? Sütünüzün olması için , sütünüzü nasıl muhafaza ettınız? Malum cok az.. benımle deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıyorum

Öncelikle geçmiş olsun. Kilosu maşallah iyiymiş. Cabuk toparlar insallah. Benim de büyük kızım solunum sıkıntısı sebebiyle bir gün kaldı sadece. Tabi o esnada mama vermişler. Sezeryan olunca sütüm de azdı ilk günler. Sizin de üçüncü gün gelmeye başlar. Nasıl saklayacaginiza gelince süt saklama biberonlari var e bebekte. Onunla buz dolabında saklayabilirsiniz.
Hastanede kalma şansınız yok mu? Kaç gün kalacak bebeğiniz?

Öncelikle geçmiş olsun. Kilosu maşallah iyiymiş. Cabuk toparlar insallah. Benim de büyük kızım solunum sıkıntısı sebebiyle bir gün kaldı sadece. Tabi o esnada mama vermişler. Sezeryan olunca sütüm de azdı ilk günler. Sizin de üçüncü gün gelmeye başlar. Nasıl saklayacaginiza gelince süt saklama biberonlari var e bebekte. Onunla buz dolabında saklayabilirsiniz.
Hastanede kalma şansınız yok mu? Kaç gün kalacak bebeğiniz?
10 gun dıyorlar:( cok korkuyorum.. her gun gıdıp sut goturecegım ancak 2-3 cc ancak cıkıyor ben bunları enjektörlemi saklayacagım..

Allah yardımcınız olsun. Süreci hızlandırmak adına süt artırıcı şeyler tüketmelisiniz. Kuru incir, dur kurusu hoşafı acayip süt yapıyor Allah'ın izniyle. Bir de e bebekte malt içeceği var. Günde bir tane içmemiz de sütünüzü bayağı artırır.

20190426_175244.jpg

Yine e bebekten aldığım süt saklama biberonu. Bununla sagdiginiz sütü biriktirip buz dolabında muhafaza edebilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20190426-135415_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20190426-135415_Samsung Internet.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba
36+5 günlük dogum yaptım. 3080 gr dogdu oğlum. Solunum sıkıntısı sebebıyle yoğun bakıma alındı. 2. Günü🙏🏻
Perişan durumdayım. Süt sağıyorum ama enjektöre 2 cc-3 cc ancak gelıyor. Dr olumsuz konusmuyor. Ama yavrumu o halde gormek bırakıp eve gıdecek olmak:KK43: cok cok zor.. bu sürecte neler yaptınız? Sütünüzün olması için , sütünüzü nasıl muhafaza ettınız? Malum cok az.. benımle deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıyorum
Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde bebeğim solunum sıkıntısından dolayı 15 gün yoğun bakımda kaldı. Ondan dolayı tecrübeliyim. Lütfen kendinizi üzmeyin, stres yapmayın. Sezeryan doğum yaptığınız için sütünüz yavaş yavaş gelecek. Gün geçtikçe artacak. Siz; bebeğiniz evdeymiş gibi saat kurup gece de dahil olmak üzere sık sık sütünüzü sağın. Sağdığınız sütleri de süt saklama poşetleri var. Ondan alın. Her sağdığınız sütü ayrı ayrı poşetlere koyun. Üzerine sağdığınız tarih ve saati yazın. Sağdığınız süt oda sıcaklığında 3 saat, buzdolabında 3 gün, derin dondurucuda 3 ay bozulmadan kalır. Bilginiz olsun.

Back