• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanlar

Selamünaleyküm arkadaş 31 haftalık hamileyim ilk dogumum kadın doğum nisa hastanesinda oldu çok memenun kaldım ama suanki fiyatlardan dolayı özelde yapabilecek durumda değilim ve eşim de erkek doktor kesinlekle istemiyor başakşehir şehir hastanesi çam ve şakura hastanesi doğum da erkek doktor mu yoksa cocgunlukla kadın doktormu giriyor bilgi verebilirmisiniz
Devlette o işler hiç belli olmuyor o gün hangi doktorun günüyse o giricek doğuma.

Mağara adamına mağara adamı denir. Başka bir şey denmez.
Ah canım ya senin gibi boş konuşanada çok şey denirde terbiye diye had bilmek diye birşey var ondan susuyorum ama bellimi sen bı haberdarsin bunlardan yazık önce yeriniz bilmeyi öğrenin siz terbiseyizlik yapmanın alemi yok

Nekadar boş konuşuyorsunuz siz önce haddinizi bilin sonra bu tarz konularda insanları elşetirirsiniz biz asla erkek doktor dogurtamaz demiyoruz bende daha çok bayan doktorda rahat ettiğin için eşimde öncelik bayan doktor olduğu için araştırıyorum yoksa bazen erkek doktorlar bayanlardan daha anlayişli ve işini daha iyi yapanlar denk geliyor kimsenin mesleğine laf etmiyoruz ama asıl.sizin gibi zihniyetler bence Türememeli herkes kendi iradesi ile istediğini seçebilir istiyebilir buda sizin gibi sırf insan aşşalayip boş konuşmak için hazirda bekleyen insanları ilgilendirmez
Neyse çocuk doğmadan yazmayı falanda öğrenirsiniz umarım sağlıklı doğumlar şimdiden. 😶

Ah canım ya senin gibi boş konuşanada çok şey denirde terbiye diye had bilmek diye birşey var ondan susuyorum ama bellimi sen bı haberdarsin bunlardan yazık önce yeriniz bilmeyi öğrenin siz terbiseyizlik yapmanın alemi yok
Valla baktım çoğunluk benim kafada burada. Ha sizin zihniyette ki insanların ne dediği siz hariç kimsenin umrunda değildir zaten diyebilirsiniz. ;)

Selamünaleyküm arkadaş 31 haftalık hamileyim ilk dogumum kadın doğum nisa hastanesinda oldu çok memenun kaldım ama suanki fiyatlardan dolayı özelde yapabilecek durumda değilim ve eşim de erkek doktor kesinlekle istemiyor başakşehir şehir hastanesi çam ve şakura hastanesi doğum da erkek doktor mu yoksa cocgunlukla kadın doktormu giriyor bilgi verebilirmisiniz
Eşim de erkek doktor istemiyor kesinlikle demeyip, ben rahat edemiyorum deseydiniz konu hiç eşinizin mağara adamı olmasına gelmeyecekti. Ama arkadaşlar haklı, üremeseydi keşke. Devlette de doktor seçme lüksünüz yok hangisinin ameliyat vs yetkisi varsa o giriyor.

ve eşim de erkek doktor kesinlikle istemiyor
asıl.sizin gibi zihniyetler bence Türememeli
Canım benim hamilesin fazla uzatmak istemiyorum bence sende burda fazla durup kendinide bebeğini de strese sokma çünkü herkes aynı düşüncede seni de anlıyorum Türkiye de kadın olmak zor malesef burda kimse sana kızmıyo emin ol eşinin düşüncesi çok sığ herkes bunu demek istiyo. Dediğim gibi son haftaların stres ten uzak durman lazım bence konuyu kapat kimseyede cevap yazıp kendini üzme tamamı sağlıkla gelsin bebeğin.

Devlette o işler hiç belli olmuyor o gün hangi doktorun günüyse o giricek doğuma.
Teşekkür ederim 🥰
Valla baktım çoğunluk benim kafada burada. Ha sizin zihniyette ki insanların ne dediği siz hariç kimsenin umrunda değildir zaten diyebilirsiniz. :KK66:
Sizin gibi insanlara cevap vermeye gerek bile yok. Siz konuşmaya devam edin

rüşvetten bahsediyorsunuz herhalde?

Ne kadar absurd bir yorum bu, hic mi universite hastanesinde hoca muayenelerinin ucretli oldugunu duymadiniz????

Insani ipe goturursunuz yeminle, ne ayip.

bebeklinick bebeklinick uni hastanelerinde hocalara ucretli muayene olabiliyorsunuz.

Eşim de erkek doktor istemiyor kesinlikle demeyip, ben rahat edemiyorum deseydiniz konu hiç eşinizin mağara adamı olmasına gelmeyecekti. Ama arkadaşlar haklı, üremeseydi keşke. Devlette de doktor seçme lüksünüz yok hangisinin ameliyat vs yetkisi varsa o giriyor.
Çevir kazı yanmasın oldu çünkü. Eşim istemiyordan rahat edemiyoruma döndü tepki gelince.

En iyisi kocanız sıcak suyla leğeni hazır tutsun ebe kadın çağırırsın doğum başladığında.

Size hamileliğinizin son zamanlarında bu stresi yaşatmaya hakkı yok. Öncelik bebeği sağlıkla kucağınıza almak gerisinin ne önemi var. O erkek doktorlarda doğum yaptırdıkları hastalara “öff ne karılar var be!” gözüyle bakmıyor. Ayda yüzlerce kadına bakıyorlar kimi hatırlayacaklar
Arkadaş şuan konuştuğunuz şeyler çok çirkin zaten ay. Bize bakicak vesaire bundan dolayı değil asıl siz hangi zihniyettesiniz ne kadar saçma yerlere çektiniz olayı bı kadın olarak bunları söylemeniz ne kadar âşalayıcı farkindamiisiniz

Çevir kazı yanmasın oldu çünkü. Eşim istemiyordan rahat edemiyoruma döndü tepki gelince.
Tepki ile hiçbir alakası yok hala söylediğimin arkasındayım. Ki niye çevirim kimsiniz ki bir konunun aksini dusundugunuz için size göre kendimi yönlendirim

Ne kadar absurd bir yorum bu, hic mi universite hastanesinde hoca muayenelerinin ucretli oldugunu duymadiniz????

Insani ipe goturursunuz yeminle, ne ayip.

bebeklinick bebeklinick uni hastanelerinde hocalara ucretli muayene olabiliyorsunuz.
hiç duymadım böyle birşey. Birçok polikliniğe gittim hiç böyle birşeye denk gelmedim.

Kızlar bence konuyu uzatmayalım bende önce tepki gösterdim ama hamileliğinin son haftalarında Allah korusun bişey falan olur. Yani napalım Türkiye şartlarında yaşıyoruz eşi öyle istemiş ne desin napsın yani aslında denicek yapılcak çok şey varda bence konu sahibi de bizi anladı konuyu kapatalım daha fazla üstüne gitmeyelim arkadaşlar 🤦‍♀️

Canım benim hamilesin fazla uzatmak istemiyorum bence sende burda fazla durup kendinide bebeğini de strese sokma çünkü herkes aynı düşüncede seni de anlıyorum Türkiye de kadın olmak zor malesef burda kimse sana kızmıyo emin ol eşinin düşüncesi çok sığ herkes bunu demek istiyo. Dediğim gibi son haftaların stres ten uzak durman lazım bence konuyu kapat kimseyede cevap yazıp kendini üzme tamamı sağlıkla gelsin bebeğin.

Teşekkür ederim çok sağolun ama burası türkiye herkesin kendi görüşü bunu yargılamak kimseye düşmez insanlar bunu bu yaşa kadar öğrememiş çok yazık gerçekten

Eşiniz o züğürtlükle bir de errrkeklik mi taslıyor? Çok istiyorsa bulsun parasını, özelde kadın doktora yaptırsın. Alfa erkek olmak bunu gerektirir.
Eşiniz o züğürtlükle bir de errrkeklik mi taslıyor? Çok istiyorsa bulsun parasını, özelde kadın doktora yaptırsın. Alfa erkek olmak bunu gerektirir.
Hayır erkek istemiyor ama o an erkek denk gelirsede tabiki de yapicak birşey yok burda insanlarin anlamadığı şey bizim önceliğimiz bayan rahat etmek için hani soniçta bayan doktorlarımız da varya bayan olması tabiki erkek yaptirisada yapicak bişey yok öncelik bebeğin sağlığı ayrıca zaten ilk doğumumda istediğim gibi yaptim dogumumu

Arkadaş şuan konuştuğunuz şeyler çok çirkin zaten ay. Bize bakicak vesaire bundan dolayı değil asıl siz hangi zihniyettesiniz ne kadar saçma yerlere çektiniz olayı bı kadın olarak bunları söylemeniz ne kadar âşalayıcı farkindamiisiniz
Ay ben senin tarafındayım farkında değil misin 😂 bir erkeğin erkek doktor istememesinin tek sebebi karıma bakmasın orasını burasını görmesin diyedir. Sende kocam istemiyor dediğin için bunları söyledim. Bebeğinden önemli değil hiçbir şey boşver bizi ☺️ İyi bir doktor olsun devlet özel kadın erkek farketmez İnşAllah sağlıkla kucağına almak nasip olur 🤲🏻

Back