• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum yapanlar

Devlette belirli bir doktor takip etmez, belirli bir doktor dogurtmaz. Kime denk gelirseniz o.

Mhrs'den randevunuzu kadin doktora alirsiniz, karsiniza erkek cikabilir. Asla garantisi yok.

Universite hastanelerinde hocalara cuzi miktarlar odeyerek bu sorununuzu cozebilirsiniz. Tabi doktor bulabilirseniz.

Devlette belirli bir doktor takip etmez, belirli bir doktor dogurtmaz. Kime denk gelirseniz o.

Mhrs'den randevunuzu kadin doktora alirsiniz, karsiniza erkek cikabilir. Asla garantisi yok.

Universite hastanelerinde hocalara cuzi miktarlar odeyerek bu sorununuzu cozebilirsiniz. Tabi doktor bulabilirseniz.

Kocanız çok biliyomuş ya, zihniyete bak! Kendi gider kadın doktora ama siz de sözünden çıkmayın aferin. böyle zihniyetler otursun evinden çıkmasın, mağara aletleriyle tedavicili

Herkesin kendi kararı sonuçta tabiki erkek doktorlarinda mesleğine saygimiz var elbette ama sonuçta eskisi gibi değil artık nerdeyse tüm bölümlerde bayan doktor var niye bayan doktor varken erkek doktor baksın ki yoksa tabiki herkese kendi işini yapıyor bu durumu yargılamak mağara adamı demek size düşmez haddinizi bilin biz sonuçta olmayan birşeyi talep etmiyoruz devlette doktor seçme şansimizin olmadiginida biliyoruz

Universite hastanelerinde hocalara cuzi miktarlar odeyerek bu sorununuzu cozebilirsiniz. Tabi doktor bulabilirsen

Selamünaleyküm arkadaş 31 haftalık hamileyim ilk dogumum kadın doğum nisa hastanesinda oldu çok memenun kaldım ama suanki fiyatlardan dolayı özelde yapabilecek durumda değilim ve eşim de erkek doktor kesinlekle istemiyor başakşehir şehir hastanesi çam ve şakura hastanesi doğum da erkek doktor mu yoksa cocgunlukla kadın doktormu giriyor bilgi verebilirmisiniz
Bende şuan kadın doktor takipliyim, sizin gibi eşimden dolayı değil daha rahat olduğum için ama devlette doğuma kim denk gelirse o giriyor yani seçim şansı yok. Özel klinik veya hastanelere görüşürseniz yardımcı olabilirler ancak.

Selamünaleyküm arkadaş 31 haftalık hamileyim ilk dogumum kadın doğum nisa hastanesinda oldu çok memenun kaldım ama suanki fiyatlardan dolayı özelde yapabilecek durumda değilim ve eşim de erkek doktor kesinlekle istemiyor başakşehir şehir hastanesi çam ve şakura hastanesi doğum da erkek doktor mu yoksa cocgunlukla kadın doktormu giriyor bilgi verebilirmisiniz
Özele gittim kadın doktora, eşim istediği için değil kadını beğendiğim içinn , amaa doğumhanede beni hazırlayan sondaya kdar takan erkekdi..

Öyle eşinin istediği gibi özelde bile olmuyor ki devlette olsun..

ne kadar irrite bir durum yarabbim. Neden özellikle kadın doktor arıyorsunuz? hakkınızdır ama neden?
benim kadın doğum doktorum 2 taneydi, ikiside erkekti. Kontrollere eşimle gittik her zaman, yeri geldi alttan kontrol edildi, kürtajıma dahi erkek doktor girdi. Eşim bir kez olsun bununla alakalı saçma sapan birşey düşünmedi.

Herkesin kendi kararı sonuçta tabiki erkek doktorlarinda mesleğine saygimiz var elbette ama sonuçta eskisi gibi değil artık nerdeyse tüm bölümlerde bayan doktor var niye bayan doktor varken erkek doktor baksın ki yoksa tabiki herkese kendi işini yapıyor bu durumu yargılamak mağara adamı demek size düşmez haddinizi bilin biz sonuçta olmayan birşeyi talep etmiyoruz devlette doktor seçme şansimizin olmadiginida biliyoruz
Mağara adamına mağara adamı denir. Başka bir şey denmez.

ne kadar irrite bir durum yarabbim. Neden özellikle kadın doktor arıyorsunuz? hakkınızdır ama neden?
benim kadın doğum doktorum 2 taneydi, ikiside erkekti. Kontrollere eşimle gittik her zaman, yeri geldi alttan kontrol edildi, kürtajıma dahi erkek doktor girdi. Eşim bir kez olsun bununla alakalı saçma sapan birşey düşünmedi.
Bu zihniyette insanların üremesi bu ülkenin geleceği açısından cidden endişelenmeme sebep oluyor...

Nasıl oluyor unı hastanelerinde odemeyle?

rüşvetten bahsediyorsunuz herhalde?

En iyisi kocanız sıcak suyla leğeni hazır tutsun ebe kadın çağırırsın doğum başladığında.

Size hamileliğinizin son zamanlarında bu stresi yaşatmaya hakkı yok. Öncelik bebeği sağlıkla kucağınıza almak gerisinin ne önemi var. O erkek doktorlarda doğum yaptırdıkları hastalara “öff ne karılar var be!” gözüyle bakmıyor. Ayda yüzlerce kadına bakıyorlar kimi hatırlayacaklar

al benden de o kadar. iki doktorum var ikisi de erkek

İnsanlar tıp okumaya doktor olmaya koskoca bi ömür harcıyolar ya yazık valla zihniyete bak.. çocuğunuz ilerde doktor olmak istiyorum derse sakın o koltuklarınız kabarmasın.. 21. Yüzyılda siz bence evde doğum yapın kayınvalideniz yardım etsin..

Nekadar boş konuşuyorsunuz siz önce haddinizi bilin sonra bu tarz konularda insanları elşetirirsiniz biz asla erkek doktor dogurtamaz demiyoruz bende daha çok bayan doktorda rahat ettiğin için eşimde öncelik bayan doktor olduğu için araştırıyorum yoksa bazen erkek doktorlar bayanlardan daha anlayişli ve işini daha iyi yapanlar denk geliyor kimsenin mesleğine laf etmiyoruz ama asıl.sizin gibi zihniyetler bence Türememeli herkes kendi iradesi ile istediğini seçebilir istiyebilir buda sizin gibi sırf insan aşşalayip boş konuşmak için hazirda bekleyen insanları ilgilendirmez

Back