• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum yapanlar esleriniz DOGUM HEDIYESI aldimi? Yada ne aldi?

banada eşim çok şık bir kolye almış:))) aquamarin taşını çok seviorum ondan var kolyede :)))
kayınvalidem de favori altının bi kolyesini almış...
görümcelerim de şeker bi kolye almış:)))
annemde yusufcuklu kolye almış...
ama çiçek yok:((((
kuzenim ve yengem çiçek getirdi okadar:)))))

aslında eşimden takı seti istemiştim ama doğum yaklaşınca gitmiş kolyemi almış saklamış eve:)))
ztn aldığı kolyede takı seti fiyatında ondan sorun etmedim:P
yoksa çenemden çekerdi heheheheh:)))

Tüm arkadaşlarımız hastaneye çiçek getirince bende eşime;insan bi çiçek alır yaaaa dedim.eve geldiğimizde gidip çiçek aldı:60::60:

hahhaha ben demiştim bak hastaneye eli boş gelme hediye al oda ne aldı yiyecek iyi bak kendine hemen toparlan diye:60::60: ablam çiçek almıştı bide eşimin arkadaşları almıştı ben çok beklemiyorum öle şeyler huzurlu olalımda hediyenin pek önemi yok gözümde zaten doğumdan sonra en güzel hediye ben kendime kızımı doğurarak verdim geri kalan hediye mediye önemli değil kızımın sağ sağlim doğması kucağıma almam Rabbimden bana hediye zatenn :69::69:

benim eşimde çiçek almış hastanede kayınpederimde çiçek aldı, sonra eve geldiğimde eşim bir tektaş çıkardı kayınvaldem çok hoş bi saat

benim eşimde bende olan mega bileziklerden 1 tane daha yapıcaktı ama benim doğumumdan 1 hafta önce kötü bir olay oldu ve o parayı oraya harcamak sorunda kaldık..
eşimde bebek mevlüdünde toplanan altın ve paralara dokunmadı..ne istiyosan onu yap dedi.
yani takılar yanıma kar kaldı :)

ahhh kızlar kucağıma sağsalim bebeğimi alabilmiş olmak isterdim hediye falan gözüm görmezdi inanın.
ama insan özeniyor tabiii...hamile olduğumu öğrendiğim gün elimden çeke çeke ilk kuyumcuya soktu kocişim beni... bebeğim gideli 7 ay oldu uğurböcekli kolyem hala boynumdaa...:nazar:
diyeceğim o ki, hediye için asla tatsızlık çıkarmayın bebeğinizede kocişinizede sımsıkı sarılın. onlar sizin hayatınız...

büyük şehirde olsak eşimden hastaneye meyve çiçekleri varya sepetle geliyor onlardan isteyeceğim ama biz taa nerdeyiz buraya gelene kadar hayrı kalamz meyvelerin :((

Back