Dogum yapanlar esleriniz DOGUM HEDIYESI aldimi? Yada ne aldi?

kocaman bembyaz bir çiçek yaptırmıştı odama
bide 7 taşlı pırlanta yüzzük taktı
hatta o tombiş halimle yüzzüğü sadece küçük parmağma oldurtabildi

Esım bana ev aldı dogumumdan 1 hafta once kendı evımıze tasındık oturdugum yerden aılenın tum kadınlarına evımı yelestırtdım oglumuz tertemız kendı evınde dunyaya gelmıs oldu, hastaneyede oglumun adından yazdırdıgı vazoda orkıdeler gonderdı not'ta soyle yazıyor du '' canım annecıgım bana verdıgın mınnacık can ıcın sana cok tesekkur ederım senı cok sevıyorum' bu not omrum boyunca saklanıcak'

Güzel bir hediye olmuş.... Sağlıcakla huzurla yaşayın evinizde inş.

Ayakkabı ve çanta almış eşim kafasına göre çantayı henüz hiç kullanmadım kızımın eşyaları içine sığmaz diye düşünüyorum...

cok tsk ederım allah olmayan herkese nasip kısmet eder inş, her bebek kendı kısmetıyle gelırmıs ya bızım oglumuzda bıze cok sans getırdı

ben de 15 gün önce doğum yaptım. ama bizimki biraz masraflı oldu, eşim bir çiçek almış ve izin verirsen doğum hediyeni biraz ilerde alacağım dedi. kıyamam ya. geç de olsa kesin alacak biliyorum (almasa da üzülmem çünkü zaten elinden geldiğinde hep alıyor, hamile olduğumu öğrenince bile almıştı)ama sanırım yılbaşını beklemem gerekecek (borçlar ancak o zamana biter :)))

benim eşimde trabzon bilezik almıştı saolsun hiç bi özel günümü es geçmez
doğumda oğluma gelen altınlarlada kolye ve küpesini alcam set olsun ilerde gelinime takarım

yanımda olsun, evimizde yuvamızda olsun başka bir şey istemem... onun varlıgı yeter bana... ama hediyesini de aldı.. unutmadı sevdam benım

Benım esım dogumda bana bırsey almayacaktı ama ben gecenlerde remıngton un sac duzlestırıcısını gordum. Ondan bahsettım.Dogumda sanırım bana onu alacak aksam sıteyı acık bırakmıs uyuyakalmıs. takı fılan degıl ama en azından ısıme yarayacak bırsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…