Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kimse normal doğum yapmiyor. Ben çok mu israrciyim acaba. Kestirmek bu kadar kolay olmamali, yoksa doğum yapanlarin hamileliği çokmu problemliydi, korkudan dimi
DOĞUM YAPAN EYLÜL ANNELERİMİZZ
1- DELİKIZ : FATMA, Doğum Tarihi: 10.08.2008 Saat:22.00
ONUR BEBEK 2.900 kg., 47 cm. 38.haftada dogum yaptı.Doğum şekli sezeryan
2- CYILDIZ : ARZU, Doğum Tarihi : 20.08.2008 Saat :08.54
ERKAN YİĞİT BEBEK 3,480 kg.,50 cm. 38+1 haftada doğum yaptı. Doğum şekli sezeryan.
3- DERYA: DERYA, Doğum Tarihi : 20.08.2008 Saat:09.25
DURU BEBEK 2,900 kg. 50 cm. 37+5.haftada dogum yaptı. Doğum şekli spinal sezeryan
4- GÜLDENM: GÜLDEN, Doğum Tarihi : 25.08.2008 Saat: ....
ARİF ATA BEBEK ........kg., ...... cm. 38+5 haftada doğum yaptı. Doğum şekli sezeryan
Özel hastanelerde yüzde doksan sezeryan yapıyolar zaten.Sezeryan yapmak için mutlaka bir gerekçe buluyolar.Eee normal doğumu iki katı para alıcak adamlar.Bana da ilk doğumumda özelde sezeryan olmam gerektiğini söylediler,ben doğumu fakültede normal yaptım.Hem de çok kolay oldu.:1rolleyes:
Yine fakülteye gidiyorum ve normal olacak inşallah.Devlet hastanelerinde son çare olarak sezeryana başvuruyorlar.Sezeryan olan arkadaşlar eminim ya özelde olmuştur,ya da ilk doğumları sezeryan olduğu içindir.Ama sonuçta herkesin kendi seçimidir tabi.Eleştirmememk lazım.a.s
aslıcım gelemedin daha kk ya düzelince hemen gel haberleri ver bebişinin resmini de koy meraktan çatlatma biziiiiii
hicrancımm bakıyorum kimse ilgilenmemiş buraylaa aaa :CüvCüv: ben yazmaya çalıştım ama olmadı tekrar deneyecegim eger olmazsa sen yapabilirmisin. benim bebişim 28.08.2008 saat:08.50 de 3,120 kg, 48 cm olarak mecburen sezeryanla dogdu. 39+5 haftada.