• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum yapan çalısan anneler,dogum parasını ne kadar,nasıl aldınız??

delimavi86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2012
364
16
118
Bolu
merhaba arkadaslar..agustos 20 de dogum yaptım...devlet hastanesınde hemsıre olarak calısıyorum..dogumdan sonra alınan ucret var fılan dıyo arkadaslar..ne kadar yatıyo,nereye basvurmam gerekıyoo parayı alabılmem ıcın...aralık 2 dede dogum ıznım bıttı..dogumdan 3 hafta oncesıne kadar da calıstımm...bılgılendırrısenız sevınırım..

Kurumunuzun maaş mutemedi ile görüşün.Onlar sizi yönlendirir.
190 Tl gibi bir miktar yatıyor,doğum raporu ya da kimliğini isteyebilirler.
Dediğim gibi önce bir mutemetle görüşün belki farklı uygulama vardır.

Kurumunuzun maaş mutemedi ile görüşün.Onlar sizi yönlendirir.
190 Tl gibi bir miktar yatıyor,doğum raporu ya da kimliğini isteyebilirler.
Dediğim gibi önce bir mutemetle görüşün belki farklı uygulama vardır.

teskkur ederım canım!!bılgılendırdıgın ııcn mutemetle gorusecegım..

merhaba arkadaslar..agustos 20 de dogum yaptım...devlet hastanesınde hemsıre olarak calısıyorum..dogumdan sonra alınan ucret var fılan dıyo arkadaslar..ne kadar yatıyo,nereye basvurmam gerekıyoo parayı alabılmem ıcın...aralık 2 dede dogum ıznım bıttı..dogumdan 3 hafta oncesıne kadar da calıstımm...bılgılendırrısenız sevınırım..

merhaba,
devlette aynı olur mu bilmiyorum ama doğum iznine çıkmadan önce iş göremezlik raporu alman gerekiyor. o belge olmadan bize vermiyorlar ama belki devlet kurumlarında gerek yoktur.

merhaba canım bende devlet hastanesinde hemşireyim, doğum öncesi izne ayrıldım , benim ücretli iznimde döner sermaye de yatacak mı yoksa sadece net maaş mı yatacak? bide bu doğum parasını eşim ve ben ikimiz de almıyoruz demi sadece birimize mi veriyorlar? eşim de memur bu arada

Back