** merhabalar. 5 yıl önce doğum yapmış bir anneyim. Zaman ilerledikçe herşey rayına oturuyor. Şimdi bazı forumlarda okuyorum kaynana - görümce gibi ya da dışarıdan başka sebepler , gereksiz mevzularla canınızı sıkmaya değmez. emin olun bu günler bizler için en özel , en tarifi olmaz ve asla geri gelmeyecek günler. Relax olun , takmaz olun sadece bebişinize odaklanın. Mutlu olun.. Tabii bunlar benim dışardan söylediğim gibi kolay değil biliyorum. uykusuz geceler , değişen fiziğimiz , duygusallığımız derken zaman zaman öfke nöbetleri geçiriyoruz.. ama emin olun ilerde bu günleri hatırladığınızda , keşke böyle olmasaydı .... değmezdi .. keyfime baksaymışım diyeceksiniz. " Benim Gibi " Şimdi ki aklım olsaydı asla gereksiz şeyleri kafama takmazdım ya da içime atmazdım. Çünkü bizim stresimiz , mutsuzluğumuz çocuklarımıza yansıyor.
** Doğum yapan tatlı anneler ; 3 ayda bir mutlaka demir depolarınızı yani Ferritin i ve kan değerlerinize baktırın. gün içinde 1-2 fincan papatya - rezene çayı için ( sakinliğinizi korur ) Ayrıca magnezyum takviyesi çok iyi gelir. Vücudunuza enerji verir , unutkanlığınıza iyi gelir , sakinlik verir. Mesela ben regl öncesi 10 gün mutlaka magnezyum tablet kullanıyorum. bütün yorgunluğumu ve stresli halimi alıyor.
** Bunlar benden küçücük öneriler arkadaşlar. Keşke 5 yıl önce bunları yapabilseydim. Artık 2. bebişimde Allah verirse tabii bunları vaktinde uygulayacağım. Bebişlerinizle beraber sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum