Doğum Yapan Annelere Küçücük Öneriler :))

ZeytinKek

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2008
3.183
1.093
373
** merhabalar. 5 yıl önce doğum yapmış bir anneyim. Zaman ilerledikçe herşey rayına oturuyor. Şimdi bazı forumlarda okuyorum kaynana - görümce gibi ya da dışarıdan başka sebepler , gereksiz mevzularla canınızı sıkmaya değmez. emin olun bu günler bizler için en özel , en tarifi olmaz ve asla geri gelmeyecek günler. Relax olun , takmaz olun sadece bebişinize odaklanın. Mutlu olun.. Tabii bunlar benim dışardan söylediğim gibi kolay değil biliyorum. uykusuz geceler , değişen fiziğimiz , duygusallığımız derken zaman zaman öfke nöbetleri geçiriyoruz.. ama emin olun ilerde bu günleri hatırladığınızda , keşke böyle olmasaydı .... değmezdi .. keyfime baksaymışım diyeceksiniz. " Benim Gibi " Şimdi ki aklım olsaydı asla gereksiz şeyleri kafama takmazdım ya da içime atmazdım. Çünkü bizim stresimiz , mutsuzluğumuz çocuklarımıza yansıyor.

** Doğum yapan tatlı anneler ; 3 ayda bir mutlaka demir depolarınızı yani Ferritin i ve kan değerlerinize baktırın. gün içinde 1-2 fincan papatya - rezene çayı için ( sakinliğinizi korur ) Ayrıca magnezyum takviyesi çok iyi gelir. Vücudunuza enerji verir , unutkanlığınıza iyi gelir , sakinlik verir. Mesela ben regl öncesi 10 gün mutlaka magnezyum tablet kullanıyorum. bütün yorgunluğumu ve stresli halimi alıyor.

** Bunlar benden küçücük öneriler arkadaşlar. Keşke 5 yıl önce bunları yapabilseydim. Artık 2. bebişimde Allah verirse tabii bunları vaktinde uygulayacağım. Bebişlerinizle beraber sağlıklı mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…