• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum yapan anneler lütfen bi bakın

genciza

annesinin sosisi o :)
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
4.158
143
688
42
İstanbul
kızlar 6. ayım bitti 7'ye girdim ama benim göğüslerimde pek bi değişiklik yok.nerdeyse hiç büyümediler ve ağrı falanda yok hiç.ilk hamile kaldığım zamanlardaki hassaslıkta çok çok azdı zaten hiç rahatsız edici şekilde olmadı.sadece kahverengi kısmı biraz büyüdü ve koyulaştı o kadar.acaba sütüm olmayacakmı benim :çok üzgünüm: temmuz annelerinin çoğunun göğsünden süt gelmeye başlamış ama bende tık yok.hamilelik öncesi gibi duruyolar.sizdeki değişiklikler nasıldı ve sonunda nasıl oldu?

Böyle kendini büyümedi sütüm yok mu acabalarıyla dersen etkilersin bunu yapma herkesin bünyesi farklıdır...Daha önünde 2 ayın var bebek onu ayarlar kafana fazla takma olurmu...

benımde aynı sekılde hıc bı degısıklık olmadı,bende senın gıbı dusunup cok uzulmustum ama cok sukur kızımı sadece anne sutuyle beslıyorum,hıc endıselenme sutun gelıcektır canım,Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

aaaaaaaaaa nedne bu kadar kafana takıyorsun bakıyım sen :oklava:
herhesin bünyasi birmidir canım yaaaaa benim göğüslerimde son 1,5 ayda kocaman oldular agrıda bende hiç mi hi olmadı her annin sütü olur canım valla kızdırma beni heeee :oklava: sütüm olmıycakmı dersen olmazzzz

canım doğumuma 2 hafta kaldı ama bendende süt gelmedi..herkesten gelecek diye bir şart yokki...doğumdan sonra açılacak süt kanallarımız...böyle ufak şeyleri takma kafana tatlım..herşey yolundadır Allahın izniyle...

mrh canım seninle aynı sorunları yaşadım hamileyken göğüslerim hiç büyümedi bende senin gibi endişelendim doğumdan sonra 3. gün sütüm gelmeye başladı göğüslerim o zaman doldu şuan kızımı sadece anne sütüyle besliyorum maşallah kızımda çok sağlıklı sakın korkma sütün fazla veya az olması psikolojiktir sakın sütünün az olacağına kendini inandırma. Allah çocuğunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

bendede hiç bi değişiklik olmadı hatta eski sütyenlerimibile giyebiliyordum.çok şükür şuanda sütümde çok ii.takma kafana cnm.

canım hamileliğin son zamanlarında az miktarda sarı renkli bir sıvı gelir göğüslerinden. gerçek süt se doğundan 3 gün sonra geliyor. yani merak etme canım. eminim doğumda sonra seninde sütün gelecek. bunları şimdiden düşünüp dert etme. allah hayırlı kolay doğum nasip etsin

canım benim ,arkadaşlara bende katılıyorum.sakın kafana takıp kendinide karnındaki bebişi de üzme.bende bişey hissetmedim,doğum yaptıktan 2 gün sonra sütüm geldi oğlum 11 aylık oldu hala emziriyorum sakın kafana takma tamam.......:1hug:

kızlar 6. ayım bitti 7'ye girdim ama benim göğüslerimde pek bi değişiklik yok.nerdeyse hiç büyümediler ve ağrı falanda yok hiç.ilk hamile kaldığım zamanlardaki hassaslıkta çok çok azdı zaten hiç rahatsız edici şekilde olmadı.sadece kahverengi kısmı biraz büyüdü ve koyulaştı o kadar.acaba sütüm olmayacakmı benim :çok üzgünüm: temmuz annelerinin çoğunun göğsünden süt gelmeye başlamış ama bende tık yok.hamilelik öncesi gibi duruyolar.sizdeki değişiklikler nasıldı ve sonunda nasıl oldu?
canım benım bılımsel olarak gerceklık payını bılmıyorum.ama benım ılk kızımda goguslerım 5ayda set ve sutum akardı.dogumdan sonrada 1,5ysına kadar emzırdım cok sutum vardı.
ıkıncı kızım temmuzlu ve streslı sıcak bır donemdı.goguslerım cok zayıf ve bostu bunu hıssedıyordum.sutumun olmayacagını dusunuyordum.bırde aksı gıbı sezeryan olmak zorunda kaldım serumla beslenınce de ılk gun sutumu getıremedım.ancak yemeye basladıgımda geldı.ve azdı sutum.5ay emzırdım gecelerı yetmıyordu ve sık uyanıyordu mamaya basladım.memeyı bıraktı oyle oluncada.
sen kendıne dıkkat et stresten sıkıntıdan uzak dur.dogumdan sonrada sut yapan seyler ye.moral cok onemlı canım.
ALLAH yardımcın olsun sekercıgım
:)))))

hiç kafana takma canım benimmm.sütün doğumdan sonra mutlaka gelirrr..bende hamileyken bütün ocak anneleri sütüm geldi diyordu ama benden gelmemişti bende senin gibi sütüm olmayacakmı diyodum ama doğumdan hemen sonra kendiliğinden geliyo bebek emdikçede çoğalıyoo merak etme..ayrıca böyle düşünme hep sütüm olacak diye düşün pskolojik olarak sütüm gelmeyecek olmayacak dersen gerçekten sütün azalıyoo..

Back
X