- 4 Mayıs 2024
- 8
- -1
- 25
- Konu Sahibi kubrahanimderler
Doğum yapalı daha 10 gün oldu. Herşey iyi güzeldi derken eşim bir kavga patlattı kaynanam doldurmuş saldı üzerime babamla biribirine girdiler mahallede. Ben yemi doğum yaptım eşim sürekli bana priskolij baskı para lazım altın ver arabayı değişelim ev araba kendi üzerine değil bende kendi üzerine almadan altın vermem dedim. Sürekli bizim aileyi eleştirmeye başladı nasıl geniş ailesiniz kız kardeşin niye dışarı çıkıp telefonla konuşuyor bizi ciddiye almaz oldu kendisi teğmen bütün ilgisi ben oğlu olacağına annesi ve parası kaynanam bana sütü yok kuru meme verme bebeğe senden gıcık kapıyor emmiyor seni demişti bende eşime anlattım kaynanam sana bişe denmiyor herşeyi ters anlıyorsun dedi neyse dönüş itibari ile ben doldum ona son saman trip atmaya başladım elinde telefon tiktok annesi nerde peşine vakit geçirelim diyorum annes bende gelim hadi anne gel der. Bugün kavga ettik silah çekti herkese çekt git geri geldi polis geldiği benden şikayetçi oldunuz mu dedi. Annesi geldi ne haliniz varsa görün dedi. Ne yapacağım bilmiyorum çıkmaza girdim.