canım çok geçmiş olsun allah ım tez zamanda şifasını verir inşallah
buarada bana bir arkadaş karbonatlı su ile temizle göğüs ucunu demişti,yara olmasın diye
yarası olanlaradaiyi geldiğini duuydum istersen bi dene
inşallah faydasını görürsün:Saruboceq:
ablam hamileliğinin 7. ayından itibaren filan başlamıştı sanırım bu kremi kullanmaya ( DU IT NIPPLE CREAM = MEME BAŞI KREMİ ) bal gibi bişey doğumdan sonrada emzirirken kullanabiliyosunuz hiç sorun yaşamdı göğüsleriyle
ssk karşılamıyor fiyatıda sanırım 20 - 25 tl arası ama bayagı bi zaman gidiyor demişti yanlış hatırlmaıyosam 1 kutu filan kullandı yetti yani
eczanelerde satılıyo tavsiye ederim
canım çok geçmiş olsun..çok acı verdiğini tahmin edebiliorum..ben de bu konuda okuyorum sürekli ve doğumdan bi süre önce göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım..karbonatlı suyla temizlemenin iyi olduğunu bende duydum,inşallah işe yarar...
canım bende bildigimi aktarıyım saf zeytin yagını pamugun ucuna az al sür kurumasını önlüyo hemde bebegide öyle rahatlıkla emzirebilirsin
canim ya ayva cekirdegi yok iyi geliyor. ablama ondan yaptik hemen gecti. ayvanin cekirdeklerini yarim cay bardagi suyun icine at. sabaha kadar beklesin o ilac haline geliyor krem kivaminda sonra onu sür... ben daha iyi ögrenir sana yazarim..
arkadaşlar 15 mayısta dogum yaptım ama gögüs uçlarımdaki yara geçmek bılmıyor emzırmek ıskence gıbı gelıyor gögüs uçlarınıza masaj yapın bu konuda cok bılgı edının benım düstugum sıkıntıya sız dusmeyın bebegım acım dıye ağlıyor ben canım cok yanıyor dıye aglıyorum doktor doktor gezıyoruz sız önlemını once alın sonra bana cok dua edersınız rabbım hayırlı dogumlar acısız günler nasıp eylesin