Doğuma Hazırlık dogum yapacakların dikkatine lütfen okuyun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceci

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
72
1
arkadaşlar 15 mayısta dogum yaptım ama gögüs uçlarımdaki yara geçmek bılmıyor emzırmek ıskence gıbı gelıyor gögüs uçlarınıza masaj yapın bu konuda cok bılgı edının benım düstugum sıkıntıya sız dusmeyın bebegım acım dıye ağlıyor ben canım cok yanıyor dıye aglıyorum doktor doktor gezıyoruz sız önlemını once alın sonra bana cok dua edersınız rabbım hayırlı dogumlar acısız günler nasıp eylesin

canım çok geçmiş olsun allah ım tez zamanda şifasını verir inşallah
buarada bana bir arkadaş karbonatlı su ile temizle göğüs ucunu demişti,yara olmasın diye
yarası olanlaradaiyi geldiğini duuydum istersen bi dene
inşallah faydasını görürsün:Saruboceq:

ablam hamileliğinin 7. ayından itibaren filan başlamıştı sanırım bu kremi kullanmaya ( DU IT NIPPLE CREAM = MEME BAŞI KREMı ) bal gibi bişey doğumdan sonrada emzirirken kullanabiliyosunuz hiç sorun yaşamdı göğüsleriyle
ssk karşılamıyor fiyatıda sanırım 20 - 25 tl arası ama bayagı bi zaman gidiyor demişti yanlış hatırlmaıyosam 1 kutu filan kullandı yetti yani
eczanelerde satılıyo tavsiye ederim

canım çok geçmiş olsun..çok acı verdiğini tahmin edebiliorum..ben de bu konuda okuyorum sürekli ve doğumdan bi süre önce göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım..karbonatlı suyla temizlemenin iyi olduğunu bende duydum,inşallah işe yarar...

canım bende bildigimi aktarıyım saf zeytin yagını pamugun ucuna az al sür kurumasını önlüyo hemde bebegide öyle rahatlıkla emzirebilirsin

canim ya ayva cekirdegi yok iyi geliyor. ablama ondan yaptik hemen gecti. ayvanin cekirdeklerini yarim cay bardagi suyun icine at. sabaha kadar beklesin o ilac haline geliyor krem kivaminda sonra onu sür... ben daha iyi ögrenir sana yazarim..

canım çok geçmiş olsun allah ım tez zamanda şifasını verir inşallah
buarada bana bir arkadaş karbonatlı su ile temizle göğüs ucunu demişti,yara olmasın diye
yarası olanlaradaiyi geldiğini duuydum istersen bi dene
inşallah faydasını görürsün:Saruboceq:

ablam hamileliğinin 7. ayından itibaren filan başlamıştı sanırım bu kremi kullanmaya ( DU IT NIPPLE CREAM = MEME BAŞI KREMİ ) bal gibi bişey doğumdan sonrada emzirirken kullanabiliyosunuz hiç sorun yaşamdı göğüsleriyle
ssk karşılamıyor fiyatıda sanırım 20 - 25 tl arası ama bayagı bi zaman gidiyor demişti yanlış hatırlmaıyosam 1 kutu filan kullandı yetti yani
eczanelerde satılıyo tavsiye ederim

canım çok geçmiş olsun..çok acı verdiğini tahmin edebiliorum..ben de bu konuda okuyorum sürekli ve doğumdan bi süre önce göğüs ucu kremi kullanmaya başlayacağım..karbonatlı suyla temizlemenin iyi olduğunu bende duydum,inşallah işe yarar...

canım bende bildigimi aktarıyım saf zeytin yagını pamugun ucuna az al sür kurumasını önlüyo hemde bebegide öyle rahatlıkla emzirebilirsin

canim ya ayva cekirdegi yok iyi geliyor. ablama ondan yaptik hemen gecti. ayvanin cekirdeklerini yarim cay bardagi suyun icine at. sabaha kadar beklesin o ilac haline geliyor krem kivaminda sonra onu sür... ben daha iyi ögrenir sana yazarim..

arkadaslar hepınıze tesekkur ederım dedıklerınızın hepsını yaptım ayva cekırdegı susam yagı kudret narı karbonat kremler lansılon 2.kutu bıtıyor sımdı cıldıyeye gıttım eczanede su hazrlattı pansuman yapıyorum mustellanın kremını verdı yanı ben çok seyler kullandım bebegım 1 haftalıkken sılıkon uca basladık hala onunla verıyorum cıldı hassas olanlar ılk sılıkon uc ıle baslayabılır emzırmeye yanı bır önerı dıyorum ya ben çekıyorum sız çekmeyın emzırmenın tadına varın inş

canım bir arkadaşım kakao yağı demişti baya faydalı diye birde onu dene istersen hem tadınıda bebek seviyormuş emzirmeden önce sürecekmişsin

9.ayıma girdim ben de tavsiye üzerine memebaşlarına sürülen bi krem aldım.aventin.umarım faydası olur.

Birde dogum yapan arkadasimdan duydugum seyi size aktarmak istedim.
Dogumdan sonra gogus uclarina sogan surdugun zaman agri olmuyormus. Benim doguma daha cok var deneyenler faydasini gorduyse bizlerle paylassin

en korktugum şeylerden biri ve genelde oluyor. ben meme ucu koruyucu alıcam mutlaka evde bulunması gerekiyor bence. bir de 32.haftamda lansinoh kreme başlayacağım. umarım hiçbirimizde olmazzz

bende lkansinoh aldım. izmirliler haberiniz olsum bu krem barış bebede eczane fiatının yarısına

arkadaşlar 15 mayısta dogum yaptım ama gögüs uçlarımdaki yara geçmek bılmıyor emzırmek ıskence gıbı gelıyor gögüs uçlarınıza masaj yapın bu konuda cok bılgı edının benım düstugum sıkıntıya sız dusmeyın bebegım acım dıye ağlıyor ben canım cok yanıyor dıye aglıyorum doktor doktor gezıyoruz sız önlemını once alın sonra bana cok dua edersınız rabbım hayırlı dogumlar acısız günler nasıp eylesin

canımm cok gecmişş olsunnn bende ağustosta doğum yapıcamm inşallah olmaz ilk doğumum herkes olur dio ama bakalım

Benim eltime bi arkadasi kakao yagi tavsiye etmis o hic sorun yasamamis eltimde kakao yagi sürmüs onunda yara falan olmamis.Eltimde bana tavsiye etti 33. haftamdayim 2 haftadir sabah aksam sürüp masaj yapiyorum insallah benimde olmaz.Tavsiyeler üzerine söylüyorum kendimde yapiyorum sizde deneyin...

merhaba,Analdığım kadariyle çoğu şeyi denemişsin.Ama bebeğin sizi emerken yanlış mı emiyor acaba* sadece meme ucucnu ağzına alıyorsa siz ne yaparsanız yapın sürekli yara olur. Göğüsünüzün kahverengini tamamını almasına dikkat edin.Emzirme pozisyonunu doktorunuza kontrol ettirin.Ayrıca karbonatlı su gögüs ucucnuzu kurutacağı için sizin canınızın daha fazla yanmasına neden olacaktır.. İçeriğinde lanolin içeren kremler kullanmanız, doğru emme pozisyonu ve slikon gögüs kalkanı sizin tedaviniz için yeterli.ama önce iyileşmek için zaman a ihtiyacınız var. çok geçmiş olsun..
http:bebeimgeliyor.blogspot.com

Belki faydası olur. Ben de kendi tavsiyemi yazayım. Ben kızımda ayva çekirdeğini, bepanten kremi, kendi sütümü vb. kullandım hiç faydası olmadı. Nasıl olduysa birisi ceviz kabuğu tavsiye etti. Bildiğiniz kabuklu cevizi kabuğu yarım küre kalacak şekilde kırdık, içini boşalttık. Elimizle içindeki zar kalıntılarına da bastırdık ve her iki göğüs ucuma da (sütyenin içine) yarımşar ceviz kabuğunu kapattık. Göğsümden akan süt içine dolduğu için göğsümü hep nemli tuttu ve Allah'a şükür birkaç gün içinde çekilmez acılarım dindi. çözüm bulamazsanız mutlaka deneyin derim.

çok geçmiş olsun Rabim acil şifalar versin bu durumu yaşayan herkese!!! bende 35.haftamdayım göğüs uçlarım içe dönük:KK43: bebişimi emziremiycem diye çok korkuyorum herkes rahat ol emzirirsin diyo ama tedirginim işte utandığım için dr da soramıyorum :KK43: silikon göğüs ucunu tavsiye ediyolar ondan alıcam inş. bi sorun çıkmaz herkese hayırlı doğumlar

X