Yapılmamalı diyenler hangi kaynağa dayanarak yapılmamalı diyor anlamıyorum. Örnek göster diyorsun, yok. İnsanların kafalarını karıştıran kişilerin videolarını atıyorlar sadece… hepsini yaptırdım. Özel aşıların da hepsini yaptırdım. Hiçbirinde hafif ateş dahi bir yan etki yaşamadım. Hiç pişman değilim. Menenjit asısının son dozu, hasta diye yapılamadı. Onun için bile doktoruna kaç defa mesaj atmışımdır. Ne zaman yapabiliriz, ne zamana kadar vakti var vs diye. Yaptıramadığım için içim huzursuz kimisinin aksine… bana aşıları yaptırıyorum diye laf söyleyen arkadasımın bebeği rota oldu. Gunlerce yoğun bakımda kaldı cocuk. Çok kilo verdi. Kendinden geçti. Cok pişman yaptırmadığına… bana o zaman doktoru da demişti. Sana şu kadar söyleyeyim. Şu an yoğun bakımda yatan 8 bebeğim var. 7 tanesi rotadan yatıyor. Aşının önemini daha ne kadar söyleyebilirim bilmiyorum ben şiddetle öneriyorum demişti. İyi ki de yaptırmışım dedim hep etrafımda gördüklerim, rotadan ölenleri duyduktan sonra… aşısı olan bir hastalıktan bebeklerin acılar ağrılar cekmesini, günlerce yoğun bakımda serumlarla ilaçlarla atlatmaya calısmasını anlamıyorum, anlamayacağım