- 18 Eylül 2014
- 75
- 67
- 38
- 33
- Konu Sahibi RandomBiri_
Hepimize Allah guzel ve kolay dogumlar nasip etsin. Dunyanin en mucizevi olayi. Elbette kolay olmayacak ama sonucu guzel ve mutlak gececek. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma bence korkunu en aza indir. Hele ki sezeryansa zaten hic korkmana gerek yok diye dusunuyorum :) Umarim her sey yolunda gider saglikla alirsin yavrunu kucagina. :)Benim de çok az aldı kızlar sezeryan olcak tirsiyorum bir aksilik çikmaz dimi panik yapıyorum :)
Çok teşekkür ederim sakin olmaya caliscam siz doğum yaptınız mı acaba :)Korkma bence korkunu en aza indir. Hele ki sezeryansa zaten hic korkmana gerek yok diye dusunuyorum :) Umarim her sey yolunda gider saglikla alirsin yavrunu kucagina. :)
Güzel düsün bosver panik yapma. Sana ait en ozel varligi kucagina alacaksin. En guzeli en ozeli bu :) ben sabirsizlaniyorum o gun icin. Acele ediyorum ama zamaninda gelsin tabi minik baligim :)Benim de çok az aldı kızlar sezeryan olcak tirsiyorum bir aksilik çikmaz dimi panik yapıyorum :)
Evet bugün bende öyle düşündüm ve rahatlatmaya karar verdim o gün gelsin artik meleklerimizi koklayalim çok mutluyum ya içim içime sigmiyor valla anne olacağız inşallah :) Allah tüm isteyenlere versin :)Güzel düsün bosver panik yapma. Sana ait en ozel varligi kucagina alacaksin. En guzeli en ozeli bu :) ben sabirsizlaniyorum o gun icin. Acele ediyorum ama zamaninda gelsin tabi minik baligim :)
Benim de kız ama bazen erkek mi die şüphe duyuyorum her gören erkek diyor :) 14.haftada bi Dr %100 kız dedi ama asıl drum gostermiyo sadece tahmini kız diyor merak ediyorum :)Cinsiyetler ne kızlar benim bebişim kızallah sağlık versin bebelerimize insallah
Kaçıncı haftadasın kiBenim de kız ama bazen erkek mi die şüphe duyuyorum her gören erkek diyor :) 14.haftada bi Dr %100 kız dedi ama asıl drum gostermiyo sadece tahmini kız diyor merak ediyorum :)
35 ama göstermiyor benim bebis :)Kaçıncı haftadasın ki
Göstermemesi ilginç35 ama göstermiyor benim bebis :)
Öyle yapıyorum canım sağlıklı olsunlar da aynen cinsiyet önemli değil :) Dr o kadar uğraştı geçen hep sakladı :)Göstermemesi ilginçsağlıklı olsunlar da cinsiyet önemli değil pembe alma herseyini yine de sarı kırmızı beyaz yeşil al
![]()
Allah bagislasin canimBenim de dunyalar tatlisi bir kizim olacak insallah![]()
Amin kuzucum :) yani karisik aslinda ama su siralar sezeryan desem daha dogru soylemis olurum.Allah bagislasin canim
Ben normal düşünüyorum inşallah 38+2 deyim 2 cm açılma oldugunu soyledi dr. umDoğumlarınızı normal mi düşünüyor sunuz
Ben de korktugum için öyle istedim daha doğrusu sezeryan dedim ama daha ne şekilde old konuşmadık ama ben tam bayilmaktan da korkuyorum panik var sanırım bende en iyisi epidural gibi geliyor banaİnşallah istediğiniz şekilde kolaylıkla doğumlarımız olur ben normalden korkuyorum o yüzden epidural sezeryan düşünüyorum hayırlısı tabi ki